Бізнес ідеї

Газета для ринку

Бізнес ідея. ГАЗЕТА ДЛЯ РИНКУ(Автор: невід.). Пропоную на ваш вибір власну ідею яка зараз, знаходиться так би мовити, в самому що не є, початку процесу реалізації і тому саме час судити про подальші успіхи. В кожному місті є пара великих речових або інших ринків – це раз. Якщо ринок відомий, так для того, щоб його обійти плюс купити потрібну річ, та крім того і по підходящій ціні буде потрібно вбити пару годин – це два. Інший раз і свого часу – то шкода витрачати, ну і джинси  або сорочку і так дал оновлювати пора. Яке існує рішення?

Бізнес ідея. Газета для ринку.

Кожну 7 днів на двох самих великих ринках свого міста видаю, так скажемо,  інформаційні бюлетені. Найменування – «Новини чи пропозиції: Ринки міста».
Що туди увійде? Докладна карта базару, схематично позначені маршрутки – автобуси, магазинчики ну і так далі, а на самій карті – пропозиції торговців базару про їх товари, ціни, ну і таким чином далі. Тобто навколо карти два-три десятки резюме всередині в рамочках, з них прямо на карту ведуть стрілочки.

Власне з таких торговців і знімаються кошти, нехай і скромні, проте враховуючи частоту виходу і ці фактори і кількість. . . Не пропустіть можливість заробити за рахунок зовнішніх рекламодавців але це вже нюанси.
Поширюється свій бюлетень безкоштовно прямо на вході, прямо на ринку (втім припускаю, ця через місяць-два зможу їх пропонувати на символічною ціною, важливо тільки примелькатися до покупців і торговцям).
Ціна проекту – не велика. Вона робиться з витратних компонентів (папір для бланків, договору з торговцями самого бюлетеня), витрати прямо на друк, ну плюс і інші дрібні непередбачені витрати – машина, щоб забрати тираж, заплатити студентам, реалізаторам і так далі.
Хоч я не думаю, що на цьому думка не повинна закінчиться. Тому ця публікація власної щотижневої газети – дуже відмінна рекламна площадка для оптимізації іншого типу бізнесу.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам