Бізнес ідеї

Обід безпосередньо на будівництві, або мобільна їдальня

Бізнес ідея. ОБІД безпосередньо на будівництві. Пропоную альтернативу для істинно домашнього бізнесу і заробітку. Напевно всі, сподіваюся, бачили старий добрий фільм “Операція И та інші пригоди Шуріка”? У тому випадку якщо знайдуться ті, хто ще не бачив, нагадаю епізод 1-ої частини фільму. Обід на будівництві. Молодий будівельник Шурік давиться в сухом’ятку батоном з кефіром, а в той же час, його підопічний Федя їсть чудовий обід, який йому привезли в пересувною їдальнею.

Обід безпосередньо на будівництві, або мобільна їдальня

Такого роду плачевна і банальна ситуація з харчуванням на будівництвах або інших подібних об’єктах зберігається і донині. І недавно-що, побувавши безпосередньо на одному такому робочому місці мого знайомого (він заробляє оздоблювачем, якраз на споруді багатоповерхових будинків), переконався, в конкретно цьому, самостійно. Вся чимала бригада на час обіду зібралася в порожньому приміщенні і їдять хто що з собою приніс.

Всім зрозуміло, що шкода для організму через такий тип харчування неминуча. Я вже не кажу навіть про те, що навіть руки при поїздці на місце роботи весь час зайняті пакетом з пайками. Крім того уявіть зимову пору, коли принесений з собою обід зможе просто замерзнути, а розігріти їжу як правило ніде. У великій мірі це актуально, все ж, для мобільних бригад, які подовгу не зупиняються на одному і тому ж об’єкті або місці і також в них не те щоб розігріти їжу – навіть переодягнутися ніде.
Ідея. Компанія обідів безпосередньо на основі пересувної їдальні для спеціальних бригад на будівництвах або інших подібних місць.
Для початку визначаємо регіон власної діяльності. Слід підібрати найближчі до житла, маститі будівельні об’єкти. Провести переговори з виконробом або ж майстром дільниці, що такого-то числа безпосередньо на місце, можуть привозити дешеві гарячі обіди і також попросити довести до відома робочих цю інформацію.
Технічна частина. У нашому випадку знадобиться транспорт, в ідеалі ж підійде мікроавтобус. Для початку ви можете купити б/у УАЗик “санітарку”, крім того,  кілька армійських термосів для зберігання гарячої їжі, або спеціальні комплекти одноразового посуду. Зараз все це продається здебільшого недорого.
А далі нескладний розрахунок. Після спеціально, я поцікавився у своєї доброї знайомої, яка працює бухгалтером на території їдальні, і з’ясував, яка собівартість у середнього обіду складається з 3 страв, складе близько 0.8$. У роздріб такого роду обід обходиться ні багато ні мало  $. Ще не думаю, що приготовані на домашніх умовах обіди з розрахунку, так чоловік на тридцять буде коштувати дорожче. Таким чином, обслуживши за раз тридцять працівників, що цілком можливо на будмайданчику багатоповерхової нерухомості, маємо виручку приблизно 60 $. Відрахувати собівартість обіду (24$), і крім (у середньому) витрати на паливо (6$), отримуємо чистий прибуток заробітку приблизно в розмірі 30$ за 1-ин день. На місяць виходить-720$. І це тільки з одного невеликого об’єкта. А обслужити в день два-три об’єкти дуже навіть можливо. Значить, місячний прибуток, беручи до уваги 5-денний робочий тиждень, складе приблизно 1440 $. Це в ідеалі. Крім того, взагалі в тому випадку прибуток в дійсності буде на 20-30% менше, але  все одно дохід буде складати дуже навіть приємну цифру.
У майбутньому бізнес можливо розвинути і збільшувати свій заробіток. Найняти наприклад водіїв зі своїми машинами, кухарів-надомників а також обслуговувати ще не два, а крім того п’ять-шість об’єктів. Взагалі в середньому за розміром місті постійно є можливість знайти п’ять-шість великих будівельних майданчиків.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам