Бізнес ідеї

Передсвяткова доставка.

Передсвяткова доставка. Бізнес ідея (Автор :). Збираюся вам запропонувати ідею, згуртовану з ідеєю про доставку товарів загальнонародного споживання на дім. Під Новий Рік ми відчуваємо значну навалу на всі магазини, і особливо на пакувальний папір, різноманітні подарункові коробочки та пакетики. Моя пропозиція підключити службу, що працює ТІЛЬКИ перед великими святкуваннями (на Різдво, на Новий рік, 23 лютого, 8 березня, Великдень, масляниця і т.д. (більше 10 за рік)). За тиждень до святкування сформувати службу за нагальної закупівлі і доставки продовольства і продуктів до столу, різноманітних сувенірів та подарунків. (Для багатьох бізнесменів, які не встигли вчасно придбати призначені подарунки.). Як додаткову послугу можна пропонувати барвисту упаковочку (на місці) і красиві святкові поздоровлення на замовлення (вірші, своєрідне побажання).

Передсвяткова доставка.

При вдачі даної ідеї, в інший час, можливо займатися доставкою подарунків і продовольства на дні народження, доставкою їжі в кафе або ресторани і т.д.
Властивість служби в тому, що дана доставка максимально буде робитися в рекордно короткі терміни (до 2 і менше годин), що пояснюється тим, що посильні будуть роз’їжджати на метро, у великих містах а не стояти в заторах.

Технологія взаємовідносин замовника з фірмою достатньо загальнопоширена: замовлення від замовника (вибачте за тавтологію) потрапляє в вищевказану фірму. Слідом по базах даних усіх товарів і послуг замовлення обробляється, і кур’єр бере замовлення у фірми, яка знаходиться в базах даних і відвозить замовнику (спільно з усіма макетами для поздоровлень і пакувальними причандаллям).
Вартість цієї послуги досить велика: ціна за базами даних (не менше 1000 рублів) + 50% (для кур’єра) + 50% (для фірми) (плюс не рахуючи поздоровлення і упаковки). Я вважаю, що кур’єрів повинно бути присутньо не менше 10 (на тиждень). Я прийняв рішення повернути цілих 50% кур’єрам за нагальну роботу в передсвятковий період.
Якщо підрахувати, що фірма буде працювати близько 50 – 60 днів на рік, то саме мале, що можливо взяти один-два замовлення за один день на одного кур’єра. (Початкові витрати не дуже величезні: вистачить орендувати офіс (не більше 15 – 20 кв.м.), розшукати непоганих співробітників, придбати упаковки і підшукати різні бази даних привітань).
Навіть за мінімальними замовленнями в 1000 рублів заробити 300 $ за 1 день (10-ть кур’єрів * 2-ва замовлення * 500 рублів) вельми навіть непогано. І далі це вже 15000 $ (приблизно за 50 передсвяткових днів). Повторюся, якщо доставляти подарунки та продукти до дня народження, то заробіток робиться абсолютно не сезонним. Ось начебто і все.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам