Бізнес ідеї

Заробіток на вирощуванні полуниці - нічого складного!

Бізнес ідея. ВИРОЩУВАННЯ СУНИЦІ (Автор:) Зараз всі обожнюють полуницю. Полуниця коштує дуже дорого. Однак все ж таки смачніше а також пахучіше СУНИЦЯ. Пропоную вирощувати а також заробляти на ремонтантній суниці. Її головна особливість – вона може рости плюс плодоносити круглий рік. У зимовий період, само собою, урожай менше плюс вимоги до освітлення, крім того і обходиться таке задоволення, наприклад в Новий Рік-відчутно більше.

Заробіток на вирощуванні суниці

Таким чином. Один кущ дасть тисячі ягід приблизно по два грами в активний сезон. І це приблизно два кг ягід. Розфасовуємо їх в пвх стаканчики по ціні 0.2 руб. (200 г), обертаємо найтоншою плівкою, в яку загортають сир, наприклад, в найближчому магазині чи супермаркеті (коштує копійки), етікетка, як годиться, і далі продаємо наприклад по 10 (десять) руб. Задіємо бабусь біля магазину і також офіційно здаємо в різні магазини. Виходить 100 руб. Недостатньо?

Спосіб гідро культура (в будь-який пошуковик видасть значне число посилань) допускає вирощування на 1кв.метрі до 64 кущів. А ось це вже 6400 руб. значить, 15-16 кв.метрів дадуть для вас, близько сотні тисяч руб. чорнового доходу за рік. Мінус витрати. Недостатньо? У кожного власні запити. Крім того 15-16 кв.метрів – це площа або вашої кімнати, або кімнати яку ви можете зняти або орендувати в самотньої бабусі (вона ж ще може бути і продавцем). Крім того спосіб гідро культури досить чистий, і ще не обтяжливий і дуже гарний. Наводка – наприклад пророщена цибулина в пвх склянці з водою також, примітивна, хоч і ГІДРОКУЛЬТУРА. Безпосередньо на своїй дільниці я давним-давно вирощую жовту суницю. І в правду, плодоносить рясно, доглядай і тільки всього. Уявляєте – недавно випав іній, осінній заморозок, сніг перший випав, а всередині кущика все ще колір можна знайти плюс ягоди дозрівають. Суниця несе цілорічний потенціал, дати перепочити їй ранньою осінню півтора місяці в невеликій прохолоді – і вона знову починає рости. У мене в дитячі роки безпосередньо на підвіконні цвіла, росла і навіть ягідки були. Одна заковика, буде потрібно світло забезпечення, можна лампи люмінесцентні, не зайвим будуть імпортні, в них світлосила більше. Окрім цього, ви можете вирощувати тільки розсаду суниці, далі справа техніки, пікірувати в стаканчики і вже в травні реалізувати садівникам, що я також зробив у минулому році. Вже у мене існують замовлення на наступну весну. Стаканчик коштує наприклад десять рублів. В 1 кв.метр вміщається 144 пластикових (ПВХ) стаканчика. Саджу приблизно в кінці лютого, а в кінці травня продаю, для того щоб зварити баночку варення, безпосередньо на зиму дітворі поласувати, часто купляють по штук десять.
Є також варіант порахувати урожай з іншого кінця. З п’яти кущів суниці раз в 7 днів збирають до однієї склянки ягід. А це означає що з тисячі кущиків очікується двісті склянок. Це в 7 днів. 200×10 = 2000руб./неділю. Переконалися? До слова, домашня ремонтантна суниця з себе представляє абсолютно не те, що лісова, хоча дуже схожа.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам