Інші способи заробітку

Як можна заробити за допомогою платіжних систем

Є багато способів, як можна заробити, використовуючи ресурси інтернету. Можливо, у когось вийшло заробляти на САР, у деяких відкрився талант трейдера або просто людина виявилася хорошим копірайтером. Хоча, мабуть, найбільш надійний і прибутковий проект – створення і розкручування свого сайту але і тут щастить далеко не кожному.

Можна спробувати заробити, використовуючи для цієї мети платіжні системи. Варіантів, як їх можна використовувати не так вже й багато, але вони є, і з ними цілком можна працювати.

Заробіток з допомогою платіжних систем

Онлайн – кредитування. Є сервіси, які надають можливість онлайн-кредитування. Для цієї мети все, що необхідно мати електронний рахунок та певну суму на ньому. Реєстрація на ресурсі досить проста, а з процедурою надання кредиту цілком можна розібратися самостійно. Вибирається необхідна сума, відсоток, який необхідно виплатити – як і в будь-якому іншому реальному кредиті. Система сама надає бажаючих взяти кредит, залишається лише вибрати найбільш підходящу кандидатуру. Процес видачі позик цілком можна автоматизувати, скачавши і встановивши потрібну програму.

Однією з таких систем є webtransfer-finance більше інформації ви можете дізнатися в цій статті – Заробіток на видачі кредитів.

Партнерські програми. Також, в системі варто звернути увагу на партнерський розділ в якому надане партнерське посилання, яке можна розмістити, наприклад, на своїй сторінці в соц мережі. За те, що по ній перейшов користувач, і взяв кредит, скористався послугою або ж просто зареєструвався, відсоток з прибутку буде нараховано на ваш електронний рахунок в платіжній системі.

Хорошим рішенням буде поширити посилання не на одному сайті, а використовувати для цієї мети кілька. Тоді шанс на значний дохід стає набагато більше. Крім того, реферальне посилання не обов’язково може бути однорівневою. Вона може містити декілька ступенів, в такому випадку, з’явиться додатковий прибуток у вигляді відсотка з доходу людини, яка скористалася посиланням та зареєструвалася в цій же програмі.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам