Інші способи заробітку

Заробіток на фотохостингах, заробіток на розміщенні картинок

Заробіток на фотохостингах. Багато користувачів в тому числі, напевно, і ви вже чули таку назву як фотохостинг і можливо побивали на таких веб-ресурсах. Фотохостинг це такий собі веб-ресурс на який користувачі інтернету можуть завантажувати і зберігати свої зображення і фотографії. Одним таким фотохостингом для прикладу можна вибрати дуже відомий веб-ресурс Radikal.ru про який ви, напевно, вже чули. У чому суть таких сервісів? Багато користувачів використовують фотохостинг для економії місця на своїх жорстких дисків, також на всяких форумах вик ладають їх в мініатюрах, і вам для того щоб подивитися ці зображення в повному вигляді, потрібно переходити на цей же фотохостинг. Перейшовши на нього, ви крім вихідного зображення в повному розмірі обов’язково побачите рекламу. В результаті ви маєте безкоштовне місце зберігання, а фотохостинг дохід від розміщення реклами.

Заробіток на фотохостингах.
Заробіток на розміщенні картинок

Яким же чином, виникає питання, чи можна заробити на фотохостингу. Все досить просто, в даний час все більше з’являється веб-ресурсів, таких як фотохостинги та інші схожі різні сервіси. Всі вони створюються для однієї мети для того щоб заробити гроші в інтернеті. Але щоб вийти на якийсь рівень стабільності заробітку та конкурентоспроможності, цим ресурсам потрібно якось розвиватися, вкладати гроші, щоб бути одними з перших. У випадку з фотохостингу розвинулася наступна схема заробітку.

Ви реєструєтеся на одному з таких фотохостингах. Після реєстрації у вас буде можливість завантажувати картинки в свій особистий кабінет. Після того як ви завантажите ваші зображення, навпроти кожного з них будуть розміщені відповідно індивідуальні посилання для перегляду ваших картинок і зображень а також коди для публікацій кожної з них на форумах, сайтах а також блогах. Після цього розміщуєте ці посилання на ваші зображення на високо відвідуваних форумах. За кожен перехід по цих посиланнях (фото) на фотохостинг ви будете отримувати плату в середньому фотохостинги виплачують 50 до 200 рублів за 100 переглядів ваших зображень. Практично в цьому способі можна заробити без вкладень і назвати пасивним, розмістити один раз зображення, після чого більше ніяких дій не потрібно робити.

  Де знайти фотохостинги які платять гроші? Ось тут наведено невеликий список фотохостингів які виплачують гроші:

Pic-mir

  • Ви отримуєте гроші за кожен унікальний перегляд повного розміру Вашої картинки
  • Оплата 70 рублів за 1000 ru унікальних цільових переглядів ваших картинок і 2 рублів за 1000 унікальних переглядів без реферера. Україна – 10 рублів за 1000 цільових переглядів Вашої картинки (3 рублів без реферера). Білорусь, Узбекистан, Франція, США, Німеччина, Канада, Фінляндія, Норвегія, В’єтнам – 5 рублів за 1000 цільових переглядів Вашої картинки (2 рублів без реферера).
  • Мінімальна сума для виведення: 15 рублів. Виведення коштів: відбувається автоматично кожен четвер через платіжну систему WebMoney.
  • Реферальна система: 20% з усіх заробітків користувачів, які зареєструвалися за вашої реф-посиланню.

Реєстрація:  Pic-mir


Image2you

  • Ви завантажуєте картинку і отримуєте код, який можете розмістити на будь-якому доступному сайті. За перегляди картинок іншими користувачами ви будете отримувати гроші.
  • Оплата: 200 рублів за 1000 переглядів ваших зображень.
  • Мінімальна сума для виведення: 15 рублів. Виведення коштів: виплати відбуваються автоматично щосереди через платіжну систему WebMoney.
  • Реферальна система: 10% з усіх заробітків користувачів, які зареєструвалися за вашої реф-посиланню.

Реєстрація: Image2you

Кілька слів про те де і як краще розміщувати ваші фото і зображення. Найголовніше це все таки кількість-чим більше тим краще, так як ото кількості розміщених вами картинок буде залежати на 50% розмір вашого заробітку, решта 50% це їх якість затребуваність і місце де ви будете їх розміщувати. Непогано також якщо у вас є власний сайт, який добре розкручений і у вас багато відвідувачів, це збільшить ваш заробіток у 10-ки разів. Ще один хороший варіант це розміщувати фото в соціальних мережах, дуже хороший варіант плюс поєднуєте приємне з корисним. Якщо ви розміщуєте свої фото на високо відвідуваних форумах, то, напевно, вони якийсь тематики, а значить, слід створити цікаву тему з вашими фотографіями. На яких є якась цікава інформація або інструкція-це теж непоганий варіант так як користувачі, яким цікава чи потрібна ця інформація, обов’язково кликнуть на ваших розміщених зображеннях або фотографіях. Також можна збільшити ваш заробіток, поєднуючи його з ще одним цікавим способом, таким як заробіток, на форумах, які платять гроші за те, що ви спілкуєтеся на ньому і створюєте різні теми, теж дуже корисне поєднання. Детально про даному способі заробити в інтернеті написано в цій статті Заробіток на форумах з оплатою за повідомлення, в ній також описано як ще можна доповнити ці види заробітку, наприклад при рекламуванні партнерської програми .

Скільки можна заробити? Все буде залежати від вас самих, від вашого терпіння і цілеспрямованості. Підводячи підсумок теми цієї статті, заробіток на фотохостингу слід віднести до пасивного, а також сказати що це заробіток без вкладень. Він досить простий підійде навіть новачкові. Не забувайте щоб ваш заробіток був вагомим і збільшувався з кожною розміщуваної картинкою, потрібно постійно цим займатися, розміщуючи картинки на різних форумах, блогах, сайтах і соціальних мережах. Обов’язково поєднуйте цей вид заробітку наприклад, з партнерськими програмами, заробітку на форумах які платять за повідомлення та інші, експериментуйте пробуйте, заробляйте.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам