Інші способи заробітку

Заробіток на онлайн іграх

Заробіток в Інтернеті для геймерів і не геймерів на онлайн іграх є дуже істотним і гідним джерелом доходу. Заробляти на онлайн іграх можна багатьма способами, ось кілька прикладів:

  • Прямий заробіток, Вам потрібно заробляти внутрішньоігрову валюту, а потім міняти зароблене на реальні гроші або грати онлайн гру з можливістю безпосередньої купівлі-продажу, тобто – продаж ресурсів, розкрутка персонажів і тд.
  • Залучення в гру гравців, та ж партнерська програма.
  • Надання консультацій та послуг по грі.
  • Попробуйте попрацювати тестером. Gametesters.ru

a.Прямой заробіток, тобто заробляти внутрішньоігрову валюту, а потім міняти на реальні гроші. Але тут замість слова заробити більше підходить порозважатися або грати в Онлайн Гру з можливістю безпосереднього продажу, тобто – продаж ресурсів, розкрутка персонажів. Це означає або має означати, що Ви добре розбираєтеся в цій грі, і заробляєте або продажем різних артефактів, або продаж прокачаного персонажа наприклад з 100 рівнем і так далі з можливостями які дає Вам ця гра. Є багато прикладів коли сильно прокачаних персонажів продавали за кілька тисяч доларів.

Як заробити на онлайн іграх?

Ігри з прямим заробітком безпосередньо в самій грі для геймерів (список періодично оновлюється):

  • My Lands: black gem hunting

b.Залучення в гру гравців. Цей спосіб заробітку є не що інше, як партнерська програма. Суть таких партнерок у тому, що Ви повинні запрошувати людей грати в цю гру, дуже непогано для залучення геймерів мати ігровий сайт, на якому можна розміщувати партнерські посилання. За тих, хто зареєструється в онлайн грі з вашої партнерської посиланням, ви будете отримувати ваші домовлені відсотки або бонуси в залежності від партнерки. Відсотки будуть братися від мікротранзакцій, тобто гравець, який зареєструвався за вашою реферального посиланню, наприклад, купує в грі якийсь предмет і з цього ви отримаєте свій відсоток. Як показує практика практично кожен третій гравець після перших пару годин гри обов’язково починає витрачати гроші. Посилання для реєстрації за партнерської посиланням також можна розміщувати на форумах, в ігрових соціальних мережах, але краще і продуктивніше за все це все ж мати свій сайт на ігрову тематику.
Далі можете спробувати попрацювати з наступними ресурсами які пропонують відразу кілька партнерських програм (список періодично оновлюється):

  • Nikitaonline
  • Admitad – дуже потужний ресурс на якому Ви знайдете велику кількість партнерських програм не тільки для онлайн ігор,а також інтернет магазинів, фінансових установ та інше, з дуже вигідними умовами.
  • Партнерська програма Alawar

Для залучення гравців прямо в гру (список періодично оновлюється):

  • Tankionline

c.Надання консультацій та послуг по грі. Ви круто розбираєтеся в якійсь грі і знаєте багато секретів, тоді робите наступне. Реєструєтеся на якому то ігровому форумі, пишете пару постів з цікавою інфою потрібної для певної гри але не повністю і пропонуєте за помірну сплату через скайп проконсультувати цікавиться людини, головне тут заінтригувати цієї інфою і завзяті геймери для того щоб бути крутіше всіх не пошкодують ніяких грошей.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам