Інші способи заробітку

Заробіток на відеокарті з Ltcraft

Відвідувачам нашого блогу ми вже описували про автоматичний заробіток з Rublik на відеокарті. Але даний проект раптово закрився, можливо, щось у хлопців не склалося. Але, є ще багато ресурсів по цьому виду заробітку і в цій статті описаний ще один дуже хороший і стабільний проект по заробітку на своїй відеокарті Ltcraft.

Сенс заробітку міститься в установці спеціальної програми, яка вживає резерви відео карти і за рахунок різних обчислень на вашому грошовому балансі нараховуються гроші.

Заробіток на відеокарті!

Також компанія Ltcraft надає калькулятор заробітку, в якому, в залежності від відео карти, ви відразу ж зможете дізнатися, як багато грошей вам вдасться заробити. Ось скріншот частини списку з відомими відео картами:

Уважно подивіться, що в цій таблиці відображено стовпець «Окупність», який приймає до уваги рівень заробітку і собівартість вашого обладнання. Слід зауважити, що розрахунки зроблені лише для неповного користування відеокартою,.. окремі юзери заробляють на додатку від Ltcraft більше 100 руб. в день. Зареєструватися в проекті ви можете прямо зараз за посиланням нижче:

Реєстрація

Робота на відео карті з Ltcraft

1. Реєстрація на веб ресурсі.

Процедура реєстрації зовсім проста від вас лише належить встановити логін та адресу e-mail:

Далі вам на e-mail надсилається лист, в якому присутній пароль для входу в ресурс:

2. Авторизація на сайті і завантаження програми.

Маючи логін і пароль, ми зможемо авторизуватися на ресурсі, а після входу, завантажити потрібну програму. На сайті з усіма подробицями описано, які файли потрібно завантажувати і що належить виконати, перед запуском програми. В цілому, це простий процес.

3. Використання програми.

Слідом за запуском програми, має відкритися вікно, подібне на командний рядок:

Вам не треба розбиратися в цих цифрах, зараз на ваш баланс нараховуються грошові кошти, та при оновленні сторінки з особистим профілем ви будете мати можливість стежити за змінами.

4.Виведення зароблених грошей.

Виводити кошти з балансу можливо різними методами, Webmoney, QIWI на рахунок мобільного або як ваших голосів Вконтакте. Для всіх способів, виведення передбачені окремі «мінімалки», наприклад, для виведення на QIWI або мобільний, слід заробити мінімум 10 руб.

Вам може здаватися, що це не високий заробіток? Тим не менш, запустивши клієнт і заработая грошики, ви будете мати можливість оплачувати мобільний в будь-який період.

Для користувачів, у яких відсутня відео карта (вбудований графіка), пропонується прога використовує потенціал процесора. Порядок встановлення і застосування проги практично не відрізняється від того, який ми вам представили.

Роботу з Ltcraft можливо організувати, абсолютно не застосовуючи жодних програм.

Суть в тому, що цей веб проект надає здійсненність побудувати 5-рівневу реферальне сітку з відрахуваннями від 10 % до 0.5 %. Дістаючи дохід у вигляді % від роботи рефералів, запрошені вами юзери будуть виводити всі 100% прибутку, а всі відрахування для вас Ltcraft.ru бере на себе.

Порядна веб проект, який представляє справжні цифри сум ймовірного заробітку існує не так давно тому число реєстрацій ще не доросло 5000. Тим не менше, статистика говорить сама за себе, кожен день користувачі даного проекту в загальній сумі заробляють понад 5000 руб.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам