Інші способи заробітку

Заробити гроші за допомогою комп'ютера

Увага! Проект Rublik був закритий з яких причин я не з’ясовував але є аналогічний проект для заробітку на відеокарті Ltcraft До хорошого можу додати, що на цьому проекті ви можете заробити в 4 рази більше ніж на Rublik.

Детальніше про це читайте в наступній статті – Заробіток на відеокарті з Ltcraft

Заробіток за допомогою комп’ютера. Пропозиція від Rublik.com.

Знайшов в інтернеті цікавий спосіб заробити в Інтернеті, виявляється можна заробляти в інтернеті за допомогою свого комп’ютера, а саме своєї відеокарти.

  • Все що потрібно це – встановити програму на свій комп’ютер! Далі запускаєте її, програма робить обчислення, необхідні для роботи системи Bitcoin, а Ви спокійно займаєтеся своїми справами.
  • Скільки можна заробити? Все залежить від потужності Вашої відеокарти, часу роботи програми та поточного курсу Bitcoin. Приклад того скільки можна заробити побачите на сайті, на момент коли я заходив на сайт бачив такі дані (evgenyk 176664.22 р.)
  • Вивести зароблені гроші можна в будь-яку з підтримуваних систем. На даний час доступні WebMoney, QIWI і PayPal.

Як зареєструватися? На сайті немає такої кнопки. Скачайте і встановіть програму. При першому запуску з’явиться вікно реєстрації

Завантажити програму

Rublik.com.

Інструкція реєстрації:

1.Зареєструватися.

Скачайте програму, розархівуйте з архіву і запустіть, якщо Ви встановлюєте програму вперше, з’явиться форма реєстрації:

2.Почекати

Ви самі вирішуєте, наскільки активно програма використовуватиме потужності Вашого ПК: від стовідсоткового навантаження, коли Ви не біля комп’ютера, до повного відключення.

3.Забрати гроші

Які відеокарти підтримуються, які краще? Будь-яка сучасна відеокарта AMD або NVIDIA укупі зі свіжими драйверами буде приносити Вам гроші. Однак відеокарти від AMD (ATI Radeon) працюють набагато швидше, ніж інші.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам