Інші способи заробітку

Заробіток в інтернеті у 2016 році

Заробіток в Інтернеті – один із самих нових способів заробити гроші і варіантів примножити свій капітал. Сама робота в інтернеті не нова, є вже багато сформованих напрямів у цій сфері діяльності, але якщо подивитись трохи з боку, то можна помітити, що заробіток в інтернеті ще тільки розвивається, але вже є чіткі напрямки. І якраз ці сформовані напрями твердо влаштувалися в мережі, в них крутиться чимала кількість грошей, я навіть назвав би їх такими собі монополістами у сфері заробітку в інтернеті. Але не все вічно і постійно змінюється, а нам з вами головне не упустити ці моменти і використовувати їх у своїх потребах.

Заробіток в Інтернеті

У цій статті піде мова про те, куди спрямувати свої зусилля і як з максимальною вигодою заробити в інтернеті в 2015 році, в описі даних висновків я буду спиратися на результати проведених мною спостережень за різними напрямками заробітку в інтернеті у 2014 році.
Головні напрямки в сфері заробітку в інтернеті у 2015. Всі способи заробітку я наведу в невеликому списку нижче. У списку коротко описані всі напрямки заробітку, які були більш затребувані в минулому році і напевно будуть користуватися попитом у 2015. Також при підборі враховувалися такі фактори як безкоштовність (заробіток без вкладень), робота на дому – тільки використовуючи інтернет і комп’ютер, можливість створити свій бізнес з нуля.
Отже, приступимо. Розглянемо наступні актуальні способи заробітку в інтернеті у 2015 році. Їх можна розділити на наступні категорії:

1. Швидкий заробіток: поштові спонсори, серфінг, кліки, виконання завдань, заробіток на біткойнах, майнінг.
2. Заробіток на контенті: заробіток на написанні статей (копірайтинг, рерайт), робота фотографом, фотошоп (робота з зображеннями), заробіток на відгуках і коментарях.
3. Заробіток на соціальних мережах: лайки, вступ до групи, додавання в друзі, заробіток на партнерках.
4. Заробіток на власному сайті: продаж посилань, контекстна, тізерна і інша реклама, продаж місць під статті.
5. Спорт, ігри, азарт: букмекерські контори, онлайн-ігри, азартні ігри.
6. Додатковий заробіток: платні опитування, установка додаткових програм.
7. Інші види та способи. Форекс, партнерські програми.

Ну а тепер детальніше:

1.Швидкий заробіток: Поштові спонсори, серфінг, кліки, виконання завдань, заробіток на биткоинах, майнінг, введення капчі.

  • Для кого підійде даний спосіб заробітку? Цей спосіб заробітку підійде для тих, хто тільки недавно почав цікавитися роботою в інтернеті, а також для тих, хто любить переглядати різні сайти. Цей заробіток без вкладень тому буде корисним для тих хто не хоче вкладати свої гроші або для того щоб заробити для себе стартовий капітал.
  • Що потрібно робити? Займатися серфінгом по сайтам, виконання завдань (зареєструватися на сайті, проголосувати, щоб залишити коментар і т. д.), установка програм для автоматичного заробітку (використовує ресурси вашого пк), введення капчі за гроші.
  • Якими навичками або здібностями потрібно володіти? Це робота, для якої не потрібно мати особливих навичок і здібностей та ідеально підходить для новачків.
  • Скільки можна заробити? Дивлячись явкий підхід до роботи вибраний, новачки в більшості випадків заробляють дуже мало, але з розумним, а головне з усвідомленним підходом можна заробляти непогані гроші, вся інформація як цього досягти і збільшити заробіток читайте в моєму блозі.
  • Підіб’ємо підсумок. Даний спосіб або вірніше сказати категорію заробітку в Інтернеті можна використовувати, наприклад, для накопичення стартового капіталу або заробити перші реальні гроші і переконатися, що в інтернеті дійсно існують реальні гроші і є можливість їх заробити. Або використовувати рекомендації блогу максимально об’єднати всі підкатегорії  даного способу і отримувати стабільний нехай і не величезний, але заробіток, а впевнено можу ще додати, що з часом цей заробіток буде значно збільшуватися.
  • Докладно в категорії Швидкий заробіток

2.Заробіток на контенті: заробіток на переробці і на написанню контенту – статей, оглядів, гайдів та іншої інформації (копірайтинг, рерайтинг), робота фотографом, фотошоп (робота з зображеннями), заробіток на відгуках і коментарях.

  • Для кого підійде даний спосіб заробітку? Для письменників, журналістів, дизайнерів, перекладачів і т. д.
  • Що потрібно робити? Писати унікальні тексти, переписувати тексти своїми словами, працювати з фотографіями та зображеннями в різних програмах, писати коментарі до товарів, різних статтями і т. д.
  • Які навички потрібні? Багатий словниковий запас, уміння здобувати інформацію з різних матеріали, новини і писати по ним цікаві статті, огляди. Також ідеально підійде, якщо ви навчалися на журналіста чи вмієте переказувати тексти своїми власними словами, тоді дана категорія заробітку для вас.
  • Скільки можна заробити? Це вільна робота ви не будете працювати як на стандартній роботі, і мати фіксований оклад, ви працюєте на себе, самі ставите ціну на свої роботи, самі шукайте собі замовлення або вибираєте із запропонованих вам варіантів роботи. Скільки хочете, стільки і працюєте ну і в результаті стільки й заробите! Наприклад, написавши, дві три унікальних статті в день, ви заробите по 2-3 долара за кожну, виходячи з кількості символів в даних статтях. При простому підрахунку, якщо не брати до уваги вихідні, то виходить в середньому: 3 статті Х 3 долари в день Х 25 робочих днів отримуємо = 225 долара в місяць чистого доходу. Можете писати менше, можете більше, все залежить від часу, який ви виділите на цей спосіб заробітку.
  • Підіб’ємо підсумок. Ця категорія заробітку підійде для всіх, хто вміє робити хоч щось із списку «які навички потрібні», можна заробити і взагалі не маючи відповідного освіти або спеціальних навичок, як це зробити читайте в моїх статтях там є багато способів, як домогтися успіху в даній категорії!
  • Докладно в категорії – Заробіток на контенті

3. Заробіток на соціальних мережах: лайки вступ до групи, додавання в друзі.

  • Для кого підійде даний спосіб заробітку? Для тих, хто постійно сидить в соц. мережах, має розкручені групи, спільноти.
  • Що потрібно робити? розміщувати рекламу у себе, вступати в групи, ставити лайки, додавати в друзі, залишати пости і т. д.
  • Які навички потрібні? В основному товариськість, а так жодних якихось спеціальних навичок, добре б було, наприклад, розбирається у відеоіграх, створюєте групу про цю гру, розвиваєте групу і потім ставите партнерку з магазином по продажу цієї гри, а в іншому ніяких навичок не потрібно.
  • Скільки можна заробити? Теж залежить від вас, від того як ви і що ви будете робити
  • Підіб’ємо підсумок. Ця категорія заробітку підійде для всіх, хто немає проблем із спілкування з іншими людьми і у них є розкручені групи, продаючи наприклад партнерський товар з часом ви можете продавати вже самі свій товар, а це вже переросте в ваш онлайн магазин.
  • Докладно у категорії – Заробіток на соціальних мережах

4.Заробіток на власному сайті: продаж посилань, контекстна, тізерна і інша реклама, продаж на своєму сайті місць під чужі статті.

  • Для кого підійде даний спосіб заробітку? Тим, хто має власні сайти або любить гратися всякими конструкторами, в даний час є готові пакети сайтів CMS з допомогою яких навіть новачок може створити сайт за пару хвилин до того ж у мережі є величезна кількість відео уроків на цю тему.
  • Що потрібно робити? Мати свій сайт, наповнювати його інформацією.
  • Які навички потрібні? Мати хоча б самі основні поняття в HTML і CSS. Знати що таке хостинг, сервер, доменне ім’я, база даних і вміти працювати з ними.
  • Скільки можна заробити? При серйозному підході дуже серйозні гроші.
  • Підіб’ємо підсумок. Заробіток на власному сайті – дуже серйозне і в теж час цікава справа, яка при вдалому виборі тематики сайту може перерости в справжній прибутковий бізнес. Але в свою чергу це не так-то просто так як, потрібні грошові вкладення на хостинг домен, витрати часу, також постійно потрібно вчиться чомусь новому. Але воно того варто – однозначно! Якщо ви заробили стартовий капітал, то мають обов’язково переходити до даного способу заробітку, але тільки в тому випадку якщо вам це цікаво. Ну а потім вже варіанти та можливості заробити за допомогою сайту зростають у рази.
  • Докладно в категорії – Заробіток на своєму сайті

5.Додатковий заробіток: платні опитування, установка додаткових програм і т. д.

  • Що потрібно робити? Проходити опитування за проходження яких вам будуть платити гроші, встановлювати програми для автоматичного заробітку.
  • Які навички потрібні? Хіба що вміти встановлювати програми, а в опитуваннях вміти відповідати на питання, така інформація теж є в блозі.
  • Скільки можна заробити? Небагато, але як заробіток з програмами автоматичний і часу на нього ви не витрачаєте, а це однозначно плюс, опитування не приходять так часто, і як додатковий заробіток цілком підійде.
  • Підіб’ємо підсумок. Простий невеликий заробіток з мінімальними витратами часу, який можуть використовувати всі.
  • Докладно в категорії – Додатковий заробіток

6. Спорт Ігри Заробіток: букмекерські контори, онлайн-ігри, азартні ігри.

  • Підіб’ємо підсумок. В даній категорії переважають способи відносяться до розважальній сфері діяльності. І тут сфері крутяться величезні гроші, хто зможе пристосуватися той отримає хороші гроші, але це ризик з одного боку хто не ризикує, той …, ну а далі, додайте самі.
  • Докладно в категорії Спорт Ігри Заробіток

7.Інші види та способи. Форекс та інші.

  • Підіб’ємо підсумок. Заробіток на Форекс – це повноцінна робота, яка буде вимагати від вас повного занурення в безліч складних процесів і повної зайнятості даною роботою. В результаті дуже серйозний результат у вигляді чималих грошей.
  • Докладно в категорії – Способи заробітку

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам