Інші способи заробітку

Заробіток на форумах з оплатою за повідомлення

  Заробіток на форумах з оплатою за повідомлення. Це дуже хороший і простий вид заробітку, ви просто шукаєте цікаві теми і просто спілкуєтеся, одним словом добре проводите власний час і до цього вам за це платять реальні гроші.
Читаючи цю статтю, ви напевно задаєте собі питання, у чому підступ. І за що адміністратори платять гроші. І ви не помиляєтеся, якщо припускаєте, що справа йде з відвідуваністю, і напевно з рекламою на форумі. Адже всім відомо, що чим форум активний і високовідвідуваний, тим дорожче коштує реклама на ньому, тим більше звертається рекламодавців до нього. І якраз від виручки з реклами заробляють форуми і діляться заробітком з вами.

Заробіток на форумах які платять

  Де і як можна заробити на форумах які платять за повідомлення. Тут немає жодних секретів все досить і банально просто. Все що вам потрібно це знайти такий форум, зареєструватися. Обов’язково вивчіть правила, яким способом вам будуть оплачувати ваші повідомлення у темах форуму, за які платять, за які ні. До цього питання поставтеся уважно, щоб не старатися даремно, і не було потім образливо. Також потрібно дотримувати правила форуму щоби не отримати штраф або ще гірше бан. Ось наведено короткий список основних правил:

  • Не флудити
  • Не рекламувати щось
  • Не вкладати в повідомлення посилання, які не відносяться до даної теми
  • Нелможна писати однакові повідомлення або дублювати теми
  • Заборонені лайки
  • Заборонені образи і т.д

   Після реєстрації і ознайомлення з правилами приступаємо до заробітку. Знаходьте потрібний вам розділ, на якому стоїть ціна. Зверніть увагу на ці розділи, де стоїть ціна 0,00 $ (ціни маєте можливість побачити на головній сторінці форуму) в цих розділах повідомлення не оплачуються.
Отже, вибрали розділ, далі ознайомитеся з темами. І по мірі ознайомлення залишаєте в них повідомлення, коментарі. У процесі якщо вам щось не зрозуміло, на таких форумах обов’язково повинен бути присутнім розділ FAQ, в якому ви знайдете більшість відповідей на ваші питання. Або ж має бути присутня служба підтримки, до якої можна звернутися за допомогою.
Скільки можна заробити таким методом? Швидше за все, великих грошей ви не заробите, але оплатити, наприклад послуги інтернету вам цілком повинна вистачити, і при цьому, що ви поєднуєте свої захоплення з корисним.
Якщо ж вам мало такого заробітку, то його можна збільшити декількома методами, наприклад, поєднати з заробітком на фотохостингах або за допомогою партнерських програм. Форуми що дають вам можливість заробити дозволяють розміщувати посилання з описами в ваших підписах. І за допомогою цих підписів ви можете рекламувати ту чи іншу партнерську програму. По ній будуть кликати зацікавлені користувачі. І чим більше ви будете вставляти повідомлень в темах форуму, тим більше користувачів будуть бачити ваш підпис. В залежності, які партнерки ви рекламуєте, якщо наприклад, щодо реалізації якогось товару, і хтось, перейшовши через ваше посилання в підписі, і купить товар, ви отримаєте гарні комісійні. Звичайно, це буде відбуватися рідко, але іноді відсоток навіть від одного, проданого товару, може бути більше ніж ваш заробіток на форумі за півмісяця.
Нижче невеликий список форумів, які платять за повідомлення:
Wmforum містить багато рубрик і тем, серед яких ви виберете щось для себе: спорт, музика, інтернет, і багато іншого.

  • Варіанти виплати: WebMoney, ЯндексДеньгі
  • Вартість 1-го повідомлення: до 0.02 $
  • Мінімальна сума виплати сума для виводу: 5 $
  • Реферальна програма: 10%

Ruforum.mt5. На даному форумі міститься дуже багато різної інформації, тим і постів. За їх коментування вам будуть платити зазначену суму, яка залежить від розділу в якому ви будете писати. Вартість може досягати до 30 центів за одне повідомлення. Платять тільки за ті повідомлення які знаходяться в розділах з відміткою – “Бонус за пост до …”

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам