Корисні статті

Аферисти в інтернеті

Для нас не секрет, що аферисти проникають і промишляють в людних місцях, не оминуло це і інтернет. В силу вседозволеності, скритності і надмірної довірливості користувачів шахрайство в інтернеті найнебезпечніше і важко розкриваємий злочин.

Основні місця, де орудують шахраї:

1. Сайти знайомств

Зареєструвавшись на сайтах знайомств, одні шукають любов, а інші кошти наживи. У будь-якому випадку ніколи не слід втрачати пильності. Банальне листування може пообіцяти великі неприємності. У кращому випадку можуть тільки обікрасти.

2. Комерція

Не секрет, що через інтернет можна купувати товар дешево і якісно. Необхідно тільки знати де і у кого. Пошукові системи, такі як еВау, намагаються перевіряти своїх користувачів, проте шахраї призвичаїлися обходити більшість систем безпеки. Потенційні клієнти можуть самі себе убезпечити, притримуючись простим правилам обережності.

Аферисти в інтернеті

По-перше, при виборі товарів слід звертати увагу на рейтинг продавця, який росте в залежності від діяльності. Заробити позитивний і хороший рейтинг дуже важко. По-друге, багато торгових майданчиків дозволяють залишати відгуки про продавця або про товар. З їх допомогою можна підібрати товар за розміром і за якістю, і найголовніше, дізнатися багато про самого продавця. По-третє, ніколи не слід купувати товар зі 100% передоплатою. Більшість продавців працюють післяплатою. Слід оплачувати товар тільки при отриманні.

3. Аферисти інтернет заробітку

Мабуть, дана категорія аферистів найактуальніша на сьогоднішній день. У пошуках легких грошей люди забувають, а може просто не замислюються, про банальну обережність і вірять кожному слову. Багато замовників практикують пробні завдання, які вони нібито оплатять при хорошому результаті. І виконавці, особливо новачки, виконують їх безкоштовно для портфоліо. Але, навіть якщо результат буде відмінним, а він часто буває дуже хорошим, виконавець не дізнається про це.

Щоб напрацювати портфоліо існує більш дієвий спосіб. Прекрасно підходять біржі для заробітку, на яких новачки прекрасно себе проявляють і знаходять постійних замовників. Пробні завдання можна виконувати і за дуже низьку ціну. Робота, яка виконується з метою заробітку, повинна бути завжди оплачувана. В іншому випадку у виконавця пропадає інтерес до такого заробляння і ентузіазм. Хорошою мотивацією служить не зарплата, а її підвищення. Знаючи, що за роботу кращою за якістю виконавець отримає ще більше грошей, він буде розвиватися, підвищувати свою майстерність. При цьому оплата за роботу може мати не тільки грошовий еквівалент. Це може бути взаємозалік, послуга, який-небудь продукт або рекомендація, відгук.

Починати заробляти в інтернеті варто краще з бірж фрілансу. З їх допомогою можна протестувати свої навички, вибрати напрямок до душі і отримати перший досвід. Видів інтернет заробітку дуже багато і кожен з них має гостру потребу в фахівцях.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам