Корисні статті

Додатковий заробіток в Україні. Як Українцеві заробити?

Інтернетом користуються не тільки для спілкування, продажу, купівлі речей. За допомогою нього можна непогано заробляти гроші. Це дуже актуально особливо зараз, коли навколо розпочалася фінансова криза. Все частіше люди втрачають роботу. Але для жителів України є можливість потрапити в ряди віртуальних професіоналів.

На сьогоднішній день в Україні середня місячна зарплата склала 230$(офіційні дані на 2014 рік). Є можливість мати роботу не виходячи з дому. Це особливо зацікавить студентів, домогосподарок або школярів. Графік вільний, тому можна працювати в будь-який час. Для цього необов’язково мати особливі знання.

На Україні додатковим заробітком можуть скористатися всі. Немає значення яка у людини освіта, вік, швидкість інтернету. Суть в тому, що для роботи не потрібно мати початковий капітал. Далі піде мова про декілька простих способи заробітку. При бажанні кожен може заробити приблизно 250$.

Як новачок може заробляти на Україні?

Насамперед необхідно пройти реєстрацію електронного гаманця. З допомогою віртуального гаманця будуть виконуватися операції, пов’язані з отриманням зарплати від роботодавця і переказом грошей на свій рахунок.

На сьогоднішній день більшість людей користується спеціальною системою Webmoney. Це платіжна система, вона є самою надійною. Тому віртуальний рахунок потрібно відкрити тут. Можна не сумніватися що зароблені гроші вийти вивести. Навіть якщо при виведенні грошових коштів виникнуть проблеми, то є можливість це зробити цілком законним способом з допомогою обмінника.

За допомогою моніторингу проекту BestChange можна подивитися статистику всіх надійних обмінників. Перекази можна робити з Webmoney на карту Приват Банку.

Як Українець може заробити в інтернеті?

1.Кліковый спонсор.

Сьогодні у багатьох жителів України є можливість отримати прибуток найпростішим способом. Для цього потрібно зареєструватися в системі Wmmail або Seosprint. Тепер можна приступити до роботи. За виконану роботу на віртуальний рахунок будуть переводитися гроші.

У чому полягає робота?

  • Дивитися рекламу на сайтах;
  • Займатися написанням коментарів;
  • Після реєстрації на сайті виконувати завдання;
  • Запрошувати до групи Вконтакте друзів (додавати друзів);
  • Качати архіви і програми;
  • На різних сайтах клікати по рекламі;
  • Дивитися відео в YouTube;
  • Брати участь в онлайн-голосуванні;

Для цієї роботи не потрібно інтернет з великою швидкістю. Також не потрібно мати особливі навички. Кількість завдань в день можна виконувати на свій розсуд. Після виконання роботи певна сума грошей буде переходити на рахунок.

На Wmmail і Seosprint можна знайти більше 22 000 завдань. Можна розглянути варіанти і вибрати найбільш прибуткові і сміливо заробляти гроші.

Також рекомендується перед початком роботи ознайомитися зі статтею, яка називається Виконання завдань. У ній детально роз’яснюється порядок роботи з кликовым спонсором.

2. Робота на Україні в соц. мережах.

Прибуток можна отримувати вступивши в групу, репостить або ставити лайки. Але робити це потрібно за допомогою спеціальних систем. Існують програми, за допомогою яких надається можливість виконувати завдання через групи Твіттер, Вконтакте, Фейсбук, Однокласників або інші мережі. Суть роботи як у поштового спонсора. Але щоб виконувати цю роботу потрібно мати свій профіль в цих групах. Чим більша кількість сервісів буде доступно, тим більше надається завдань для виконання. Нижче наведений список найбільш вигідних варіантів:

  • Forumok
  • V-like
  • Socialtools
  • Vkserfing
  • Apishops.com

Завдання виконувати нескладно, але щоб дохід був значний і постійний рекомендується користуватися відразу декількома профілями.

3. Заробіток з допомогою написання статей.

Будь-який Українець знає українську або російську мову може зайнятися написанням статей для сайтів. Це означає, що є ще одна можливість заробити гроші.

Чому мало використовується українська мова?

В Укрнеті сайтів мало, тому щоб продати свою статтю буде потрібно дуже багато часу. Незважаючи на це можна використовувати і цей варіант. Значна більшість відомих бірж беруть на продаж тексти українською мовою.

наскільки можливо заробити?

Новачкам за свою статтю краще не ставити дуже високу ціну. На початковому етапі дуже великого доходу не буде. Навіть якщо стаття буде коштувати 1,50$, то щоб заробити 250$ в місяць, потрібно виконати 5-6 статей в день.

Бажано пройти курс навчання по прискореному набору тексту. Вибравши легку тематику, таку кількість роботи можливо виконати за 4-6 годин. Отже, можна знайти роботу з невеликим об’ємом робочого часу. Але для того, щоб статті розкуповувалися, потрібно докласти досить зусиль.

насправді хороших бірж не дуже багато. А якщо свою перевагу віддати маловідомому проекту, то на продаж статті піде довгий час. Ось список найбільш відомих бірж контенту:

  • TextSale
  • Advego
  • Etxt

4.Фріланс.

Ця біржа розроблена для всіх бажаючих швидко знайти гідну роботу або скористатися послугами віддаленого виконавця.

Замовлення дуже різноманітні. Наприклад, залучення відвідувачів, розробка зображень для сайтів, робота оператором в інтернет-магазині чи можна поширювати посилання на форумах.

Скориставшись послугами біржі можна підшукати собі постійну роботу. Щоб це було неважко, потрібно реєструватися відразу на декількох проектах. Тоді з’явиться реальна можливість отримувати солідну зарплату.

Наприклад, можна спробувати себе реалізувати в таких напрямках:

  • Адміністратор групи в соціальній мережі;
  • Робота з клієнтурою інтернет-магазину;
  • Коментування в декількох блогах;
  • Брати участь у складанні опису продукції інтернет-магазину;
  • Проводити консультації для новачків у різних системах;
  • Займатися малюванням банерів;
  • Працювати над наповненням сайтів необхідною інформацією.

Також якщо є професійний досвід у розробці програм, створення сайтів або скриптів, то на біржах є достатня кількість вакансій у цих напрямках. Але якщо досвіду немає, то краще всього прагнути збільшити кількість виконаної роботи. Якщо цього не дотримуватися, високого заробітку не буде.

Можна знайти й інші варіанти заробітку на Україні і на свій розсуд вибрати підходяще заняття.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам