Корисні статті

Чи можна заробити в інтернеті?

Будь-яка людина, у якої є комп’ютер і доступ в інтернет, рано чи пізно починає замислюватися про те, як в інтернеті можна заробити. Адже, здавалося, що може бути простіше і цікавіше? Сидіти вдома на улюбленому дивані, одним оком поглядаючи на телевізор і попиваючи гарячий чай заробляти гроші. Особливо не напружуючись, без відриву від сім’ї, сиди собі, тикай на клавіші. А грошики капають. Малюючи в уяві таку райдужну картину, передчуваючи золотий дощ, який ось-ось обрушиться, людина забиває в пошукову строку браузера фразу «заробіток в інтернеті». І тут же бачить, що перспективи у нього безмежні. Настільки безмежні, що навіть незрозуміло з чого почати, щоб його не змило грошовим потоком. Ах, якими привабливими заголовками всіяна вся всесвітня павутина! «Заробіток в один клік», «Заробляй, граючи», «заробіток в інтернеті без вкладень». Від усього різноманіття пропозицій легких грошей просто рясніє в очах! Але не варто так легко приймати на віру все, що ви побачили. Адже, заробити гроші не працюючи – це не так-то просто. Тобто, якщо ви можете уявити собі ситуацію, що хтось принесе (або заплатить) вам гроші просто так, не вимагаючи нічого взамін, то це означає, що у вас гарна фантазія. А не те, що це станеться насправді.

Чи можна заробити в інтернеті

Всі ці способи заробітку в інтернеті можна розбити на кілька груп.
«Зароби, граючи»
Перший і, безумовно, самий простий, а місцями навіть приємний (за умови, що ви любите на дозвіллі пограти на комп’ютері в різні іграшки) спосіб заробітку. Технологія така – ви реєструєтеся в грі зі списку «Гра з виведенням реальних грошей» і починаєте заробляти. Принцип простий – збираєш будь ігровий ресурс (в залежності від того, яку гру ви вибрали), продаєте його, ігрові гроші обмінюєте і виводите на електронний гаманець. При цьому в грі не потрібно сидіти цілодобово і «працювати», «працювати», «працювати». Досить заходити раз на добу, тиждень або взагалі в місяць. Але є і деякі складнощі. У більшості ігор, в подарунок за реєстрацію, ви отримуєте деякий початковий капітал, який допоможе вам розвиватися без вкладень капіталу. Але є і такі ігри, в яких вам для початку гри необхідно поповнити ігровий баланс, тобто, витратити реальні гроші. Коли ж ви заробите мінімальну суму, яку можете вивести в реал, виявляється, що для цього вам знову ж потрібно внести в гру реальні гроші, інакше вивесті гроші неможливо. Більше інформації про даному способі знайдете в розділі “Спорт Ігри Азарт”. І, так як розчарування від цього способу заробітку може прийти набагато пізніше, логічно буде спробувати удачі в чому – небудь іншому. Наприклад, спробувати заробити на кліках.
«Серфінг»
Будь-який середньостатистичний користувач інтернету, заходячи в мережу, щодня переглядає сотні сторінок. Неважливо, він зайшов в інтернет у пошуках чогось конкретного або просто вбиває час в соціальних мережах. Так чому б йому на цьому не заробити? Звичайно це не сама високооплачувана робота (ціна за кожен клік рідко перевищує 0,1$), так і вимагає підтвердження кожного виконаного кліка, але і складнощів теж ніяких. Крім того, існує, так званий «автосерфінг». У цьому випадку сайти за вас переглядає спеціальна програма, яка робить кліки без вашої участі. Правда і оплата в цьому випадку трохи менше. Так само до серфінгу можна віднести заробіток на читанні листів і заробіток на завданнях. У першому випадку ви читаєте текст листа, відповідаєте на запитання, відповідь на яке міститься в листі, і тільки після правильної відповіді потрапляєте на сайт, за відвідини якого отримуєте гроші. У другому випадку ви заходите на вказаний замовником сайт, клікаєте на рекламу, як правило, робите кілька переходів і відправляєте замовнику звіт, в якому містяться посилання на відвідані вами сторінки. І тільки після перевірки замовник виплачує вам обумовлену суму. Що, втім, теж, не дуже складно і не дуже прибутково. Більше інформації можна знайти у розділі “Швидкий заробіток”. Набагато прибутковіше може виявитися наступний спосіб заробітку в інтернеті.
«Гра на віртуальній біржі»
Так-так, торгівля акціями вже давно пішла в інтернет. Біржа – це давно вже не божевільний будинок де купа народу, штовхається, кричить і махає паперами. Тепер трейдери сидять вдома за своїм комп’ютером і торгують акціями. Технічно це не складно. Починаючому трейдеру необхідно вибрати свого брокера – організацію, яка надає фізичним особам можливість брати участь на біржових торгах. Брокер надає спеціальну програму-термінал і трейдер отримує можливість почати торгівлю акціями. Так само брокер веде всю бухгалтерію, знімає податок на прибуток, за що отримує комісію – невеликий відсоток прибутку трейдера. Ну а решта залежить тільки від гравця – адже йому самому вирішувати, коли і які акції купувати або продавати. Крім того, почати торгівлю на біржі неможливо без стартового капіталу. Який можна спробувати заробити з допомогою мізків.
«Заробіток написанням статей»
На просторах інтернету безліч ресурсів, що пропонують заробити написанням чи перекладом статей. Навіть якщо у вас немає спеціальної освіти, ви не закінчували журфак і не навчалися на філологічному, але ви вмієте грамотно і дохідливо викладати свої думки на папері, ця робота для вас. Ви можете заробляти копірайтингом (написанням рекламних або презентаційних текстів, покликаних популяризовати який-небудь товар, фірму або послуги), рерайтинг (тобто переписуванням статей інших авторів своїми словами) або перекладом текстів ( при умови що ви знаєте іноземні мови). Тобто для вас відкривається практично безмежне поле для діяльності і прояву свого таланту. Докладніше описано в рубриці “Заробіток на контенті”.
Ось, мабуть, всі основні способи заробітку в інтернеті. Якісь з них легше, інші більш трудомісткі, але краще оплачуються. Але ж спробувати можна завжди?

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам