Корисні статті

Онлайн робота-заробіток в інтернеті

Інтернет і онлайн робота. Інтернет розвивається кожний день, причому з величезною швидкістю і все більше людей йдуть до нього і кожен з якоюсь метою. Одні шукають інформацію, інші сидять у соціальних мережах, а ще є ті які шукають роботу онлайн. Повірте, тут в мережі, всі знайдуть те, що шукають, але одному може пощастити знайти те, що шукає з першого разу, а іншому ні і він може шукати довго і безрезультатно. І якщо, ви шукайте інформацію про заробіток в інтернеті, то ви знайшли те що шукали.

Онлайн робота

Що це за сайт? Цей блог заснований ще в 2011 році і його мета – дати інформацію для людей, які шукають роботу онлайн в інтернеті, причому суто тільки в цій категорії. Я постараюся дати максимум інформації по заробітку в інтернеті і заощадити ваш час. Тут ви знайдете як опис різних сервісів, бірж та інших сайтів (щось схоже на центр зайнятості), так і отримаєте рекомендації що краще для вас підібрати, дізнатися як насправді заробляти реальні гроші в інтернеті.

Про що ви дізнаєтеся тут? По перше, що таке онлайн робота , які існують її види а також способи та методики заробляння грошей, причому абсолютно безкоштовно, вам не потрібно буде витратити жодної копійки зі своєї кишені. По-друге, ви дізнаєтеся від самого початку що вам потрібно, від створення своєї електронної скриньки (e-mail) до виведення готівки через банкомат, в свій гаманець. Ось список основних пунктів (питань), які необхідно знати для онлайн заробітку:

  • як створити свою пошту в інтернеті e-mail;
  • як відкрити свій рахунок в інтернеті;
  • який вид заробітку підібрати для себе (онлайн робота повинна викликати у вас приємні емоції, ви повинні займатися тим, що вам подобається);
  • реєстрація на обраних вами сайтах;
  • навчання, рекомендації, поради і просто підтримка в перших засадах;
  • як вивести свої перші зароблені гроші онлайн і чи потрібно це (я наприклад купую в інтернеті, якщо знати де і як, можна купити на 50 відсотків дешевше ніж в реальному магазині);

Невже все так просто? Але, щоб вам не здавалося все в райдужних тонах, як тут все добре і легко, повинен попередити, так цеглу вам не доведеться тягати, але за просто так – вам ніхто платити не будет. Онлайн робота вимагає також наполегливості та терплячості і чим більше ви її проявите тим більше ви заробите. Також, незабувайте, що тут не менше нечесних на руку людей, ніж у реальному житті, не довіряйте нікому, особливо якщо від вас хочуть гроші незрозуміло за що. Перш ніж робити якісь операції потрібно все перевірити і тільки коли впевнені на 100% робіть якісь дії. Одним словом вмикайте здоровий глузд і логіку.

Як і на чому заробляють в інтернеті? Ось приблизний перелік робіт які можна виконувати онлайн:

  • кліки, завдання, читання листів (поштовики, букси – самий швидкий заробіток в інтернеті);
  • копірайтинг та рерайтинг (онлайн заробіток на написанні статей, контенту);
  • партнерські програми (їх в мережі неміряно, мало не кожен сайт пропонує свою партнерку);
  • Forex;
  • онлайн продажі;
  • соціальні мережі;
  • платні опитування (анкетування, проходьте опитування – отримуєте гроші);
  • файлообмінники (особисто не рекомендую, але такий спосіб є і описаний тут);
  • заробіток на власному сайті (сюди входить продаж самих сайтів, реклама, продаж посилань, статей, онлайн магазин-прямі продажі);
  • навіть на онлайн іграх, і там заробляють;
  • заробити гроші можна і на YouTube – для цього потрібно створити власний канал, додавати в нього періодично ваші авторські відеоролики, і після більш менш його розкрутки можете укладати партнерку з YouTube – а потім просто отримувати відсоток з показу ваших відео роликів а саме з реклами від Google.
  • додатковий заробіток (установка спеціальних програм).

Я спеціально тут не описую кожен спосіб, так як все вже описано та знаходиться праворуч в меню. Про всі ці способи онлайн заробітку описано в цьому блозі, є вже чимала база і вона поступово поповнюється, так що заходьте…

Як мені почати працювати онлайн? На це питання потрібно відповісти докладно. Тому, я написав (письменник з мене не дуже але суть ви обов’язково зрозумієте) статтю для новачків про найнеобхідніші інструменти, які вам необхідні в процесі роботи. Статтю можна прочитати тут – Допомога новачкам

Заробіток онлайн

Скільки можна заробити? Проста відповідь, від нічого до мільйона доларів, а може і більше. Кому як пощастить, але… Але щастить лише тим, хто хоч щось робить, і чим він більше старається, тим більше у нього шансів заробити гроші в інтернеті. Тим більше що онлайн робота, ще тільки розвивається, повірте, а якщо розібратися краще, то вона і ще більше змінюється, щороку виникають усе більше способів заробітку. А що буде через пару років, куди піде прогрес? Одним словом в онлайні великий потенціал, а розмір заробітку залежить від вас, від ваших здібностей і талантів, тому точної відповіді, а я вас у цьому запевняю, на це питання ніхто вам не дасть. Головне не подкупайтесь на красиві і яскраві банери- “2000 доларів за 2 дні” або “100 баксів в день сидячи в будинку”, якщо побачите просто пройдіть далі (заощадите купу часу, нервів а можливо і грошей), крім кидалова для наївних людей там нічого хорошого немає.

Запам’ятайте – інтернет це величезні гроші, які лежать у ваших ніг а ви поки що проходите повз них. Я допоможу вам помітити їх, зрозуміти звідки вони беруться, де їх більше а де менше. Вам буде достатньо один раз їх заробити, і все, далі справа піде набагато швидше. Ви дуже швидко освоїте онлайн работу. І додам – Все це безкоштовно, без будь-яких вкладень!!!

Звідки беруться гроші в інтернеті? Так від чого небудь, наприклад реклама, онлайн магазини і т. д. Але, головним чином, весь онлайн бізнес і заробіток заснований на РЕКЛАМІ. Це основний грошовий донор інтернет грошей, пам’ятаєте як вчили по економіці, реклама це двигун економіки. Реклами в інтернеті предостатньо, на будь-який смак і вид, а якщо чесно, то іноді здається взагалі, що її більше ніж самого інтернету, ось так:)!! А це означає, що грошей вистачить для всіх.

Удачі і заробляйте!!! Пам’ятаєте, є питання – задавайте!!! Сподіваюся якусь частку корисної інформації ви для себе знайшли. У цій статті поки що все, так що удачі вам і гарного заробітку!!!

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам