Корисні статті

Безкоштовна програма Iobit Advanced SystemCare 5

Працюючи в інтернеті, переглядаючи сайти, завантажуючи файли, програми та різну нісенітницю в нашому комп’ютері хочете цього чи ні накопичується дуже багато сміття, а може і вірусів. Якщо детальніше, то при роботі комп’ютер поступово засмічується різними файлами які не були видалені разом з програмами і гілками реєстру, внаслідок чого виникають наприклад помилки в ярликах і т. д, Разом з завантаженими файлами дуже часто можна підхопити всілякі віруси, після чого наприклад у вашому браузері з’являються невідомі пошуковики, реклама і т. д. А це попереджає про те, що час від часу все-таки потрібно стежити за своїм комп’ютером і підтримувати його працездатність. Зробити це самому можна скориставшись спеціальними програмами для оптимізації комп’ютера, які крім ремонту неполадок зможуть прискорити і поліпшити роботу вашого комп’ютера. Але не завжди такі програми безкоштовні, а бажання людей, як завжди, тягнуться до безкоштовного. І така програма є, назва її – Advanced SystemCare.

Безкоштовна програма Iobit Advanced SystemCare 5

Ця програма позбавить ваш пк від Adware і Spyware, виправить помилки реєстру, видалити всі тимчасові і непотрібні файли, а також максимально оптимізує ваш комп’ютер, ну і ще багато інших моментів, як наприклад турбо прискорення та інші інструменти.

Функції:

  • Основна захист від комп’ютерних загроз, блокування несанкціонованого доступу до особистих даних;
  • Основна оптимізація системи;
  • Захист при спільному використанні і скачуванні файлів;
  • Оптимізація в реальному часі з Active Boost;
  • Оптимізація і чищення системного реєстру;
  • Понад 20 інструментів для оптимізації роботи вашого комп’ютера.

Інструменти програми Advanced SystemCare для оптимізації комп’ютера

Advanced SystemCare – в основному free програма, тобто всі базові інструменти повністю безкоштовні. Також є і платна версія яка має дещо розширений функціонал, але для оптимізації вашого пк вистачить і базової версії. Скачати безкоштовно програму ви можете на наступній сторінці – Advanced SystemCare.

 

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам