Корисні статті

Види сайтів

Види сайтів. Для того, щоб правильно та ефективно організувати свій бізнес в Інтернеті, потрібно розуміти, як повинен виглядати сайт, які функції має виконувати сайт, і вирішити, який саме сайт Вам потрібен для цього.

  • Сайт візитка – найчастіше використовується малим бізнесом для створення представництва підприємства в Інтернеті. Такий сайт показує інформацію про компанію, про товари та послуги, містить контактну інформацію, містить інформацію про ціни та може виконувати нескладні функції відправлення заявок і замовлень. Обсяг сайту візитки не більше 10 сторінок.
  • Інформаційний сайт – використовується для формування суспільної думки та  продажу рекламних місць. Сайти такого виду відрізняються великою кількістю сторінок і  специфічним дизайном, спрямованим на зручне подадання й сприйняття інформації.
  • Варез-сайт, на таких сайтах 99 відсотків розміщені посилання з файлообмінників.

Види сайтів.

  • Корпоративний сайт — використовується середнім та великим бізнесом для рішення комплексних завдань, таких як PR, продаж товарів та послуг в Інтернеті, надання онлайн-послуг. Корпоративний сайт містить докладну  інформацію про компанії, новини, тематичні статті, може містити каталог продукції й інші модулі,
  • Промо сайт – використовується для просування (збільшення продажів) окремо взятого товару, послуги або торгівельної марки підприємства та містить докладну інформацію про них. Промо сайт може бути створений для проведення різних промо акцій, і інтерактивної взаємодії з їх учасниками
  • Інтернет-портал – веб-сайт, що надає користувачеві Інтернету різні інтерактивні сервиси, що працюють в рамках одного веб-сайта, такі як пошта, погода, новини,обговорення,форуми, голосування та інше. Інтернет-портали використається також для формування суспільної думки й продажу реклами.
  • Flash сайт це сайти, створені з використанням flash-технологій, що дозволяють йому доносити інформацію до користувачів в більш динамічному стилі. Простіше кажучи, flash сайт — це рекламний ролик, в якому кожен по-своєму організує принцип переміщення між блоками, що несуть інформацію.
  • Інтернет-магазин — використається для торгівлі товарами через Інтернет. Інтернет-магазин це каталог продукції з можливістю придбання товару онлайн . Успішна робота інтернет-магазина вимагає особливої організації робочого процесу співробітників й обслуговування сайту. Сайт такого виду містить багато модулів, які дозволяють спростити пошук, підбір і  замовлення товарів.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам