Швидкий заробіток

Як набрати рейтинг в сервісі Wmmail?

  Як набрати рейтинг у сервісі Wmmail? У багатьох статях, на нашому сайті, присвячених швидкому заробітку на поштовиках говорилося, що для успішної роботи на даних ресурсах необхідно набрати хороший рейтинг. І тут немає ніяких секретів, всім зрозуміло, чим вище ваш рейтинг у системі, тим вище ваш заробіток. Як набрати рейтинг на всіх поштовиках в одній статті не вдасться, тому що, практично у всіх поштовиків ці системи різні, тому в міру необхідності, всі способи підняття рейтингу для кожної системи буде описано окремо. У цій статті представлено кілька варіантів підняття рейтингу в найвідомішій і популярній системі Wmmail.

Способи підвищення рейтингу на Wmmail

Треба додати, що тут рейтинг грає дуже велику роль. Існує багато методів накрутки рейтингу в системі Wmmail, тут розділимо ці методи на два варіанти – це платний, і безкоштовний варіант. Якщо у вас немає ще акаунту в поштовику WMmail, перейдіть на сторінку реєстрації, кликнувши на кнопку нижче – Реєстрація:

Реєстрація

До безкоштовного варіанту підняття рейтингу можна віднести наступні методи, для всіх їх прийдеться трохи попрацювати, але результат у підсумку повинен покрити ваші трудозатрати і істотно підняти ваш заробіток у системі WMmail.
Перше, що можна зробити, це зайти в систему в розділ Питання – відповідь. Далі, по черзі зайдіть у всі підрозділи розділу Питання – відповідь – популярні, закриті питання й також золотий фонд.
Коли будете переходити з одного підрозділу в інший, у кожному з них, ставте галочку в чекбокс навпроти розділ, з написом «з опитуванням» і після натисніть «показати». Після цього вам необхідно буде зайти в кожну з тем і приймати діяльність у голосуванні, варіанти ваших відповідей не будуть контролюватися. Так само можна залишати коментарі в темах, за що вам буде додаватися певна кількість балів рейтингу. Зробивши всі ці дії, ви за один день, зможете набрати рейтинг більше 20.
Другий безкоштовний способом, і найшвидший – є виконання завдань. Чим складніше завдання тим і відповідно оплата за нього, на порядок більше чим інші, і тим більше число балів рейтингу вам зарахується.

Третій безкоштовний спосіб. До цього способу я відніс кілька видів накрутки рейтингу, які потрібно виконувати щодня. Робимо наступне, заходимо в розділ «ідеї для сайту», і коментуємо 10 різних записів, і так щодня. Можна також грати, щодня в ігри, за кожну перемогу вам будуть додаватися бали. Виконуючи всі ці дії щодня, ви швидко накрутите свій рейтинг у системі Wmmal, і збільшите свій заробіток.

Платний варіант. Зрозуміло, що якщо є стартовий капітал, то в будь-якому виді заробітку, це допоможе швидше розкрутитися. Те ж саме й у системі Wmmail, маючи стартовий капітал, підняти рейтинг вам удасться дуже швидко. І навіть, якщо у вас немає зайвих грошей, ви можете їх заробити прямо ж на виконанні завдань, у результаті одержите якусь суму й збільшите трохи свій рейтинг за рахунок виконання завдань, що дасть вам ще кращі дивіденди.
Одним з основних платним способів, є купівля – продаж кредитів, для цього є на Wmmail спеціальний сервіс «біржа кредитів». Ще можете піти нестандартним шляхом, а саме, ви можете, домовиться із друзями про те, щоб продавати й купувати один в другого кредити. Перепродуючи певну кількість кредитів, у вас і у ваших друзів, буде, підвищується рейтинг, мінусом такого способу є відрахування в систему, за кожну купівлю-продаж кредитів між вами, система буде відраховувати собі по 5 відсотків.
Нагромадивши якусь суму можна зробити наступне, ви зможете запустити своє власне завдання, і за перевірку згодом виконаних завдань ви будете одержувати свій рейтинг. Також у вас з’явиться можливість купувати або продавати рефератів, що й робіть, тому що за це теж ваш рейтинг буде йти нагору. Схожим варіантом теж може бути також уведення і виведення грошей із системи, що дасть вам теж якесь збільшення до рейтингу.

Всі описані способи досить прості, і їхнє виконання не складе у вас особливих труднощів. Що дасть у підсумку вам швидше збільшити ваш рейтинг і відповідно й заробіток. У міру знаходження корисної інформації буду додавати її в цій статті, тому якщо вас цікавить тема робота в інтернеті, можете ставити цю статтю або сайт у свої закладки. Удачі.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам