Швидкий заробіток

Для чого потрібен рейтинг на Wmmail?

Що вам дасть наявність високого рейтингу в системі Wmmail? По перше, хороший рейтинг гарантує вам доступ до всіх функціональних можливостей вашого акаунту. Тобто доступ до всіх функцій сервісу, а це означає більше можливостей та інструментів для заробітку. Але набирається він не відразу, а поступово, в міру активності на проекті.

Для чого потрібен рейтинг на Wmmail?

Багато користувачів, які заробляють на Wmmail, просто не звертають уваги на нього, тому, що не знають, для чого ж потрібен рейтинг на Wmmail. І це є великим мінусом для них, або навіть головною помилкою. У цій статті постараємося зрозуміти і справити цю помилку, і зрозуміти які основні переваги дає високий рейтинг в системі Wmmail.
1. Перші додаткові можливості відкриваються вам після того, як ваш рейтинг досягне значення більше 10. Це дасть вам можливість використовувати розділи, в яких можна спілкуватися з користувачами, залишати свої відгуки та коментарі, зможете заповнити власну анкету. Також можна залишати свої відгуки на стінах інших користувачів. За допомогою спілкування на Wmmail, можна трохи заробити, наприклад, знайти роботу поза проектом. 2. Другий рівень рейтингу, вимірюється 20-ми одиницями рейтингу. Набравши більше 20 одиниць рейтингу, відкривається доступ до розділу «переведення кредитів», а також можливість залишати свої власні ідеї в розділі «ідеї для сайту» для поліпшення сервісу. Кредити – внутрішня валюта сервісу wmmail, за допомогою кредитів ви отримаєте можливість підвищити ваш рейтинг, за допомогою переказів. Знайдіть друзів і переводите між собою кредити, і тим самим піднімайте свій рейтинг. 3.Після набору 50 рейтингу вам стануть доступні шаблони в розділі “Внутрішня Пошта”. За допомогою цих шаблонів у вас з’явиться можливість надсилати однакові (за шаблоном) листи, різним групам користувачів. 4.Після того, як рейтинг буде вище 100 одиниць рейтингу, ви будете отримувати 2о% від виграшу ваших рефералів в іграх Сапер або Дуель. 5. Останнім, але в теж час і не максимальним рейтингом, вважається, 255 одиниць. Після набору даного рейтингу, з вас знімаються практично всі обмеження і тим самим відкривається доступ до всіх сервісів і розділів wmmail.

Крім всіх вище описаних і передбачених системою можливостей, високий рейтинг має ще чимало позитивних сторін. Наприклад, користувач, який вибирає собі завдання для виконання, швидше за все, вибере те завдання, яке дає рекламодавець з більш високим позитивним рейтингом, ніж у рекламодавця з низьким рейтингом. Тим самим у нього буде менше шансів, що його зможуть обдурити. Ті користувачі, які постаралися і домоглися в ТОП100, мають набагато більше можливостей і шансів отримати рефералів, наприклад новачків і т.д

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам