Швидкий заробіток

Робота на SEOsprint або як більше заробити на SEOsprint?

Робота на SEOsprint. В цій статті піде мова про відомий поштовик SEOsprint і про те як заробити на ньому, трохи більше, ніж вам виходило досі. Дана стаття буде корисна як новачкам, які тільки починають освоювати цей поштовик, так і для тих користувачів, які вже мають певний стаж та досвід заробітку на SEOsprint. На початку цієї статті трохи розповім про SEOsprint, що необхідно для того, щоб заробити на цьому ресурсі. Далі розповім, якими чотирма способами заробляють на SEOsprint, і в кінці статті поділюся, як можна збільшити ваш заробіток плюс наведу приклади.

Як заробити на SEOsprint і що для цього потрібно?

Отже, для тих, хто не знайомий і не знає, як почати заробляти на SEOsprint, дам коротку інформацію. Спочатку вам необхідно завести свій рахунок (гаманець) у системі WebMoney. Як це зробити дивіться у цій інструкції (є відео, а також текстовий варіант) Як зареєструватися і створити свій гаманець WebMoney? Після створення або якщо у вас, є вже відкритий рахунок WebMoney, переходимо до реєстрації.

Реєстрація в системі SEOsprint:

Тепер трохи опису і статистики поштовика. Проект відкрився в 2010 році після чого став дуже стрімко розвиватися, і що робить і досі. На проекті на момент написання статті зареєстровано більше 1 500 000 користувачів. І виплачено вже більше 30 300 000 рублів. Проект працює з постійністю і стабільністю, виплати на гаманець моментальні, мінімальної суми висновку немає, що дуже зручно і вказує на престиж сервісу SEOsprint.

Скільки можна заробити?

Все залежить від вас. Але можу впевнено сказати що 100-300 рублів за день заробити реально, і не напружуючись, плюс за допомогою моїх рекомендацій цей показник можна істотно підняти, але про це пізніше. Навіть при такому середньому заробітку 100-300 рублів в місяць набігає пристойна сума, і її можна буде витратити на що завгодно, так що як для додаткового заробітку в інтернеті це досить непогано, та й робота нескладна.

Якими способами заробляють на SEOsprint?

У SEOsprint присутні чотири види заробітку. Всі ці завдання виконуються дуже просто. Головне при виконанні завдань читати уважно, все що від вас буде вимагати рекламодавець і все чітко виконувати

1) Серфінг сайтів – найпростіший спосіб, все що потрібно це переглядати сайти рекламодавців. Після перегляду отримуєте зазначену оплату (рекламодавець це адміністратор або просто власник сайту який в даному випадку просуває або просто рекламує свій сайт).

Як це виглядає? Ось приклад:

Заходимо на вкладку серфінг. Натискаємо на помаранчевий кружечок,

після натискання у новому вікні відкриється сайт, внизу сторінки ви побачите таймер, чекаєте, поки таймер не дійде до нуля:

Після того як таймер дійде до нуля вам потрібно підтвердити показ. Є два види підтвердження, один це порахувати зірочки або другий плюсуємо або віднімаємо показані нам числа. Після підрахунків тисніть на ті цифри які означають правильну відповідь (зірок 8 – натискаємо 8; 4 +1 = 5 натискаємо на 5)

Після підтвердження ви побачите напис:

Ось власне і все, переходимо до наступного і все повторюємо спочатку.

2) Читання листів – можна сказати що це той же самий Серфінг, відрізняється тільки більш вищої оплатою ніж за серфінг, а також процедурою перевірки вашого перегляду.

Приклад:

Заходимо на вкладку “Читання листів” Натискаємо на лист, відкривається лист:

У відкритому листі потрібно буде відповісти на питання.

Відповідь на це питання ви побачите в тексті, який буде розташований вище опитування!

Таких Питань може бути більше, так що не розгубіться.Читаем спочатку питання, в даному прикладі написано наступне: Скільки кроків потрібно для створення сайту. Далі шукаємо вгорі в тексті відповідь, на прикладі показано наступне – зробити всього 37 кроків. Значить натискаємо на відповідь 37.

Після цього відкриється сайт і в точності, як в розділі “Серфінг”, внизу буде показаний таймер з певним часом, і після завершення цього часу, треба так само, як і в розділі Серфінг, підтвердити перегляд.

3) Проходження тестів – Те ж саме що і в розділі “Читання листів”. Також переходите по зазначеній рекламі і відповідайте на всі питання.

4) Виконання завдань – найприбутковіший спосіб заробітку на SEOsprint, за кожне виконане вами завдання ви маєте можливість заробити від пару копійок до 200 і більше рублів, а активних завдань в системі завжди велика кількість.

Тепер способи заробітку ви вивчили, тепер можна переходити до реєстрації

Реєструватися в SEOsprint дуже просто. Клацніть на кнопку

Все тепер можете приступати до завдань, заробляти гроші.

Як можна збільшити ваш заробіток, плюс приклади. До всього цього тепер розповім вам, ще цікавий спосіб заробити набагато більше, ніж на стандартних чотирьох видах заробітку на SEOsprint. Як? Дуже просто а саме за допомогою реферальної системи. Але щоб вам було зрозуміліше, що до чого, ознайомтеся з системою рейтингу, вона буде нам потрібна як шпаргалка та почитайте трохи теорії. На основі її, вам простіше буде зрозуміти як збільшити ваш заробіток.

Система рейтингу таблиця:

Далі коротко розберемося в реферальній системі. Що таке реферал?

Реферал 1 рівня – це людина, яка зареєструвалася в системі по вашому реф.-посиланню. За кожного приведеного реферала система SEOsprint виплачує вам певний відсоток в залежності від вашого рейтингу (дивіться Система рейтингу таблиця), від заробітку приведеної вами людини. Як вам знайти своє реф посилання? Після реєстрації зайдіть в свій розділ «Мої реферали». У цьому розділі побачити наступне: «Тут знаходяться ваші реферальні посилання та банери», кликніть по цьому написі, і після побачите своє персональне реферальне посилання.

Реферал 2 рівня – це теж ваш реферал якого привів за своїм реф посиланням, ваш реферал першого рівня. Для вашого реферала це реферал 1 рівня, а для вас уже реферал другого рівня. Сподіваюся це зрозуміло.

Тепер переходимо до практики. Для кращого сприйняття спробую розібрати на прикладі: Реферал якого ви за допомогою вашого реф посилання привели в систему заробив на серфінгу 100 рублів, а в цей час ваш рейтинг дорівнює наприклад 50-99, в результаті ви отримаєте 50% (мінус рефбек), від заробітку вашого реферала (див. таблицю рейтингу) тобто 50 рублів (мінус рефбек). І це вже ваш заробіток який ви вже може вивести з системи. І що найголовніше цей відсоток (в даному випадку) виплачує сама система зі свого заробітку, і ці гроші не будуть вичитуватися з заробітку вашого реферала, тобто ваш реферал не витрачає ні копійки. Ось таким простим способом можна збільшити свій заробіток. Як набрати рефералів я постараюся описати в іншій статті – Як набрати рефералів, коротко скажу, що все що вам потрібно це розміщувати ваші реф посилання на різних сайтах форумах і т.д. можете потренуватися розмістити посилання на цьому сайті, своїм рефералам завжди допомагаю.

 І тепер трохи про все, що упустив в цій статті.

Також в системі присутній рефбек, писав про нього трохи вище (ви отримуєте певний відсоток заробітку від вашого рефера), що це і як він розраховується дивіться детально на скріні

(В сервісі відмінили рефбек)

Ярмарок рефералів – Це така собі біржа рефералів, де ви зможете придбати або продати своїх рефералів.

Виведення коштів – Можна подивитися на графіку рейтингу наприклад з рейтингової до 20 Максимум можна вивести на добу 2 рублі, а з рейтингом більше 20 до 500 рублів на добу.

Також зверніть увагу як розраховується рейтинг:

Фактично, тепер можна сказати що вивчення системи ви освоїли, тепер можна переходити до реєстрації, натисніть на Зареєструватися:

Після того, як ви зареєструвалися, відразу ж, можете приступати до роботи. Удачі і Заробляйте!

Теги

Seosprint

Laigra 27.09.2016 16:46

Сама зарабатываю на Сео-спринте. Но у меня это, скорее, дополнение к заработку, так как особых средств с него получить никак не удается. Даже 100 рублей в день очень редко поднимаю. Правда, может это из-за того, что у меня рефералов 0? Но в любом случае, приглашать я их не стану, а вот подрабатывать на сайте продолжу… хоть рейтинг растет, а с ним и количество копеек за клик — и то польза!

Bador 27.09.2016 16:23

Сама только недавно стала работать на этом буксе. За эти 6 дней заработала уже 240р. Некоторым это покажется мало, но я считаю, что для новичка это неплохо. Буду работать и дальше, а также приглашать рефералов. Из того опыта, что у меня уже есть, я поняла, что хорошо заработать можно выполняя задания. Задания на проекте есть на любой вкус. Подсказка: чтобы быстро и много заработать нужно выполнять МНОГОРАЗОВЫЕ задания. Выбираете многоразовые задания минимум рубль, выполняете и помечаете его в закладки. Насобирайте так 100-200 заданий и минимум 100р в сутки вы получите. Обычно это задания просмотреть ролики на ютубе и кликнуть рекламу, занимает от 2 до 15 минут. Есть еще много стратегий. 

Ballaswyn 26.08.2016 13:49

Хороший сайт. Работаю на нем 5 дней но уже заработал 150р. по началу думал развод но потом понял что ошибался, много плюсов: во- первых, разнообразное количесто заработков, задания на разную цену, во-вторых, выплата происходит очень быстро, в-третьих всегда помогают если не получается, и не надо никаких взносов, то есть можно работать в любое время и не делать никаких вложений, выполнять задания и получать деньги.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам