Швидкий заробіток

Робота на WMmail. Як заробити на WMmail?

Робота на WMmail. У цій статті я постараюся описати всі принципи роботи на одному з найпопулярніших і кращих поштовиків WMmail і також способи, як оптимально заробити, використовуючи всі можливості сервісу. Я зібрав максимально потрібну інформацію, яка була б корисна як новачкам, так і для тих, хто вже заробляє на WMmail. Навіть якщо ви повний новачок в цьому швидкому способі заробітку, за допомогою цієї статті ви будете почувати себе, зареєструвавшись на цьому поштовику, цілком упевнено. Також, якщо ви вже працюєте на WMmail, але ваша прибуток не перевищує пару центів на день, прийшов час це виправити, і так приступимо.

Як заробити на WMmail?

Спочатку теми дам коротко трохи інформації та статистики про сервіс, плюс все, що необхідно, щоб розпочати працювати на WMmail, опишу докладно якими методами і способами можна і треба заробляти на WMmail.
Як почати заробляти на WMmail і що для цього необхідно?
Для того щоб почати заробляти на WMmail, та й у будь-якому іншому сервісі швидкого заробітку, вам спочатку, треба завести свій власний гаманець (рахунок) у системі WebMoney. Як відкрити рахунок дивіться у цій інструкції (є відео, а також текстовий варіант) Як зареєструватися і створити свій гаманець WebMoney? Після створення або якщо у вас, є вже відкритий рахунок Web Money, переходимо до реєстрації.
Реєстрація в системі WMmail:

Реєстрація

Тепер трохи статистики та опису поштовика. Проект вже має свою довгу історію, відкрився в 2004 році, і впевнено можна сказати, що це один з перших поштовиків в Рунеті, деякі автори називають його навіть легендарним. На проекті зареєстровано величезну кількість користувачів – більше 400 000 користувачів. На WMmail виплачено вже більше 2 400 000 $. Проект працює з постійністю і на даний момент, це єдиний поштовик, який такий тривалий час підтримує дуже високу популярність.
Скільки можна заробити на WMmail ?
На самому початку роботи ваш заробіток не буде дуже великим, як правило він буде від 1 $ до 5 $ в день, на місяць вийде близько 125 доларів. З часом, після того як ви звикнете, ваш заробіток може і повинен піднятися до дуже пристойної суми, наприклад за допомогою реферальної системи (Всю інформація ви можете знайти в кінці цієї статті і на цьому сайті), але для того щоб цього досягти, потрібно буде трохи попрацювати. Попрацювати – це означає, навчиться всіх тонкощів роботи, підігнати свій рейтинг і дт., Про все це дізнаєтеся прямо тут.
Якими способами заробляють на WMmail?
В системі WMmail присутні три види заробітку: Читання листів, Серфінг і Виконання завдань. Всі ці завдання виконюютья досить просто. Головне бути уважним, про що від вас буде вимагати рекламодавець і все чітко виконувати
1) Листи – за кожен один перегляд оплачують від 0.0015 $ до 0.003 $. Відразу після реєстрації вам буде доступне для перегляду близько 30-40 листів, після буде приходити 5-10 листів для читання на добу. Але на одних листах багато не заробити, але читати їх все таки слід, наприклад хоча б для підтримки рейтингу.
Приклад: Натискаєте зліва на вкладку – Листи (1) Після натискання відкриється розділ – Оплачувані листи.

В якому ви побачите список (3) листів. Також в особистих даних можна налаштувати, так щоб оплачувані листи приходили вам на пошту (e-mail). У мене особисто ця функція вимкнена (2), так як я практично кожен день заходжу на сайт. Клікаєте далі по всіх листах, я для прикладу вибрав і клікнув по листі «Заробляйте разом з нами» (4).

У новому вікні, зліва внизу натисніть на сине посилання (5) після тексту Переглянути сайт, після чого, сайт відкриється в новому вікні.

 

У новому вікні вгорі сторінки з’явиться таймер (6) зі зворотним відліком, таймер може бути від 15 до 60 секунд, від часу залежить оплата, чим довший час тим вище буде оплата за перегляд. Чекаємо поки таймер дійде до нуля, після того…

…як таймер підійде до нуля, потрібно буде підтвердити перегляд шляхом натискання на вказане число в зображенні. На цьому прикладі показано праворуч число 90 означає клікаєм по числу 90. Після кліка по числу, буде видно підтвердження що гроші зараховані.

Після того як побачите що гроші зараховані, можете закривати сайт рекламодавця. Повертайтеся до списку з листами і вибирайте нове, читайте їх, як і в цьому показаним мною прикладі.
2) Серфінг – це практично майже той самий спосіб заробітку, що і читання листів. Варто ще нагадати, що на WMmail існує два види серфінгу, це Серфінг і Автосерфінг.В чому відмінності: Серфінг – при перегляді потрібно підтверджувати ваш перегляд натисканням на вказане число на картинці, як на прикладі читання листів, Автосерфінг – не потребує підтвердження перегляду, тобто ви відкриваєте сторінку Автосерфінг і через кожні 60 секунд ця сторінка буде автоматично оновлюватися і сама шукати собі сайти для перегляду, іншими словами цей спосіб можна охарактеризувати як автоматичний.
3) Завдання – це самий оплачуваний спосіб заробітку на WMmail. Завдань завжди величезна кількість. Сама мінімальна оплата за одне виконане завдання 0.01 $ Максимальна оплата може досягати – 25 $. Так корисно підказати вам, що при виконанні завдань, ті які вам сподобалися додавайте собі в обране. Таким способом, у вас створиться своя база хороших завдань, які потім можна виконувати майже кожен день.
Як збільшити свій заробіток?
Для того щоб збільшити свій заробіток в сервісі ви повинні розвивати свою реферальну мережу, але перш ніж це зробити, вам потрібно збільшити ваш рейтинг, як це зробити читайте в статті Як збільшити свій рейтинг в системі WMmail. Після того як наберете хороший рейтинг в системі, плюс накопичите стартовий капітал і станете впевненим у собі, можете приступити до більш прибуткових справах, в цьому випадку до оборудок з рефералами. За допомогою реферальної системи ви істотно збільшите свій заробіток. Як набирати рефералів і розвивати свою реферальну мережа, докладно описано в статті – Як набрати рефералів на WMmail і SEOsprint? Всі ці способи підходять до всіх видів реферальних програм.

Фактично, тепер можна сказати що основні функції системи ви вивчили, тепер можна переходити до реєстрації. Реєстрація в WMmail, дуже проста. Клацніть на кнопку:

Реєстрація

Вітаю вас з Реєстрацією! Заробляйте!

Malen 20.10.2016 09:26

На цьому сайті працюю майже рік. Свої перші відчутні гроші в Інтернеті заробила саме на цьому сайті. Починала з кліків і оплачуваних листів. Зараз в основному заробляю на виконанні завдань. Роботи завжди дуже багато. Немає необхідності бігати по іншим сайтам у пошуках додаткової роботи. З оплатою ніколи не було проблем. Зараз крім виконання роботи на сайті розміщую рекламні матеріали тут же і завдання.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам