Швидкий заробіток

Заробіток на Біткойнах, сайти для заробітку Біткойн, виведення Bitcoin

Bitcoin. Дуже багато користувачів, в тому числі і я з вами, проводять у мережі величезну кількість часу, найпоширеніші дії в мережі це пошук інформації, перегляд відео, спілкування в соц. мережах, форумах і т. д. А тепер уявіть собі на хвилинку, що роблячи всі ці улюблені дії, у сусідній вкладці вашого браузера йде автоматичний перегляд різної реклами, і разом з тим за це ви отримуєте гроші, заробіток звичайно не великий, але все ж. Ось про цей досить простий спосіб заробити в інтернеті я опишу в цій статті і постараюся дати максимум корисної інформації, як заробити набираючу популярність електронну валюту – Bitcoin або як ще її називають криптовалюту.

Заробіток Bitcoin

Дана валюта цінніша за будь-які грошової одиниці світу, це такі ж реальні гроші як і в банку, за прогнозами з часом традиційні гроші скоро стануть зникаючим видом, і натомість їм прийде, як раз ця криптовалюта Bitcoin!!!

Що таке Bitcoin? Bitcoin, Биткоин, BTC (англ. bit – інформаційна одиниця «біт», англ. coin“монета” – це дуже сильна електронна валюта, яка була створена ще у 2009 р. Сатосі Накамото. Bitcoin це та ж сама електронна валюта, як PayPal, Yandex гроші, PerfectMoney, Webmoney transfer або Qiwi. Курс цієї грошової одиниці регулярно змінюється (він регулярно то дорожчає, то падає) а її володар поки що залишається анонімним.

Значення і терміни Bitcoin. Криптографічне вимірювання Bitcoin:

1 BTC = 1 bitcoin

0.01 BTC = 1 центо-біткойн = 1 cBTC (ще називають бітцент)

0.001 BTC = 1 міллі-біткойн = 1 mBTC (ще називають мбіт або міллібит)

0.000 001 BTC = 1 мікро-біткойн = 1 µBTC (ще називають юбіт або мікроби)

і найменша одиниця:

0.000 000 01 BTC = 1 сатоши

Курс Bitcoin. На період публікації цього матеріалу, курс обміну (bitcoin)BTC на (wmz) Webmoney transfer, становив приблизно 300 WMZ за 1 bitcoin відповідно. Як бачите це дуже серйозні гроші і не малі кошти. До того ж треба додати, що в даний час біткойни можна знайти і отримати абсолютно безкоштовно. Скрін курсу обміну біткойн до американського долара:

Заробіток біткойнів. В даний момент я опишу Вам як заробити без вкладень біткойны. Далі постараюся покроково описати, як зробити перші кроки і заробити біткойни вже через кілька хвилин після прочитання цієї статті! Заробити bitcoin нам допоможуть ресурси, які займаються у даній сфері, таких ресурсів предостатньо я ж вибрав кілька, на мій погляд, непоганих систем. Заробити биткоины можна різними видами, тут я привіту три варіанти:

  • Заробіток на вводі капч;
  • Заробіток биткоинов за перегляд сайтів та за кліки;
  • Майнінг з допомогою відеокарт або процесорів.

Варто додати, що в даний момент більше популярні перший і другий способи заробляння біткойнів. А для третього варіанту у вас повинна в комп’ютері або ноутбуці бути присутня потужна відеокарта або процесор, більш детально описано в статті – Майнинг з Wmzona

Сайти для заробляння Биткоин. У цьому блоці розповім трохи про сказаних мною раніше ресурсах, які дають нам безкоштовно заробити біткойни. Після реєстрації, на яких ви будете заробляти за введення капч, серфінг та за встановлення на комп’ютер спеціальних програм для майнінгу грошові кошти.

Таких веб-ресурсів в мережі інтернет десятки, якщо не більше, одні з’являються, інші зникають. Тому я намагався відшукати ті сайти, у яких гарна репутація, і їх цілком вам для заробітку біткойнів повністю вистачить, але якщо вам буде мало, ось список сайтів які роздають біткойни.

Системи з коротким описом представлені далі, ви можете відразу перейти до реєстрації і заробітку на цих ресурсах, все це повністю безкоштовно:

1. FreeBitco – – це надійний веб ресурс по заробітку біткойн. Все, що вам буде необхідно робити, так це один раз один раз в годину заходити на нього і вводити звичайну капчу, за введення якою вам буде нараховуватися невелику кількість біткойнів, як бачите, нічого складного в цьому немає. Також тут передбачено автовивід біткойнів, з допомогою якого зароблені біткойни автоматично будуть виводитися на ваш біткойн гаманець, виплати проводяться щонеділі з 18:00 по 19:00.

2. BTCFreeGame.com – спосіб заробітку повністю аналогічний описаному вище заробітку з сервісом FreeBitco. Тому добре б було поєднати заробіток одночасно на цих двох сайтах, для більш оптимального використання часу. Так, як способи заробітку практично однакові проблем у вас виникнути не повинно.

3. LandOfBitcoin такий же процес заробітку, який дуже простенький і я вам зараз покажу як працювати на всіх цих ресурсах. Отже почнемо, спочатку переходимо за посиланням – реєстрація в LandOfBitcoin . У вікні шукаємо і натискаємо наступне “Login or Register”:

Після чого відкриється сторінка, в ній шукаємо і натискаємо на – “Instant registration”:

Після того як ви перейдете на сторінку, завершення реєстрації, шукайте наступну форму в нижньому правому кутку і натисніть в ньому на посилання “Finalize your account here!»:

У вікні, введіть свій логін і пароль. Вони будуть використовуватися для авторизації:

Після вгорі аккаунта, дивіться на скріншоті, з’явиться зеленого кольору напис, який буде говорити про те, що реєстрація пройшла успішно:

 

Далі перейдіть свій аккаунт (1) і заповніть поля своїми даними (2). Важливо вказати свій e-mail і біткойн гаманець. Ваш електронний ящик знадобиться вам в тому випадку, коли ви втратите свій пароль біткойн адресу відповідно для виведення заробленого на свій гаманець. Для виведення потрібно мати на рахунку 500 сатоші. Після натисніть на посилання праворуч у верхньому куті “Home” (3):

З реєстрацією все, тепер можна заробляти біткойни. Шукаємо зліва блок під назвою – “Get free bitcoins” і посилання, яке знаходиться на зеленому тлі- “Open the faucet and get free bitcoins”:

Після впишіть представлену капчу. Після введення обов’язково натискаємо клавішу – Enter (введення з клавіатури):

Далі,  розміщений блок під назвою “Get free bitcoins”, є можливість перегляду того, як відбувається заробіток биткоинов (1). Щоб перенаправити зароблені біткойни на рахунок свого облікового запису , натисніть на посилання “Collect now”(2):

Виведення Bitcoin. Тепер, коли ми розібралися, що таке Bitcoin, як і де їх заробляти, тепер потрібно розібратися, як їх виводити. А як раз з виводом ніяких перешкод у вас не виникне, для виведення біткойнів існують спеціальні сайти, за допомогою яких у вас з’явиться можливість обмінювати їх і виводити, наприклад як я, на Webmoney гаманець. Для виведення біткойнів є хороший сервіс, який займається моніторингом обмінників. Один з таких сервісів – BestChange. Зареєструватися в даному ресурсі ви можете за посиланням нижче:

Реєстрація

Після переходу на цей ресурс, в колонці зліва ви будете бачити напрями обміну, Все що вам потрібно зробити, це вибрати напрямок обміну.

Що потрібно зробити: кликніть в стовпці «Віддасте» на Bitcoin (1), а в стовпці «Отримаєте» на WMZ (2) (або на будь-яку іншу валюту, яка вам необхідна).

Далі, коли ви виберете потрібні вам напрямки для обміну, праворуч від стовпців вибору напрямку відкриється список обмінників з їхніми курсами обміну (3). Далі, на скріншоті нижче, показано як все має виглядати, на прикладі обміну Bitcoin на вебмані WMZ:

Після чого, вам потрібно тільки вибрати той обмінник на якому стоїть найвигідніший вам курс обміну, також варто звернути увагу на відгуки того обмінника який ви вибрали, але швидше за все всі обмінники перевірені, але я б все таки радив на всяк випадок перевірити. На цьому все, удачі вам і великої кількості зароблених біткойнів.

Видео – Заробіток на Біткойнах:

 

 

Mekazahn 20.10.2016 17:47

Вообще кранов (сайты, которые раздают бесплатно сатоши), очень много. Более того, есть ротаторы, которые в своем фрейме позволяют по ним ходить, учитывая ваш личный таймер до следующей раздачи. Если сидеть и тупо постоянно собирать сатоши, то в час выходит примерно на 40.000-50.000 — грубо говоря, это 10-13 центов сейчас (в зависимости от курса биткоина). А еще ведь раздают и другие криптовалюты и если поэксперементировать, то может и больше получиться… Я совмещаю всегда серфинг в буксах и сбор сатоши — так получается больше нарабатывать :)

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам