Швидкий заробіток

Заробіток на кліках

Заробіток на клікахще називають, серфінг сайтів, поштові спонсори, поштовики. [Перегляд сайтів за гроші, читання різних листів, виконання платних завдань (вартість завдань від кілька копійок до пару сотень рублів)] Це якраз той випадок коли не потрібно якихось особливих навичок. Робота зводиться до перегляду сайтів, читання листів за гроші, виконання завдань, наприклад зареєструватися на якому то сайті або зайти на вказаний сайт і проголосувати за що небудь, дуже багатьом подобається на цьому заробляти в тому числі і мені.

Заробіток на кліках

Як бачите все дуже просто і щоб не обтяжувати вас читанням непотрібного перейдемо до практики. Чому? Ми заощадимо час і прямо зараз заробимо трохи грошей. Ніяка теоретика не замінить нам того, що ми навчимося самі, на практиці. Де будемо працювати? Будемо працювати на двох поштовиках або серфінгах, називайте як хочете. Це WMmail і SEOsprint. Це найпопулярніші ресурси, високо відвідувані, на яких дуже багато можливостей по заробітку на кліках і дуже багато високо оплачуваних завдань. Вони постійно поліпшуються і впроваджують щось нове. Тому я вибрав саме ці сервіси, Ви самі побачите скільки там різних людей різних цікавих завдань, у вас все вийде. Що нам потрібно, щоб почати заробляти на кліках. 1. Відкритий рахунок на webmoney, щоб мати можливість виводити гроші. якщо немає читаємо тут як відкрити рахунок на webmoney 2.Есть свій гаманець, тоді переходимо до реєстрації, клацніть по посиланню і в новому вікні вам відкриється сторінка реєстрації:

WMmail. Це один з найкращих поштовиків. Платять гроші за: перегляд рекламних сайтів (серфінг), читання листів, завдання; wmz, кредити; більш 420000 учасників; багаторівнева реф. система: (10%, 5%, 2%, 1%, 1%); платіжні системи: webmoney.

Реєстрація

Seosprint. На SEOsprint платять гроші за: читання листів, перегляд рекламних сайтів (серфінг), а так само виконання нескладних завдань. Практично той же саме що і WMmail, нічим йому не поступається. Робота не пильна і цікава.

Реєстрація

Тепер коли ви зареєструвалися на цих ресурсах, переходимо до наступного третього кроку, а саме безпосередньо до заробітку в інтернеті на кліках. я вирішив розписати всю практику по заробітку на окремих сторінках щоб не розтягувати цю бо вона б вийшла дуже довгою і якщо хто дочитав її до кінця міг би й заснути. Отже ми відкрили рахунок, зареєструвалися на сайтах. і тепер переходимо безпосередньо до заробляння грошей. У цих двох статтях я детально описав для кожного поштовика окремо як працювати на них, основні правила і відповів на самі приватні питання. Якщо ви щось не зрозумієте ви можете задати мені питання в коментарях або прямо на цих сервісах за особистою поштою.

1) Заробіток на WMmail докладніше

2) Заробіток на SEOsprint докладніше

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам