Швидкий заробіток

Заробіток на перегляді реклами

Інтернет давно перестав бути доповненням в реальному житті. Сьогодні він дає масу можливостей: дозволяє людям вчитися, розвиватися, спілкуватися і навіть отримувати додатковий чи основний дохід. До речі, останній фактор такий самий різносторонній як і робота в реальному світі. Тут кожен заробляє як може і як хоче, єдина важлива умова – вірно вибрати власну нішу.

Заробіток на перегляді реклами

Хорошим прикладом, де переплітається інтернет і реальна повсякденна робота є рекламна діяльність. У житті такий вид бізнесу не просто дуже популярний, але і вельми поширений. Рекламою заповнено сьогодні абсолютно все – від телебачення і міських бігбордів до інтернету. Заробіток тут побудований на продажах, а не якісно-кількісному розміщенні інформації. Саме в цьому весь сенс реклами. Однак, від реальності інтернет має деякі відмінності. У всесвітній павутині можна швидко і просто отримати дохід від перегляду реклами.

Те, за що в реальному світі ніхто не заплатить і копійки, тут може стати непоганим заробітком, а для особливо наполегливих і основною роботою.

Для створення непоганого заробітку в інтернеті на рекламному перегляді абсолютно не потрібні ніякі навички, зате є кілька перевірених стратегій. Головне вміння для такої роботи – включити комп’ютер і зробити кілька маніпуляцій мишею, щоб програма для перегляду реклами почала заробляти на вас. Такою, може виступати як улюблений браузер, так і спеціально скачаний софт.
Для тих, кого цікавить такий варіант отримання доходу, розглянемо кілька сервісів, за допомогою яких можна одержати гроші за перегляд реклами. Сайти по заробітку на перегляді різної реклами і рекламних роликів можна поділити на декілька категорій:

  • Ручні;
  • Напівавтоматизовані.

Але кожен варіант передбачає участь користувача – хоч один клік все ж таки доведеться зробити!
1. Globus – єдиний на сьогодні напівавтоматизований сайт для заробітку на перегляді реклами. Перш ніж приступити до роботи, потрібно пройти нескладну процедуру реєстрації і встановити на комп’ютер спеціальний софт.

Реєстрація

Знайти софт (програму) можна в розділі – “Загрузки“.  Незаперечний плюс подібного сайту, що існує програма для Android, а не тільки звичні варіанти для Windows. Отримувати дохід можна буде одночасно двома програмками.
Основна особливість софту від Globus в тому, що ви не прив’язані до комп’ютера. Тут відпадає необхідність пускатися на пошуки реклами або годинами чекати біля монітора появи нового оголошення. Процес цілком і повністю автоматизований: після включення ПК запускається програма, а при отриманні нової реклами, вона подасть про це сигнал. Вам потрібно буде просто відреагувати натисканням на іконку в кутку або будь-яку кнопку на клавіатурі.
Погодьтеся, це дуже зручно! Можна займатися улюбленими і важливими справами, а коли з’явиться черговий рекламний контент, приділити незначний час перегляду. До речі, щоб переглянути одне рекламне оголошення потрібно всього близько п’яти секунд.
На сайті роботодавця є можливість докладно ознайомитися з майбутнім заробітком і побачити розцінки перегляду реклами за гроші.
2. Поштовики, про які сьогодні напевно чув кожен, по праву відносять до ручних сервісів заробітку. Щоб отримати дохід від них, необхідно безпосередня участь користувача і швидкий браузер. Мережа зараз переповнена подібними пропозиціями, але варто зупинити вибір на почтовиках, що мають велику кількість реклами для перегляду. Вони мають назву рекламних посилань, пройшовши по яким ви знайомитеся з послугами рекламодавця і отримуєте гроші за перегляд його реклами. Ось список кращих систем активної реклами:

  • WMmail – найпопулярніший поштовик, з безліччю активної реклами для заробітку, оплата в ньому проводиться в доларах США, докладніше в статті – Робота на WMmail;
  • Seosprint – теж відомий і популярний поштовик, нічим не поступається першому , різниця лише в тому, що оплата проводиться в рубля, докладніше в статті – Робота на SEOsprint;
  • Socpublic – набираючий популярність сервіс, який ще недавно називався Wmpublic, але тепер на ньому було зроблено глобальне оновлення, як зовнішнього вигляду, так і функціоналу системи, тепер проект став набагато привабливіший.

Для збільшення власного доходу та зменшення часових затрат на роботу, краще співпрацювати зі всіма сервісами одночасно. Також не зайвим буде подумати про способи додаткового збільшення прибутку. Для першого і другого варіанту заробітку варто заручитися підтримкою власної команди. Цю команду утворюють реферали. Шукати їх можна як серед знайомих і друзів, так і запрошуючи сторонніх людей. Організувавши подібну структуру, можна в рази збільшити власний заробіток і зробити його постійним.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам