Швидкий заробіток

Заробіток на Socpublic

Socpublic – не просто черговий поштовий сервіс. Це нове ім’я давно відомого поштовика wmpublic. За словами авторів, колишній сервіс порядком застарів, тому вирішено було вдихнути в нього нове життя, перш за все, для зручності користувачів. Хвилюватися не варто, весь вміст сайту залишився без змін: якщо ви мали аккаунт на ресурсі, всі його дані збереглися. Можете не переживати за свої гроші, рефералів і статистику. Потрібно лише пройти перереєстрацію. Для цього на ваш email вже вислали повідомлення з пін-кодом. Цей пін-код дозволить вам авторизуватися на оновленому сайті. Для входу на Socpublic використовуйте колишню зв’язку логін-пароль.

Заробіток на Socpublic

Реєстрація на Socpublic. А от новачкам доведеться реєструватися заново. Тут немає нічого складного. Вам необхідно заповнити стандартну форму і погодитися з правилами сайту, от і все.

Реєстрація

Робота на Socpublic мало чим відрізняється від роботи на Wmmail або SEOsprint. Заробляйте так, як вам зручно: виконуйте завдання, читайте листи, займайтеся серфінгом сайтів. Але не забувайте, найбільший прибуток тут можна отримати саме на завданнях. Для того, щоб приступити до роботи, використовуйте розділ «Заробляти».

Головна перевага Socpublic – трирівнева реферальная система, виплати по якій залежать від вашого статусу на проекті. Їх дев’ять – від «новачка» до «гранд майстра». Чим вище статус, тим значніші привілеї.

Це означає, що вам не потрібно чекати подачок від реферера і сподіватися на підвищення рефбека. Відтепер ваш заробіток залежить тільки від вас! Працюйте та отримуйте все більше!

Якщо реферера у вас немає, ви можете його вибрати. Будь-який учасник проекту до ваших послуг. Приєднуйтесь до того, кого вважаєте гідним кандидатом на цю роль. З реферерів працювати вигідніше, адже за рахунок рефбека заробіток буде більше. Я б радив приєднуватися до досвідчених користувачів з високим рейтингом.

Socpublic. Виведення грошей. Мінімальна сума для виводу – 10 рублів. Socpublic дружить з Webmoney, Payeer, Perfect Money, Яндекс Гроші. Зароблені гроші гарантовано надійдуть на ваш рахунок протягом трьох днів з моменту подання заявки. Але не обов’язково чекати так довго. Швидкість виплати безпосередньо залежить від вашого рейтингу. Просувайтеся по кар’єрних сходах і отримуйте гроші майже миттєво!

Висновок. На цьому, мабуть, можна закінчити, адже плюси Socpublic очевидні. По-перше, реальний кар’єрний ріст, від якого прямо залежить ваш дохід. По-друге, прогресивний рефбек. Звучить непогано, чи не правда? Ну, ось і все. Бажаю вам успіху і гідного заробітку!

 

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам