Швидкий заробіток

Заробіток в інтернеті на перегляді відео

Серед численних і невисоко оплачуваних способів інтернет-заробітку, особливе місце віддають отриманні доходу за перегляди відео. Це досить новий спосіб заробітку, тому про нього мало що знають. В першу чергу за перегляди свого відео користувачами грошовий відсоток отримує сам автор відео, по-друге – це залучення нових підписчиків на канал або коментаторів. Розібравшись в системі, краще всього мати декілька облікових записів на даних сервісах щоб дійсно щось заробляти.

Заробіток в інтернеті на перегляді відео

В основному такий вид доходу надають біржі, що спеціалізуються на лайках та кліках. Плата за подібну роботу хоч і невелика, але якщо витрачати на це близько п’яти годин на день, то можна заробляти в добу близько 1$. Такий дохід трохи більше ніж за перегляд платних листів або звичайних реєстрацій на різних сайтах, тому даний спосіб заробітку користувачі дуже часто вибирають, як основний.

Хто платить за перегляди відео? Рекламщики, які поширюють свою продукцію або партнерські програми. Найчастіше зустрічаються, звичайно ж, люди, які розповідають про «неймовірні» секрети заробітку на «Форексі» або «Казино». Поширювати свої кіно-ролики, вигідно і відеоблогерам, які за кожну нову оцінку на особистих сторінках виконавців – готові і особисто дякувати. Завдання на перегляд відео, можуть бути найрізноманітнішими:

  • просто перейти і подивитися ролик більше 30 секунд (час встановлює замовник);
  • залишити коментар або оцінити відеозапис;
  • зробити репост у соціальні мережі;
  • перейти на сайт за допомогою спливаючої під час відео реклами.

Багато клікових систем на кшталт «WMmail.ru» або «SEO Sprint» пропонують своїм користувачам завдання по перегляду роликів. Наприклад, замовлення, в яких потрібно зробити кілька переходів, можуть складатися з двох етапів:

  1. повний перегляд відео. Під час нього, спливуть деякі дані, які потрібно буде здати замовникові, щоб підтвердити свою порядність як виконавця
  2. зробити від 2 до 4 кліків по рекламі, в яких, також, може міститися інформація потрібна для повного виконання завдання.

Для перегляду роликів за гроші є ще окремі сайти, які займаються саме піаром замовників і виплатами виконавцям, це:

1. «VKtarget», після реєстрації на якому, потрібно просто приєднати свій профіль в «YouTube» і дивитися відео.

2. «Forumok», оплата в якому значно вище, ніж на інших сервісах.

3. «SMMOK», який містить в собі величезну кількість завдань.

Плюсом заробітку по такій системі буде такий фактор, як: деякі відео абсолютно не обов’язково переглядати, тому виконавець може відкривати додаткові вкладки і займатися своїми справами. Як і інший вид фрілансерства, переглядати відео можна в будь-який зручний для виконавця час.

Мінусом стане: завантаження рекламних відеороликів витрачає велику кількість трафіку і деякі замовники «ховають» у своїх відео дані для підтвердження виконання, тобто, треба сидіти і чекати, коли з’явиться посилання або підказка.

Теги

Новачкам , Новичкам

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам