З чого почати?

Як купити або поповнити Webmoney? Способи купівлі Webmoney

Webmoney можна виводити з електронного рахунку в готівку і навпаки. Як вивести гроші на банківську карту я вже описував у статті – Вивід webmoney на карту, а ось як поповнити свій гаманець вебмані, ще ні, що і виправлю в даній статті. На сьогодні система Webmoney одна з найпоширеніших платіжних систем в інтернеті. За допомогою Webmoney можна купувати товари в онлайн-магазинах, розраховуватися за різні послуги. Реєстрація та створення гаманців в різних валютах в даній платіжній системі нескладна і абсолютно безкоштовна, докладно читайте в статті – Реєстрація в Webmoney. Поповнити свій гаманець досить просто, для цього є дуже багато способів.

Як поповнити Webmoney?

Поповнити Webmoney гаманець через термінал. Беручи до уваги, що це електронна валюта, то з її купівлею не повинно виникнути жодних труднощів, так як купити її можна за будь-які реальні гроші в будь-якій країні. Якщо трохи докладніше, то поповнити вебмані можна прямо в інтернеті або не в мережі. Якщо говорити про поповнення поза мережею, поповнити можна через звичайну касу банку або за допомогою платіжного терміналу. Наприклад, більшість з нас із вами поповнюють рахунок свого мобільного телефону через платіжні термінали, які знаходяться в багатьох магазинах, вокзалах, супермаркетах та інших місцях, де постійно перебуває велика кількість людей. З покупкою Webmoney через термінал також аналогічно.

Поповнити Webmoney через термінал

Виберіть на моніторі терміналу «Поповнити Webmoney», введіть у відповідне вікно номер свого гаманця і після короткої перевірки внесіть гроші у валюті, відповідній валюті вашого гаманця. Тобто якщо гаманець в українській валюті WMU, то і поповнюєте його в гривнях. Після натискаєте “Сплатити” і на вашому гаманці через кілька секунд або хвилин з’являтися ваші електронні гроші Webmoney . І тепер ви можете купувати чи виробляти інші фінансові операції в мережі інтернет. Як бачите, нічого складного в цьому немає, все досить просто.

Термінали бувають різні, як по функціоналу так і по виробнику, і порядок поповнення може відрізнятись від того, що я описав, але сам процес фактично однаковий на всіх без винятку. Не забувайте після поповнення забрати чек, він буде потрібний при виникненні різних спірних ситуацій, якщо звичайно вони виникнуть, але краще пам’ятати про це і брати чек з собою.

Купити Webmoney в інтернеті. Якщо з поповненням Webmoney за допомогою терміналів все зрозуміло, то з покупкою Webmoney в інтернеті трохи інша ситуація. Поповнити або купити Webmoney в інтернет можна в тому випадку, якщо у вас вже є електронний рахунок або рахунки в інших платіжних системах інтернету, в яких вам, наприклад, зручно поповнювати через банк або яким-небудь іншим способом. В такому випадку простіше буде скористатися спеціальними системами, які в напівавтоматичному режимі допоможуть вам в цьому, до того ж використовуючи деякі з них, ви можете поповнювати, обмінювати з однієї валюти в іншу або в іншу платіжну систему так і виводити електронні гроші на банківську картку в готівку через банкомат. Ось можете подивитися на наступні сервіси:

Один з кращих обмінників є Netexchange. Кожен день на ньому проводитися велика кількість фінансових операцій, що в свою чергу робить цей обмінник дуже популярним. Використовуючи послуги даного сервісу, ви зможете гарантовано зробити вигідний і безпечний обмін. Вся процедура досить проста з підказками, якщо виникнуть питання, то завжди можна звернутися до онлайн підтримки сайту. Скріншот інтерфейсу Netexchange:

Таких обмінників досить багато, і описувати їх немає ніякого сенсу. Дізнатися який обмінник краще можна з допомогою спеціального сервісу, який проводить моніторинг таких обмінників. Одним з таких моніторингових сервісів є Bestchange. Дуже зручним на цьому сервісі є те, що весь процес буде відбуватися прямо перед вашими очима, достатньо зліва в колонці вибрати потрібний напрямок обміну і отримати список, в якому містяться інформація про найкращих курсах для обміну на відповідних їм обмінниках. Після чого залишається вибрати з цього списку обмінник з найвигіднішим курсом і зробити обмін. Скріншот інтерфейсу Bestchange:

Ще одним хорошим і досить молодим, але стрімко набираючим популярність сервісом є Obmenka.ua . З цим сервісом можна, як і обміняти валюти, так і вивести гроші на банківську картку. Сервіс працює з валютами, які використовують такі платіжні системи WebMoney, Qiwi, Яндекс Гроші. За допомогою сервісу можна купувати гроші у валюті цих систем, виводити їх звідти або ж проводити обмін між зазначеними платіжними системами. Введення або виведення грошей може здійснюватися також з використанням готівкових грошей, або ж на карту Приватбанку в Приват24, MasterCard/Visa або інші банки України. Крім того, є можливість для поповнення рахунків мобільних операторів, таких як PEOPLEnet, Life, Київстар, МТС, 3Mob ,Білайн. Скріншот інтерфейсу Obmenka.ua:

У разі якщо вам не підходить жоден з вищеописаних сервісів, ви завжди можете використовувати стандартні способи поповнення особового рахунку. Всю детальну інформацію ви знайдете на офіційному сайті Webmoney . Всі способи тут відсортовані і ви з легкістю знайдете потрібну вам інформацію. Як бачите, все досить просто і доступно, поповнити або купити Webmoney ви зможете в будь-який підходящий для вас спосіб!

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам