З чого почати?

Вивід Webmoney на карту ПриватБанку

У мережі існує багато статей присвячених питанню – як вивести webmoney на карту Приват Банку або на іншу банківську карту, будь-якого іншого банку. Вся інформація доступна за адресою http://webmoney.ua/withdrawfunds.

В даній статті піде мова про виведення webmoney wmu (гривня) на карту Приват Банку. Ви можете виводити гроші в будь-якій валюті, будь то wmr або wmz в будь-який інший банк, так як сам процес практично однаковий. Сам я виводжу рідко, так як більше заробленого відразу витрачаю на покупки в мережі, плюс витрати на хостинг і моїх сайтів. Але все ж іноді доводилося. Для виведення ваших вебмані на карту приват банку існує два способи, це виведення з допомогою інтерфейсу самого сайту webmoney і за допомогою сторонніх ресурсів. Як і перший, так і другий способи не складні, відмінність в тому, що зі сторонніми ресурсами вивід здійснюється набагато швидше.

Вивід Webmoney

Для виводу вам необхідно мати наступне: відкритий рахунок та картку приват банку, встановлену програму WebMoney Keeper Classic (можна виводити відразу з сайту, так що встановлювати програму не обов’язково), формальний атестат (або вище), ну і що важливо мати деякі заощадження в гаманці вебмані, в номіналі wmu або в тій валюті яку ви будете виводити. Якщо ваші кошти в іншій валюті, то необхідно обміняти їх на українські гривні WMU-гаманець, де можна обміняти гроші з однієї валюти в іншу читайте в наступній статті – (стаття в процесі написання)

Вивід за допомогою інтерфейсу самого Webmoney.

Отже, перше, що робимо, і переходимо авторизуємось на сайті вебмані – WebMoney. Після цього наведіть курсор мишки на посилання в меню «Моя інформація»(1) (для зручності я встановив значки навпроти), виберіть у випадаючому списку і натисніть на посилання «Мої дані»(2).

Тут, введіть ваші персональні дані. Заповніть всю потрібну інформацію українською, всі дані введіть у відповідності з вашим паспортом. Паспортні дані потрібно вводити правильно без помилок, вони повинні повністю збігатися з даними вашого WMID. Заповнюйте дані уважно, після натисніть «Зберегти дані».

Тепер, треба трохи почекати поки модератори перевірять дані, при виникненні проблем, а це як правило, неправильно введені персональні дані, звертайтеся відразу в підтримку для виправлення.

Після того як ваші дані успішно перевірять, наведіть курсор на посилання меню «Моя інформація» (1 ) і перейдіть в меню «Мої реквізити»(3), де вам потрібно буде вписати ваші реквізити платіжної картки для виведення грошей на карту. Ваші дані вебмані повинні повністю збігатися з вашими даними банківської картки. Всю необхідну інформацію для Розрахункового рахунку шукайте на офіційному сайті Privat24. Ви повинні бути зареєстровані Privat24. Зайдіть в свій особистий кабінет в Privat24 наведіть курсор мишки на «Усі послуги», і знайдіть розділ «Інформація» і після натискаєте «Мої реквізити»:

Меню в приват банку може змінитися тому, якщо не знайдете, то зверніться до онлайн підтримки банку, вони дуже швидко допоможуть вам. У розділі дивіться ваші реквізити і після вставте їх в свій шаблон. Зберігаємо шаблон.

Ну, ось практично все. Після заходимо і авторизуємось на сайті webmoney. В правій стороні видно посилання «Вивести WMU / Всі способи». Натискаємо на посилання «Всі Способи», або відкриваємо WebMoney Keeper і натискаємо на посилання (див. фото): меню–>гаманці–>передати WM–>В банк:

після переходимо на сторінку webmoney і авторизуємось. У відкритій сторінці бачимо два способи виведення wmu на приватбанк це:

  • Карта Приват Банку (не відразу), вивід 3 банк. дні, комісія вебмані – 0.8%, комісія агента 0%. Що значить, виведення грошей буде проведено протягом 3 банківських дні, комісія складає всього 0.8%, мінімальна сума виплати 10 грн. максимальна 80 000 грн.
  • Карта Приват Банку (миттєво), вивід моментально, комісія вебмані – 0.8%, комісія агента 1.1%. Гроші ви отримаєте моментально, але заплатите ще комісію агента і не малу 1.1%, також варто нагадати, що мінімальна сума для моментального виведення 200 грн. а максимальна 5000 грн.

Ось і вся різниця між цими двома способами виведення, далі процес фактично однаковий. На прикладі я покажу вивід wmu карту Приватбанку протягом 3 банк.днів.

Отже, натискаємо нижче Карта Приват Банку (не моментально), посилання (створений раніше ваш шаблон) Картка Приватбанку (не моментально)(4) і переходимо на сторінку “Вивести WMU”. Тут вже зберігаються готові ваші шаблони. Зверніть увагу на повідомлення.

Слідуючи цим повідомленнями ваші дані вебмані повинні повністю збігатися з даними банківської картки (для цього звіряються ваші паспортні дані з даними вебмані), в іншому випадку можливі проблеми, в цьому випадку доведеться звертатися в підтримку і виправляти помилки. Після цього, коли ваші дані пройдуть успішно перевірку, можемо виводити гроші.

Після всього цього, все що Вам залишається зробити, це ввести необхідну суму грошей (5), яку ви виводите на карточку, вона повинна бути в межах зазначених в умовах виводу, в нашому випадку це не менше 10грн. і не більше 800000грн, і натиснути на посилання Далі (6). У випадку якщо ви користуєтеся програмою WebMoney Keeper Classic до вас прийде рахунок (в програмі відкриється вікно з рахунком), який потрібно сплатити, це ті гроші, які ви виводите. У разі якщо ви не користуєтеся клієнтом WebMoney Keeper Classic, то ви зможете оплатити той же рахунок з допомогою Keeper Light або Keeper Mini.

Після чого, чекаєте повідомлення про переказ грошей, і сміливо берете свою банківську картку і йдете знімати гроші в найближчий банкомат. Все що залишилося – вставити картку, ввести PIN-код, вибрати потрібну вам суму і отримати традиційні готівкові гроші у вигляді паперових купюр.

Вивід webmoney з допомогою сторонніх ресурсів.

Для тих, кому необхідно терміново вивести WebMoney на банківську картку з мінімальною комісією є хороший сервіс – bestchange.ru. Виведення грошей на даному ресурсі проводиться практично автономно і проходить дуже швидко, гроші переводяться на карту Приват Банку за дуже короткий час.

Все, що від вас потрібно, це зареєструватися в системі, реєстрація дуже простенька, також ви можете авторизуватися з допомогою сервісу авторизації з соціальних мереж.

Далі, вам необхідно заповнити свій профіль і вказати свої реальні дані, які обов’язково повинні повністю збігатися з Вашими особистими даними в профілі Web Money, інакше виведення грошей не буде можливе. Також, якщо у вас виникнуть якісь перешкоди на сайті, існує розділ FAQ з відповідями на найбільш поширені питання.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам