З чого почати?

Обмінники електронних грошей, вигідний обмінник валют

Як вигідно обміняти WebMoney? У цій статті ми розглянемо з допомогою яких сервісів можна зробити надійний і вигідний обмін валюти WebMoney. Сьогодні вже багато людей навчилися заробляти за допомогою інтернету. Однак отриманий ними заробіток досить часто може бути представлений в різних еквівалентах валюти, наприклад, таких, як: wmz, wme, wmr, wmu і т. п. І рано чи пізно кожен стикається з необхідністю переказу зароблених коштів в ту чи іншу форму, але, на жаль далеко не всі знають, як зробити подібний обмін з вигодою для себе.

обмінники електронних грошей

Кращі обмінники електронних грошей

Дуже часто люди користуються вбудованим в WebMoney Keeper обмінником, але у зв’язку з наявністю в ньому не найбільш вигідних курсів, застосування цієї програми буде не таким вже і вдалим рішенням. Так як використовуючи його, ви ризикуєте втратити близько 5% від суми обміну на кожній операції.

У більшості випадків обмін WebMoney використовується, коли потрібно здійснити виведення грошей на банківську карту або за свій рахунок. Якщо ви живете, наприклад в Росії, то всі ваші засоби, що знаходяться на WebMoney потрібно обмінювати на рублі (wmr), для України – переводити у гривні (wmu). Це пов’язано з тим, що всі банківські операції повинні здійснюватися в національній валюті.

Обмінники валют.

Для здійснення даних переказів в інтернеті створено безліч обмінників, для різних видів електронної валюти. Курси валют в подібних обмінниках можуть досить сильно відрізнятися, крім того, у кожного з них свій рівень безпеки. Розглянемо їх докладніше:

Netexchange.ru – один з кращих сервісів, призначених для обміну різної електронної валюти.

Щодня в ньому здійснюється безліч обмінних операцій, завдяки чому його популярність постійно зростає. Скориставшись послугами цього сервісу, ви гарантовано здійснете не тільки вигідний, але і безпечний обмін. Приклад функціоналу обмінника Netexchange:

Подібних Сервісів Netexchange існує досить багато, але при виборі обмінника, слід бути дуже обережними і зважати на курси: якщо вони надто високі, може виявитися що це шахрайський сайт. Так чи інакше, необхідно попередньо пошукати і вивчити відгуки стосовно вибраного вами сервісу.

Ще одним досить популярним і цікавим сервісом для обміну електронною валюти є BestChange.ru.

Тут, ви можете, лише вибравши потрібний вам напрямок обміну, отримати список, що містить різні курси та відповідні їм сервіси обміну. Після чого вам залишається тільки вибрати із списку потрібний сервіс і зробити обмін. Приклад функціоналу обмінника BestChange:


Obmenka.ua – досить зручний сервіс для здійснення вводу-виводу електронних грошей. Працює з валютою, що використовується в WebMoney, Qiwi Yandex Гроші. Даний сервіс дозволяє придбати гроші у валюті цих систем, вивести їх звідти або ж зробити обмін між зазначеними платіжними системами. Введення/виведення грошей може здійснюватися з використанням готівкових грошей, або ж на карту Приватбанку в Приват24, MasterCard/Visa або в інші банки України. Крім того, на сайті ви зможете поповнити рахунки таких мобільних операторів як Lіfe, Київстар, PEOPLEnet,МТС, Beeline, 3Mob. Також, використовуючи цей сервіс, ви отримаєте можливість пройти ідентифікацію в Yandex Гроші.

Незаперечною перевагою цього обмінного сайту є гарантія безпеки, яка в числі іншого забезпечується завдяки використанню домену національного рівня UA (а як відомо зареєструвати домен в цій зоні можуть тільки перевірені організації). Так що ви можете бути впевненими, що цей сервіс зареєстрований офіційно. Приклад функціоналу обмінника Obmenka:


Сервіс wm.exchanger.ru – забезпечує безпечний обмін між різними типами валют системи WebMoney. Ця біржа була створена безпосередньо самою системою WebMoney і вже тільки тому однозначно заслуговує довіри.

Обмін тут може відбуватися тільки між користувачами, зареєстрованими в системі і відповідно тим курсам, які вони самі обирають. При здійсненні операції учасники обміну оплачують тільки комісію переказу в розмірі всього лише 0,8% від суми. Інших комісій при обміні на біржі не використовують.

Наскільки вигідним буде здійснений вами обмін залежить тільки від того, за яким курсом ви знайдете собі партнера для здійснення цієї операції. Біржа не надає учасникам інформацію про те, з ким ви тільки що зробили обмін. Всі оброблювані заявки є знеособленими. Ви будете знати лише суму обміну і курс заявки. Приклад функціоналу обмінника wm.exchanger.ru:

Існує два методи обміну. Перший – розмістити свою заявку на певну суму по обраному вами курсом і чекати, коли її хто-небудь візьме. Другий: вибрати із списку чужу заявку і по ній провести обмін відповідно до обраного власником заявки курсом:

Перший спосіб дозволяє провести операцію за більш вигідним саме для вас курсу. Для кожного напряму обміну ви можете переглянути список виставлених заявок, який відсортований відповідно до курсу, тобто зверху розміщуються заявки з більш вигідним курсом для приймаючого.

Підіб’ємо підсумок. І наостанок слід зауважити, що в цьому списку наведені тільки перевірені, надійні пункти обміну валют, які у даний час активно займаються грошовими переказами і не є шахрайськими організаціями.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам