З чого почати?

Допомога новачкам, як почати заробляти в інтернеті

Всі колись, у тій або іншій сфері були новачками. Теж саме й стосується сфери – робота в інтернеті. Ця стаття призначена для новачків, яким спочатку незрозуміло як почати роботу в інтернеті, чи реальний взагалі цей вид заробітку, або для тих кого з’явилися якісь питання на початковому етапі заробітку. Найперше питання яке виникає у новачків – Як мені почати заробляти в інтернеті? Відповісти в одній статті на це питання досить важко, для цього є дуже багато статей на сайті, у кожній з них ви обов’язково знайдете якусь частину відповіді на це питання.

Як розпочати роботу в інтернеті

Нижче постараюся коротко відповісти на питання як мені розпочати заробляти в інтернеті та описати саме основне, що треба новачку для заробітку в інтернеті:

1.Отже перше що потрібно зробити відкрити свою електронну пошту E-mail, а краще декілька. Якщо у вас уже є E-mail переходимо до пункту(2) Електронна пошта, у більшості випадків, буде потрібна вам для реєстрації у сервісах в яких ви будете заробляти гроші, також пошта потрібна буде, наприклад, в такому виді роботи як заробіток на платних опитуваннях – частина запрошень для участі в платному опитуванні будуть приходити вам на E-mail. Докладніше в статті “Як створити свій e-mail”.
2.Друге що необхідно для новачків – це відкрити свій власний рахунок в Webmoney.
Що таке Webmoney,  як зареєструватися ви можете прочитати в цій рубриці “Web Money Transfer”.
Реєстрація не складе у вас ніяких проблем, вона легка й зрозуміла, після реєстрації ви одержите свої номери електронних гаманців на обрані вами валюти, у мене наприклад їх, це – російський рубль, українська гривня ну й звичайно американський долар. На ці номери, у залежності яку валюту ви вибрали, ви будете одержувати ваші зароблені гроші, які потім зможете витратити на оплату інтернету, мобільного зв’язку, перевести в готівку у банку або через переказ на банківську карту й зняти в найближчому банкомату. Докладніше читайте в статті – Вивід Webmoney через банк
3.Третье й дуже важливе: Якщо вам говорять, просять або якимось іншим способом змушують вас вкласти свої гроші, і обіцяють вам за це більший прибуток із цього вкладення, це 100% обман, лохотрон, таких афер в інтернеті дуже багато, не дайте себе обдурити.

Спочатку розпочинайте з найлегшого виду роботи, інші види заробітку ви зможете знайти прямо тут на сайті, але для початку вам потрібно спробувати з найпростішого.
Тут підібрані найпростіші види роботи в інтернеті:

  • Платні опитування – тут докладно описані сервіси по заробітку на платних опитуваннях.
  • Заробіток на кліках. В інтернеті рекламодавці рекламують свої сайти, просувають їх у топ пошукових систем і платять за це гроші, частина грошей бере система як відсоток за послуги, іншу частину одержують користувачі за перегляд реклами

Скільки можна заробити новачкові?
На початковому етапі заробіток новачка буде не великою. Так на приклад при заробітку на кліках ваш дохід буде не більше 3-5$ у день. Звичайно, це обмаль скажіть ви, але треба із чогось починати, і потрібно взяти до уваги що це заробіток без вкладень, і все що ви будете робити, це переглядати рекламу рекламодавців.
Як вивести зароблені гроші?
У будь-якій системі є автоматизована система висновку коштів на ваші гаманці, всі що вам необхідно буде зробити це замовити виплату у вашім профілі, все просто й зрозуміло й не повинно виникати ніяких питань. Якщо ж у вас є якісь питання ви завжди можете створити тему на нашім форумі.

Madora 26.08.2016 14:44

Спасибо, неплохая статья! Сам лично начинал с кликов. Много не заработаешь, но все начинается с малого!

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам