Спорт Ігри Азарт

Онлайн гра з виведенням грошей My Lands, заробіток для гравців

Що мені подобається в заробітку в інтернеті, це різноманітність та можливості, які він надає. Що б ми ні робили в мережі, завжди знайдеться можливість заробити на цьому. Ось і у випадку з онлайн іграми це той самий випадок. Спосіб заробити, просто граючи в цікаву онлайн гру, ідеально підійде всім тим, хто захоплюється онлайн іграми. Поєднуючи своє хобі і свої захоплення з можливістю заробити гроші в інтернеті, відмінна перспектива. Сам я хоч і не завзятий геймер, але теж іноді можу зникнути на пару годинок в захоплюючій грі.

Заробіток на іграх

 В які ігри можна грати і заробляти гроші? Таких онлайн ігор в мережі дуже багато, розвиваючи в них своїх персонажів або будь-які інші сторони гри, можна заробляти всередині ігрову валюту, яку згодом можна обміняти на реальні гроші. При цьому всього-навсього треба просто грати в гру, не потрібно продавати товари, використовувати партнерські програми, переглядати рекламу і т. д.
Однією з таких онлайн ігор, є гра з виведенням грошей My Land. Це досить популярний проект, який дає можливість заробити всім геймерами, яким сподобається ця гра. Зрозуміло, що спочатку багато не заробиш, доведеться розвиватися, прокачувати своїх персонажів і т. д.
Треба пам’ятати, що все-таки ви, граючи в гру, займаєтеся улюбленою справою, і гра повинна приносити вам задоволення, і це перше що потрібно робити, заробіток грошей повинен знаходитися спочатку трохи на іншому місці. А після коли буде вже певний результат в певний момент, потрібно буде задуматися і про отримання постійного і що важливо чималого заробітку.
Тепер трохи подробиць про гру. Для отримання грошей у грі необхідно збирати спеціальну внутрішню ігрову валюту «Черный жемчуг», яку, згодом ви зможете обмінювати на реальні гроші і виводити. У грі присутні два варіанти, з цими варіантами ви познайомитеся після проходження тестового періоду. Тестовий період дається всім хто перший раз зареєструвався в грі. Після його проходження, вам запропонують вибрати в якому режимі гри ви хочете продовжити грати. Зареєструватися в грі ви можете за наступним посиланням:

Реєстрація

Як я писав вище, це два варіанти – безкоштовний і гра по підписці. Тепер у чому різниця. При безкоштовному режимі гри у вас немає можливості обмінювати внутрішню ігрову валюту на справжні гроші і виводити їх, а по грі по підписці як ви вже здогадалися, така можливість для вас стає відкритою. Зрозуміло, що за підписку буде потрібно заплатити, але у вас буде можливість виводити реальні гроші, плюс вам дадуть преміум аккаунт. Передплату, після можна буде оплачувати за зароблену в грі валюту. Підписка в грі коштує:

  • 649 ЧЖ (внутрішньої ігрової валюти «Черный жемчуг») – 31 день;
  • 1797 ЧЖ – 93 дні;
  • 2394 ЧЖ – 183 дні;
  • 4188 ЧЖ -366 днів.

У випадку, якщо у вас немає грошей для оплати підписки, це не проблема в блозі описано дуже багато способів заробітку, причому ці гроші можна дуже швидко заробити. Таким способом ви завжди можете швидко отримати гроші прямо в мережі інтернет для своїх потреб.
Скільки можна заробити? Якщо витрачати на гру хоча б кілька годин на день, а я знаю, що багато людей грають онлайн цілодобово, то в цьому випадку можна досягти дуже високого рівня, і отримати гідний та стабільний прибуток. Зароблені гроші виводитися через платіжну систему Webmoney, мінімальна сума для виведення становить 2000 внутрішньої ігрової валюти «Черный жемчуг».

Гра для заробітку

Кілька рекомендацій. Як я вже сказав, гра дає нам можливість вибрати два варіанти платний і безкоштовний. І я раджу спочатку, перед тим як зайнятися заробітком на My Lands спробувати пограти в безкоштовному режимі. Граючи в цьому режимі, у вас з’явиться можливість вивчити всі аспекти гри. Ви наберетеся досвіду, і вам набагато простіше буде заробляти, граючи по підписці і не витрачати гроші даремно.

У грі дуже багато можливостей, вона досить захоплююча і в неї грає велика кількість гравців, ось деякі можливості в грі:

  • Битви;
  • Розвиток міст;
  • Добування ресурсів;
  • Грабежі;
  • Захоплення нових територій;
  • Багато різних рас і багато іншого.

У підсумку. Як на мене це відмінний варіант для тих, хто любить грати в онлайн ігри і хоче не витрачати час дарма, а з користю і заробити на цьому гроші. Поєднати своє хобі і захоплення з заробітком – завжди безпрограшний варіант!!

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам