Спорт Ігри Азарт

Заробіток на ставках

Як заробити на спортивних заходах і подіях.
Ви коли небудь укладали з ким небудь парі? Вигравали? Заробіток на спорті, це якраз і є це парі. І не треба плутати спорт з рулеткою або ігровими автоматами, це зовсім різні речі , і для тих хто любить спорт, це просто захоплююча і улюблена справа. У спорті завжди є дуже багато варіантів вихідних варіантів, наприклад – тільки один переможець або один програвший чи виграш / програш / нічия, і на цьому можна заробити. Як? За допомогою букмекерських контор. Букмекерська контора – виступає в цьому випадку як би вашим опонентом, але насправді вона є посередником, вона пропонує вам парі на одну або іншу спортивну подію і ставить коефіцієнти.
Який механізм роботи букмекерських контор?
Відразу повинен вам сказати, що заробіток на букмекерських конторах, досить ризикований, але при достатніх знаннях а головне розумінні того чи іншого виду спорту, цілком реальний. Так що якщо ви фанат якоїсь спортивної гри і фахівець в даній області то вам однозначно варто спробувати. Я ж зі свого боку постараюся описати максимальну кількість матеріалів даної тематики, для того щоб максимально знизити ризики і тим самим збільшити шанси на позитивний результат. Взагалі щоб зрозуміти, що таке букмекерські контори, я постараюся описати настільки доступно наскільки це можна. Само парі насправді укладають між собою самі гравці які ставлять, а букмекерська кантора всього лише служить посередником між цими гравцями.

Заробіток на ставках

Щоб не потрапити в мінус, букмекерські кантори займаються досить тонким регулюванням коефіцієнтів на ту чи іншу спортивну подію. Наприклад, якщо грають дві команди і перша з них явно сильніша і швидше за все виграє то букмекери дадуть на виграш першої команди дуже малий коефіцієнт, скажімо 1.10 а на виграш другої 7.50. І щоб виграти наприклад 100 рублів нам треба поставити на першу команду 1000 рублів (тобто одна людина ставить 1000 * 1.10 = 1100 рублів). Якщо перший чоловік виграв, то контора програла 100 рублів. А звідки тоді гроші у кантори на виплати, запитаєте ви, відповідаю, а якщо перша команда злила матч і програла то в результаті перша людина програє 1000 рублів а контора в свою чергу заробить його гроші і матиме гроші для тих хто поставив на іншу команду, а припустим, що це ви і знали про наприклад поганий стан першої команди і поставили на другу команду, наприклад 100 рублів на яку стоїть коефіцієнт 7.50 результат 100 * 7.50 = 750 рублів виграшу. Як бачите нічого складного в цьому немає. Також потрібно ще сказати що Букмекерські контори приймають ставки на фактично будь-який вид спорту, так що є з чого вибирати, вони перемістилися практично всі в інтернет і в мережі як і в реальному житті, тут тисячі якщо не десятки тисяч гравців щодня отримують можливість спробувати заробити на спорті без вкладень. А для того, щоб мати можливість зробити свою першу ставку і спробувати себе в якості спортивного знавця зовсім не обов’язково витрачати свої готівкові гроші, ви можете заробити електронні гроші, наприклад за пару годин познайомившись з даною статтею.
Далі я підібрав найвідоміші і перевірені контори, додав трохи за кожною інформації а в низу буду додавати потрібну інформацію, так що можете пробувати свої навички і знання в наступних букмекерських конторах:

Букмекерська контора БК Леон 

Реєстрація

Знімати та поповнювати гроші можна багатьма способами: Webmoney, Яндекс. Гроші, банківські перекази, кредитні картки MasterCard, VISA, термінали QIWI та ін;
Можливість робити ставки з мобільного телефону;
Мінімальні ставки починаються від 20 рублів;
Тех. підтримка російською мовою.

Букмекерська контора Парі матч

Реєстрація

Знімати та поповнювати гроші можна багатьма способами: Webmoney, Яндекс. Гроші, банківські перекази, кредитні картки MasterCard, VISA, термінали QIWI та ін;
Тех. підтримка російською мовою.

Чи можливо на спорті заробити без ризику?
Ні. Навіть якщо ви в спорті добрий знавець, я вас запевняю стабільного прибутку не буде, це я знаю з власної практики, іноді удача посміхається і ви будете вигравати раз за разом, але повірте настане момент що гра не буде йти, в цьому випадку все таки потрібно на деякий час зупиниться і перечекати. Вам буде здаватися, що це легкі гроші, не дайте їм закрутити вам голову. Потрібно також враховувати, що на сьогоднішній день сучасний спорт став не те що занадто а дуже навіть непередбачуваним. Чому? Тому, що заробіток на спорті і сам спорт перетворився на банальний бізнес, і тому той самий програш сильної команди від аутсайдера, як я писав вище в прикладі, може бути не зовсім пов’язаний з поганою грою, згадайте гучні скандали з договірними матчами.
Якщо впиратися тільки в свої знання та навички в галузі спорту, виграти у букмекерської контори буде не просто. І що найважливіше не варто думати що отримання доходу від спортивних ставок в конторах, це легкий спосіб заробити в інтернеті, це не так. Однак спорт все ж ще спорт, принаймні на високому рівні і ймовірність виграти на спортивних ставках набагато більше, ніж вгадати шість цифр у лотерею. Ставлячи ставки на спорт, можна виграти і половину а при правильному підході і більше половини грошей від усієї суми ставкі. Не забувайте, як я писав вище не обов’язково витрачати ваші готівку, ви можете спробувати ваші перші ставки заробивши в інтернеті, тут в блозі описано дуже багато способів заробітку .

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам