Спорт Ігри Азарт

Заробіток в грі Taxi-money

Продовжуємо серію статей про ігри, в яких можна заробити реальні гроші. Сьогодні поговоримо про дуже цікаву і оригінальну онлайн гру Taxi-money, це заробіток на таксі, причому пасивний. Сама суть гри досить проста, все, що вам потрібно зробити, це купити таксі, ліцензію на роботу і заробити в місті таксистом. Сам проект був відкритий більше року тому, в даний час він реально набирає популярність і вже дуже популярний, за рахунок оригінальності і простоти. Підтвердження популярності сервісу можна знайти в інтернеті, на форумах, блогах дуже багато позитивних відгуків про даний проект.

Як заробити в Taxi Money?

Робота в Taxi Money? Для того щоб почати заробляти в цьому проекті вам потрібно зареєструватися, реєстрація стандартна і досить проста, Вам потрібно лише придумати ваш логін, пароль і ввести свою пошту.

Реєстрація

Відразу після реєстрації вам буде запропоновано вибрати своє таксі, нижче скріншот, можете подивитися фото, біля кожного автомобіля видно його вартість і скільки він може принести вам доходу. Як бачите, всі автомобілі поділені на різні класи і від вартості автомобіля буде залежати ваш дохід.

Великої різниці у окупності немає, якщо ви купите дешевий автомобіль або дорогий, окупність їх приблизно однакова, що перший, що другий автомобіль окупиться приблизно через 3 місяці.

Але при цьому, все-таки варто придбати автомобіль дорожче, так як після покупки дорогого таксі, ваші доходи будуть набагато більше, ніж після покупки дешевого автомобіля. Ось розповім на прикладі, якщо ви купили найдешевший автомобіль за 49 руб. після трьох місяців він буде приносити вам в день 0.33 рубля чистого доходу, а при купівлі таксі за 99 900 руб. після трьох місяців, коли він окупиться, 1270 рублів в день чистого доходу.

Який автомобіль вибирати вам, це вже дивіться з ваших можливостей, можете спочатку спробувати купити дешеве таксі або щось посередині, це вже вирішувати вам. Якщо хочете тоді можна заробити в сервісі WMmail на покупку самого простого таксі на завданнях пару доларів можна заробити за день. Як працювати в цьому сервісі, дуже детально описано у розділі “Швидкий заробіток”. Також варто нагадати, що в грі можна заощадити, кожен день є сервфс пропонує знижки, або можете набрати рефералів.

Додатковий заробіток. Це основний вид заробітку в даній грі, але крім цього є ще додаткові можливості. Однією з такої можливості, які придумали організатори проекту, є гонки, в гонках змагаються дві людини. Вони роблять однакові ставки і починають гонку. Суть гонки полягає в тому, щоб гравець міг проїхати набагато довше іншого і при цьому не робити аварій. Так як гонка здійснюється між двома реальними користувачами, обман тут недоречний. Варто нагадати, що гонки доступні тільки тим користувачам, які купили автомобілі, також потрібно поповнити рахунок, щоб мати можливість брати участь.

Статистика. Проект працює вже 540 днів на ньому зареєструвалися вже 169801 користувачів, постійно на сайті перебуває до 1000 користувачів онлайн. Що ще додати, проект Taxi-money вже відбувся, виплачує гроші, як гра проект оригінальний і дуже цікавий. Так що варто спробувати, принаймні, тут немає нічого складного так як в інших стратегічних іграх. На цьому все, удачі, заробляйте!

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам