Заробіток на контенті

Біржа контенту Etxt.ru заробіток на написанні статей

Шановні читачі блогу Rabotaonline.in.ua. У цій статті я опишу ще одну біржу контенту Etxt.ru. Заробіток на написанні статей і різних текстів в даній біржі досить прибутковий, зрозумілий і не дуже складний. І як раз з цієї біржі? я рекомендую новачкам починати свій заробіток на написанні статей. Це відносно нова, але дуже зручна і жвава біржа контенту, яка відкрита для всіх бажаючих. На даній біржі всі знаходяться в рівних умовах, що дуже добре позначається на початківцях копірайтерах, і дає їм свої переваги, варто відзначити нормальні ціни на статті і велику кількість замовників.

Etxt.ru біржа копірайтингу

Трохи статистики:

  • Копірайтерів в системі – понад 470 000;
  • Замовників – понад 181 000;
  • Кількість статей в магазині більше 15 000;
  • Середня ціна за 1000зн. – від 0.3 центів і більше;
  • Комісія системи – 5%;
  • Мін. сума для виводу: – 250руб.

Реєстрація в проекті. Реєстрація в проекті не складна, але є кілька важливих нюансів. Отже, приступимо, переходимо на сайт за посиланням:

Реєстрація

Праворуч у верхньому меню сайту (1) натисніть на посилання “Реєстрація”:

Після, вам відкриється сторінка з реєстраційними формами для введення персональної інформації. І чим більше ви вкажете даних про себе, тим більше довіри будете викликати у потенційних замовників. Адресу електронної пошти, ICQ та номер мобільного телефону (2) буде видно тільки вам, іншим користувачам ця інформація закрита. Обов’язково заповніть форму зі своїм ім’ям і прізвищем, а також місце проживання (3). Що стосується логіна (4) то це дуже важливий пункт, ваш нік це ваш бренд, який нік ви собі придумаєте, з тієї ж асоціацією до вас будуть ставитися інші. Нік повинен легко запам’ятовуватися і викликати у замовників довіру до вас і характеризувати вас, як серйозного письменника з таким же дорослим поглядом на життя. Так що подумайте добре, перш ніж щось написати.

 

В додатковій інформації (5) під формою докладно зазначено, що потрібно написати, наприклад освіту і т. д. це теж важлива інформація.

В робочі дані, вкажіть,  виконавець (6), у сфері інтересів вкажіть не більше 5 тематик (7), в яких розбираєтеся. Далі виберіть види робіт (8), які будете робити, ціни вказувати не треба:

На цьому з реєстрацією все, залишилося погодитися з умовами (9) і натиснути на “Зареєструватися” (10):

Цінова політика. Що стосується розцінок, то тут не рекомендую ставити відразу великі розцінки, краще починати з мінімальних цін на ваші роботи, навіть якщо ви на всі сто відсотків упевнені, що можете писати статті за гроші без проблем, заробіток на написанні статей повинен, будується поступово. Починати краще з ціни в 10-15 руб. за 1000 знаків без пробілів. А потім поступово піднімайте ціну, наприклад з кожної 3-4 статті піднімайте на 1-2 рубля. Скільки писати в день статей, ну це залежить, звичайно, від вас, але цілком можна писати як мінімум 3 статті в день. При цьому підході, вже приблизно через місяць, вийдете на ціну в 30-40 руб. за 1000зн. без пробілів, а заробіток на статтях вже зросте як мінімум в 300 – 400 рублів в день. У випадку якщо ви дійсно геніальний письменник і вмієте писати SEO – копірайт то за 1000зн. буде вже як мінімум ціна в 50 руб., а заробіток відповідно зросте вдвічі або навіть втричі раз. І цей підхід можна застосовувати в будь-якому заробітку на написанні статей.

Стратегія заробітку на написанні статей на біржі контенту Etxt. Для новачків рекомендую починати з заробітку на рерайті статей. Рерайт – досить просте заняття для новачків, суть його полягає в переписуванні вже готового тексту своїми словами із збереженням її змісту, структури ну і з вказаним відсотком унікальності. А це, як правило, 93-97%. Унікальність статті можна перевірити на сайті або завантажити спеціальну програму для перевірки унікальності, це абсолютно безкоштовно. Але, якщо ви впевнені в собі, то можете почати заробляти копірайтером, тобто писати свої авторські тексти. Про що і як писати, ви вже повинні знати і вміти робити самі. Отже, припустимо, стаття вже готова, значить потрібно відправити її на продаж. Для цього перейдіть в меню зліва у особистому кабінеті та натисніть «Додати статтю» (11):

Після вставте у відповідні форми сам текст статті, її назву, вкажіть категорію тематику і т. д., після натисніть зберегти. Все ваша стаття у продажу, як бачите, нічого складного немає. Залишається тільки чекати покупця на статтю. Але зупинятися на цьому не варто, далі можете зайти в розділ пошуку активних замовлень (12) і вибрати тут доступне завдання, для підбору є хороший фільтр, де можете вказати, що хочете виконувати рерайт або копірайт, вибрати тематику або вказати мінімальну ціну за 1000зн.:

Даний фільтр дуже корисний і функціональний. Тут різниця заробітку в тому, що коли ви дали свою авторську статтю на продаж, то повинні чекати покупця, а при пошуку замовлень повинні, наприклад, написати статтю або зробити рерайт за умовами замовника в зазначені терміни і вартість таких робіт трохи менше, але після зробленої роботи ви відразу отримуєте оплату.

Висновок. Etxt – дуже хороша біржа контенту, як для замовників, так і для виконавців. Хороша вона також і в ціновій політиці, і у відношенні адміністрації до своїх користувачів. Можливо, ціни на статті трохи занижені, проте це дає в свою чергу величезну кількість замовлень і це відмінні передумови для новачків. У випадку, якщо у вас склалося інше враження про біржі Etxt.ru, пишіть в коментарях. Як на мене, це чудова біржа контенту з гарною можливістю заробити гроші і знайти постійние і гідне джерело доходу. Удачі всім і гарного заробітку на продажі статей!

 

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам