Заробіток на контенті

Кращі біржі копірайтингу

Багато хто, зараз шукає можливість для заробітку на дому. Великі можливості для отримання стабільного доходу пропонує Інтернет. Видів заробітку в мережі безліч, деякі з них припускають наявність хоча б невеликого початкового капіталу, але є і різноманітні види отримання доходу без вкладень. Це і серфінг, і участь в опитуваннях, і партнерські програми. Однак кожен, хто пробував отримати дохід в Інтернеті, приходить до висновку – щоб заробити, потрібно докласти зусилля.

Біржі копірайтингу

Тим, хто вміє грамотно викладати свої думки, варто спробувати сили в копірайтингу або рерайтингу. У мережі існують спеціальні сайти для копірайтерів, так звані біржі контенту. Розглянемо найбільш популярні з них.

ADVEGO. Це, ймовірно, найвідоміша біржа статей. Більшість досвідчених копірайтерів починали свою діяльність саме тут. На Advego реально можна заробляти, не виходячи з дому і навіть не встаючи з місця, в середньому 10 у.е. за день. Advego пропонує кілька видів заробітку. Один з них – це виконання різних завдань, як пов’язаних з написанням текстів, так і розрахованих на активних користувачів соціальних мереж.

Біржа копірайтингу адвего

Різноманітність завдань дозволяє працювати і заробляти на Advego не тільки фахівцям і досвідченим авторам, але і початківцям рерайтерам, і просто людям, у яких є бажання і можливість присвячувати цій роботі кілька годин в день. Працюючи на Advego, варто завжди враховувати таку особливість: якщо ви хочете отримувати завдання з високою оплатою, потрібно перебувати на сайті весь час і не забувати оновлювати сторінку замовлень, щоб побачити відповіде замовлення одним з перших і подати заявку на його виконання.

Також можна написати власну статтю на будь-яку вподобану тему і виставити її на продаж. Зрозуміло, стаття повинна мати високу унікальність, повинна бути написана грамотно і цікаво. Тоді вона неодмінно буде куплена і принесе реальний дохід. Унікальність тексту можна перевірити на самій біржі Advego або завантажити спеціальну програму для такої перевірки на свій комп’ютер.

Реєстрація

Зареєструватися на біржі контенту Advego просто, реєстрація швидка і безкоштовна. Також тут є свій форум, де можна не просто спілкуватися з колегами-копірайтерами, а й отримати допомогу і підтримку більш досвідчених авторів. Докладніше про біржу, у статті – Заробіток на Advego.

ETXT. Ще одна дуже популярна біржа контенту Etxt, вигідно відрізняється чітким зручним оформленням і великим набором функцій. Виведення грошей проводиться за допомогою гаманців Webmoney, можна виводити суми вже від 250 рублів. Ціни на різні статті, в середньому вони становлять від $0,3 до $1,0, хоча багато що тут залежить від замовника. Безсумнівно, велика кількість замовників – одне з головних достоїнств цієї біржі контенту. Нові завдання постають у будь-який час доби, тематики замовлень різні, як і умови їх виконання і, звичайно, ціна. Так що на Etxt практично кожен зможе вибрати завдання, яке буде цікаве і високооплачуване.

Etxt біржа копірайтингу

Для новачків, яким на перших порах може бути нелегко зрівнятися з професіоналами, є можливість виконати тестове завдання. Після перевірки якості виконання тесту, новачкові присвоюють рівень майстерності, який дозволяє копірайтеру виділитися в величезній масі користувачів сайту. Є й такі замовники, які пропонують новачкам нескладні завдання на різні теми. Високої оплати вони, швидше за все, не запропонують, але зате дадуть хороший відгук, який в подальшому допоможе вам отримувати хороші замовлення частіше. Крім того, кожне виконане замовлення піднімає рейтинг виконавця, а роботодавці також звертають увагу на показник рейтингу.

Реєстрація

Дорожче звичайних оплачуються термінові замовлення, коли необхідно впоратися із завданням у стислі терміни. Зустрічаються і завдання, не пов’язані з копірайтингом: рішення задач, рівнянь і т. д. І, звичайно ж, як і на інших біржах, є магазин статей, де можна розмістити свої тексти на продаж. Докладніше про біржу, у статті – Заробіток на Etxt.

TEXTSALE. На біржі контенту TextSale, як і на інших біржах статей, є свої плюси і мінуси. Біржа TextSale відома і популярна як серед замовників, так і серед виконавців. Роботодавців тут багато, попит на хороші тексти дійсно високий, та й ціни часто привабливі для авторів. Мінімальна сума для виведення коштів-$1,1. Це дуже зручно, так як дозволяє відразу виводити гроші за кожне виконане замовлення.

TEXTSALE

Взагалі, ця біржа контенту славиться, як одна з найбільш стабільних Інтернет-проектів такого типу, однак і на TextSale є негативні сторони, про які потрібно знати. По-перше, саме ставлення до авторів. Основним девізом на біржі TextSale є вираз «клієнт завжди правий», при цьому під «клієнтом» мається на увазі виключно замовник. Також необхідно бути дуже обережним при листуванні з роботодавцями – ні в якому разі не можна давати їм контактні дані. Це вважається на TextSale серйозним порушенням і карається блокування облікового запису без можливості вивести зароблені кошти!

Реєстрація

Ще один негативний момент, знову ж таки пов’язаний з фінансами – платний доступ до завдань для тих копірайтерів, у яких немає зірок. Вартість такого доступу не так вже й мала – $10. До того ж, немає чіткого розуміння, як отримати ці зірки. Але, незважаючи на перераховані мінуси, біржа TextSale вже чимало років є затребуваною і популярною серед авторів статей та замовників.

TEXT.RU. Біржа статей Text.ru – також одна з найпопулярніших майданчиків як для початківців копірайтерів, так і для професійних авторів, які вже досягли успіхів у цій сфері. Існує думка, що за можливостями заробітку в Інтернеті біржа Text.ru не поступається Advego. Заробіток тут багато в чому залежить від рейтингу виконавця. Чим вище показник рейтингу, тим частіше автор отримує високооплачувані замовлення, і тим дорожче він може продавати свої статті. Цікаво, що перші бали рейтингу можна отримати за повне заповнення свого акаунту, за додавання фотографії в свій профіль і т. д. А далі вже, як і на інших подібних біржах, бали рейтингу нараховуються за виконання завдань роботодавців, або за власні статті.

TEXT.RU

Принцип роботи на Text.ru не надто відрізняється від роботи на інших подібних ресурсах. Єдиний нюанс – біржі копірайтингу та рерайтингу тут розділені. Можна подавати заявки на виконання замовлень як на одній, так і на другий біржі. Природно, що для новачків, можливо, буде легше пробитися на біржі рерайтингу, тоді як досвідченим авторам цікавіше писати тексти на біржі копірайтингу, але вибір завжди залишається за вами.

Реєстрація

Також, як і на інших біржах копірайту, на Text.ru є магазин готових статей. Можна писати різноманітні тексти і виставляти їх на продаж. Виставлені для покупки статті позитивно впливають на рейтинг, бали нараховуються відразу при додаванні статті в магазин. Це ще один позитивний момент при співпраці з Text.ru. Ціни в середньому 35 рублів за 1000 знаків без пробілів.

Підсумок. В цілому, популярні на сьогоднішній день біржі копірайту дозволяють працювати і заробляти в Інтернеті як новачкам, так і серйозним досвідченим авторам. Різноманіття умов роботи, різниця в цінах і великий вибір замовлень дозволяє кожному бажаючому знайти ту біржу, співпрацювати з якою йому буде цікаво і вигідно.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам