Заробіток на контенті

Заробіток на рерайті статей

Заробіток на рерайті статей. У даній статті постараємося розглянути дуже цікавий і легкий метод-заробіток на рерайті статей. Спочатку розберемося, що собою являє рерайт. Рерайт – це переписаний текст статті дуже близький за змістом, але відрізняється по тексту від оригіналу. Тобто основним завданням рерайтера є перепис тексту статті, але при цьому він повинен переписати і зробити цей текст невпізнанний (повністю відрізняється від оригіналу), і при цьому зберегти суть теми цієї статті, зберігши основні її тези.

Заробіток на рерайті статей

Для того щоб стати рерайтером не потрібно мати спеціальної освіти, або якихось специфічних навичок. Для того щоб працювати рерайтером, необхідний всього лише хороший і багатий запас слів, і знання самих основних правил мови на якій ви будете писати рерайт. Все інше ви навчитеся і наберете досвіду з часом. На самому початку ваша швидкість написання рерайта буде повільна, але незабаром, все виходитиме набагато швидше, ніж спочатку. Також є можливість скористатися спеціальними програмами, які допоможуть вам при роботі з текстом.

Де знайти роботу рерайтера? Роботу рерайтера ви можете знайти на тих самих біржах, де працюють всі фрілансери. Всім початківцям раджу зразу зареєструватися на самих перевірених, і які мають хорошу репутацію – біржах фріланса, таких як Advego, Etxt і TextSale. При реєстрації обов’язково ознайомтеся з інструкцією та також з порадами для новачків, благо допомога тепер є скрізь. Також непогано ще пройтися по різним форумам, почитати коментарі і, таким способом, перед початком роботи вникнути у всі її нюанси. До того, ще додам, що рерайт досить менше ціниться ніж копірайт. Але з іншого боку, рерайт набагато швидше написати і легше знайти похідні (в більшості випадків похідні статей представляють замовники)
Кілька порад новачкам.
– Як і в будь-якому іншому виді роботи в інтернеті, починайте з нескладних і невеликих завдань. І намагайтеся поступово піднімати рівень складності. Ну і разом з цим поступово піднімайте ціну на ваші роботи.
– Не починайте з машинної обробки тексту (тобто робити рерайт статті за допомогою спеціальних програм) так як це зробить текст незрозумілим і складним для читання. Що згодом не додасть вам хороших відгуків. Тим більше що все одно після машинної автоматичної обробки все одно доведеться правити помилки вручну – а це подвійна робота і час.
– Щоб зробити хороший рерайт, потрібно зробити кілька дій:

  • Прочитайте спочатку весь текст статті, осмисліть, про що вона, виберіть найголовніші моменти і після, приступайте до роботи;
  • Можете спробувати переписати текст своїми словами не підглядаючи в оригінал-це буде практично готова робота, якщо не виходить – замінюйте слова синонімами. Для цього можете скористатися цими програмами;
  • Знаючи про що, йде мова в статті, додавайте свої ідеї та думки в текст

Приклад написання відмінного рерайта для продажу
Приклад складання гарного рерайта для реалізації
Приклад створення чудового рерайта для заробітку
Або
Приклад того як потрібно добре писати рерайт для того щоб вигідно продати
Як бачите варіантів багато
Спробуйте додати свій варіант …

Після цих дій у нас повинна вийти практично готова стаття. Залишається тільки перевірити її на унікальність. Для цього я використовую відмінну програму на перевірку унікальності Advego Plagiatus від біржі фрілансу Адвего. Ви можете завантажити її як на офіційному сайті, так і у нас
Скриншот перевірки цієї статті.

Завантажити програму.

При перевірці програма видасть вам відсоток унікальності статті, а також виділить кольором фрагменти тексту, який не унікальний. Вставте в цей виділений текст або замініть в ньому слова на схожі за змістом, але так щоб текст залишався читаний. Після редагування перевірте текст на унікальність ще раз, робіть це до того поки текст не стане унікальний на 98-100%
Скільки можна заробити на рерайті? Спочатку небагато, але не варто зневірятися, якщо не вдається заробити багато грошей в перші місяці. Але за цей час ви навчитеся швидко робити замовлення на рерайт, і збільшите свій рейтинг, що дуже важливо. А з рейтингом вже можна піднімати ціни на ваші роботи, так як замовники завжди дивляться на рейтинг і дають перевагу авторам зі «стажем»
Всі статті як рерайт, так і копірайт оцінюються в розмірі за 1000 знаків. Для новачків середня ціна рерайту за 1000 зн. 10-15 рублів. Але це тільки спочатку з часом ціна на ваші роботи буде рости, тому що у вас з’являться постійні замовники, і ціну відповідно треба буде потихеньку піднімати.
З темою як заробити в інтернеті на рерайті, поки все, по мірі знаходження корисної інформації стаття, можливо, буде оновлюватися. Заробляйте!!!

Ballaswyn 26.08.2016 14:48

Это весьма интересно,я уже если честно зарегистрировался на ADVEGO, но в суть ещё не вник, благодаря таким статьям как ваша начинаю вникать в суть, спасибо большое. Только всё ещё существует какое то недоверие к такого рода ресурсам…Но думаю если в первый раз получиться проявить себя в написании статей и ещё заработать на этом,то тогда по любому буду продолжать

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам