Заробіток на сайті

Як купити сайт? Створення та продаж сайтів

Одним з найвідоміших методів заробітку в інтернеті, є розробка і продаж веб-сайтів, в даний момент в блозі відсутня дана інформація,так що потрібно це виправити.
Давайте в цій статті обговоримо питання про те, як купити сайт і враховуючи різні критерії підібрати для себе дійсно якісний ресурс. Придбати сайт можливо на онлайн біржі Telderi.

Як купити сайт?

Коли ви зацікавилися придбанням веб-сайту, то це може означати тільки одне, у вас вже знаходиться деяка сума грошей і ви шукаєте задовільного варіанту, але при цьому потрібно пам’ятати, що як і на будь-якому іншому ринку, у процесах перепродажу веб ресурсів, присутні посередники і шахраї.
Як купувати сайт і що необхідно враховувати?
Будьте впевнені відмінний ресурс ніхто не буде вам продавати так як в більшості подій його вигідніше монетизувати або іншими словами заробити з його допомогою набагато більше ніж від його продажу.
Але все ж бувають епізоди продажу таких сайтів, які пояснюються невідкладною необхідністю грошей, відсутністю інтересу і часу на розвиток проекту, в цьому випадку є можливість зробити покупку дуже навіть чудового сайту.

Розробка і продаж сайтів.

Отже, давайте розберемо критерії, враховуючи які у вас з’явиться можливість дати оцінку майбутнього придбання:

  • неодмінно поставте запитання, як буде проводитися продаж доменного імені, і в жодному разі не погоджуйтеся на просту передачу ресурсу, без зміни на ваше ім’я власника доменного імені,щоб не було негативних ситуацій;
  • проаналізуйте майданчик на присутність сторінок ресурсу під фільтри пошукових систем. Коли колишній власник веб-сайту вдавався до так сказати нечесним способом для просування і створення сайту, його майданчик з великою ймовірністю могла потрапити під фільтри пошукових систем, тому оцініть сайт на наявність сторінок в пошуковій видачі;
  • неодмінно вимагайте доступ до статистики, і проаналізуйте, з яких місць йде трафік, великі показники лічильників про відвідуваності, це не найкращий варіант дізнатися кількість трафіку, т. к. він зможе знаходиться в накрученном стані;
  • проведіть перевірку змісту сайту на унікальність. Коли цей сайт або блог передає масу інфо-даних, потрібно перевірити якість вмісту, і коли весь відсоток унікальності контенту перевищує 10-15%, краще не давати згоди на таку покупку.

В ході передачі блогу і грошей, зможе відбутися багато непередбачених ситуацій, уникнути яких ви можете, користуючись спеціалізованими біржами, наприклад біржа сайтів – Telderi. У великій кількості подій, адміністрація цій біржі супроводжує проходження передачі сайту і грошових коштів, що дозволяє досягти потрібні гарантії.

Купуючи сайт, поцікавтеся мотивом реалізації, але не будьте надто наївними і проведіть перевірку слів продавця.
Будьте завжди обережні, навіть коли ви давно знаєте цієї людини, проведіть перевірку відгуків у мережі інтернет, про купують сайті, проведіть перевірку хостингу, на якому він розташований, припустимо, що перенесення блогу неможливий, а провайдер хостингу не надає якісного користування, що і є мотивом перепродажу майданчика.

Ну і наостанок, перед тим як витратити власні кошти, зважте передбачувану покупку. Зробіть підрахунок, як багато вам обійдеться реалізація подібного заходу, в тому випадку якщо ви візьметеся за розробку, припустимо, це стане для вас поштовхом або стимулом до самостійного створення свого блогу, а це більш кращий варіант створення інтернет – ресурсу.

 

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам