Заробіток на сайті

Як відкрити сайт?

Створення сайту є творчою роботою і при цій діяльності можна добре заробити. В сучасний час все більша кількість людей відкриває власні сайти, тому що це є прибутковою справою. Щоб відкрити свій власний сайт необхідно:

Подумати про цілі.

Заздалегідь продумати який товар або послугу майбутній підприємець збирається пропонувати потенційним клієнтам.

Знайти власну цільову аудиторію.

Визначитися з віковою категорією клієнтів. Якщо сайт націлений на жінок, то необхідно розглядати категорії жіночої статі, і проводити анкетування з метою дізнатися їх переваги.

Як відкрити сайт?

Реєстрація сайту.

В сучасному законодавстві РФ визначено, що сайт повинен реєструватися, як будь-який інший бізнес, оскільки він з часом може приносити істотний дохід його творцеві. Але, наприклад в Україні, з цим не так суворо.

Вибрати хостинг.

На ринку хостингу існуює доволі великий вибір. Сайти Google пропонують швидкі безкоштовні інструменти для створення власного сайту. Також існують безкоштовні хостинги такі, як Нostinger.com.ua. Чим більше потрібно платити за хостинг, тим більше видів продуктів пропонується для правовласника.

Вивчити HTML, PHP мову або найняти програміста.

HTML або PHP мови представляють собою прості і поширені мови програмування, які використовуються для створення web-сайтів. В сучасний час існує багато підручників з вивчення даних мов. Якщо у майбутнього підприємця є фінансовий бюджет, то можна найняти професійного програміста, який виконає всю роботу.

Дизайн.

Будь-який сайт повинен володіти хорошим дизайном, щоб потенційному клієнту було приємно. Якщо майбутній власник сайту не може самостійно виконати якісний дизайн, то можна найняти професійного дизайнера за певну грошову винагороду.

Вхід до сайту через мобільний пристрій.

Це особливо важливо зараз, коли все більше людей використовують смартфони і планшети. Необхідно зробити доступ кожному клієнту через мобільні пристрої.

Використовувати соціальні медіа.

Соціальні мережі є відмінним способом, щоб розрекламувати і донести до потенційного клієнта пропоновану продукцію чи послугу. Створити в соціальних медіа платформу від сайту і спілкуватися з потенційними відвідувачами.

Реклама.

Реклама бізнесу є двигуном торгівлі і отримання прибутку, тому необхідно не пошкодувати фінансові кошти на рекламування та просування сайту.

Sape

Ну і в кінці, теж прибутковий спосіб заробітку, це продаж зі сторінок свого сайту посилань на інші ресурси інтернету. В цьому випадку достатньо мати сайт з великою кількістю сторінок (чим більше тим краще), зареєструватися в сервісі Sape, вставити спеціальний код або плагін та заробляти пасивно, то що називається на автоматі.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам