Заробіток в соц. мережах

Продаж груп Вконтакті

Групи в соц. мережах – це окремі майданчики, такі як веб-сайти, блоги і форуми. І на них є можливість заробити кошти, з їх допомогою можна залучати трафік, пропонувати відвідувачам партнерські послуги і товари і так далі. Як випливає з цього, група Вконтакті – це дорогий товар, який цілком реально продати.
Продаж груп Вконтакті вважається одним із видів заробітку, який зараз не настільки інтенсивно застосовується, однак беручи до уваги великий попит на групи і спільноти в інтернеті, це одна з найбільш актуальних ніш на сьогодні. Створити групу цілком реально, без будь-яких оплат, от лише розкрутка групи неодмінно буде потребувати витрат (у тому випадку, якщо ви розраховуєте зробити її в короткий термін).

Чи реально заробити на продажу груп в інтернеті?

Звичайно реально, один-єдиний істотний недолік – це складність при пошуку покупця. В основному інтернет-користувачі воліють створювати співтовариства своїми силами, у всякому разі, це повністю безкоштовно і вони не бажають витрачати свої кошти на вже готовий майданчик.
Це відноситься до тих спільнот і пабликам, в яких не дуже багато користувачів, природно, коли ви наберете в співтовариство 100 000 користувачів, такий майданчик неодмінно зацікавить велику аудиторію.

За скільки можна продати групу Вконтакті?

Як вигідніше продати групу в соц. мережі та вигідно заробити, питання дуже актуальне. Як правило, вартість розраховується з урахуванням, що кожен користувач – це в середньому 30 коп. Тому групу, яка складається з 100 000 користувачів, реально продати за 30 000 руб., це абсолютно реальна ціна, за якою вже багато разів продавалися групи в соц. мережі Вконтакті. Важливо, щоб з цих 100 000 користувачів, не було багато заморожених сторінок, до того ж, щоб у групі спостерігалася діяльність.

Де знайти покупців?

Функціоналу з продажу спільнот Вконтакті немає і взагалі-то за правилами, продавати спільноти не дозволено, тому вам необхідно самотужки знаходити замовника, поміщаючи пропозицію на різних форумах, блогах і дошках оголошень
Майте на увазі, що покупець буде вимагати від вас передачу особистого кабінету, і також дайте йому можливість прив’язки його мобільного (окремі продавці відправляють поштою SIM карти на які зареєстровані групи).
В тому випадку, якщо ви повністю впевнені, що зможете залучити багато користувачів співтовариства, то цей вид заробітку вам підійде. На початковому кроці розвитку групи, зможете застосовувати накрутку, однак подбайте про те, щоб вона була високоякісною. Здійснювати якісну накрутку користувачів потрібно з допомогою поштових спонсорів або спеціальних серверів.

Приміром, на Seosprint є можливість створити таке завдання:

Навіщо конкретно Seosprint? Оскільки там найменша вартість за одне виконання – 25 коп, Wmmail мінімум 1 цент. За тисячу виконань вашого завдання ви витратите 250 -350 руб., навіть не кажучи про більш великих накрутки. Однак не потрібно концентрувати інтерес лише на накрутці, намагайтеся залучати користувачів, які будуть самі вступати в групу.
Інакше це не вигідно і на порядну накрутку вам потрібно буде витратити велику кількість часу. Також непогане рішення – займатися взаїмопіаром, слідом за накруткою з допомогою поштових спонсорів, вам буде просто домовлятися про багатосторонню рекламу між різними групами, оскільки активність учасників буде високою, а на це неодмінно будуть звертати увагу.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам