Заробіток в соц. мережах

Сервіс Vkserfing для заробітку Вконтакте

У тому випадку? якщо Ви зареєстровані в соц мережі Вконтакте і бажаєте заробити або вам потрібна хороша реклама (накрутка), в цьому випадку ви зможете використовувати проект Vkserfing. Справжній сервіс динамічно набирає знаменитість, на ньому вже відзначено понад 57 000 користувачів.

Заробіток з Vkserfing

Проект для реклами і заробітку Вконтакте Vkserfing – це сайт активної розкрутки груп і профілів, до того ж кращий інструмент для заробітку. Щоб використовувати сайт, вам навіть не потрібно реєструватися, оскільки є можливість авторизуватися за допомогою Вконтакте. Зареєструватися в цьому сервісі ви зможете за посиланням нижче:

Реєстрація

Ще один подібний ресурс SMMOK. Так у вас з’явиться можливість заробити одночасно на 2 сайтах:

Реєстрація

Що отримають користувачі цього сайту?

  • Простенький вид заробітку.
  • Практичний інтерфейс.
  • Моментальну виплату.
  • Привітну тех. підтримку.
  • Можливість зробити вивід грошей на Webmoney і на рахунок мобільного.
  • Бонуси і конкурси з великим призовим фондом.

Як вище говорилося, реєструватися на веб ресурсі не потрібно, але при першому вході на сайт, вам необхідно встановити адресу електронної пошти.

Завдання на даному веб ресурсі різні:

Робити їх легко, тиснете на посилання, виконуєте описувані маніпуляції (вступити в групу) і слідом за цим тиснете кнопку «Перевірити». Коли ви все зробили вірно, то в описі платного завдання, повинен появитись ось такий напис:

У розділі «Реферальная програма» ви зможете отримати посилання і запрошувати в проект нових користувачів. Навіщо? З їх заробітку у вас буде можливість отримувати 10% і 8% від витрачених ними коштів в цьому проекті:

Запустити накрутку з допомогою цього ресурс у свою чергу не складно. Робите перехід на сторінку «Створити компанію» і пізніше заповнюєте спеціальну форму:

Як видно, можливо замовити не лише вступити в співтовариство але і вступ і лайки, до того ж додавання в друзі.

В тому випадку якщо вам не потрібно заробляти на вашу розкрутку, і ви готові вкласти власні фінанси, вам пропонується великий вибір для поповнення рахунку:

В приклад використовується сума в 100 руб, для різних платіжних систем ця сума стає трохи більшою за комісійних надходжень. Крім такого, рекламодавці зможуть застосовувати таргетинг по різним чинникам, будуть отримувати докладну статистику виконання, до того ж у них буде здійсненність розподілити певне число виконань по часу.

Загалом сервіс досить практичний і простенький, але при цьому результативний для розкрутки. Оплачуваних завдань на ньому,  на жаль, не дуже багато, за те велика кількість фрілансерів забезпечують високу швидкість накрутки.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам