Заробіток в соц. мережах

Заробіток на Facebook, як заробити в соц. мережі Facebook

Заробіток Facebook. Ну, про сам Facebook і що він собою представляє, мабуть, не варто описувати, так, як це і так всім відомо, але ось як заробити на Facebook – це вже більш цікава тема. Отже, спочатку розберемо які дії ми робимо в даній соц. мережі і як використовувати їх в своїх цілях для отримання заробітку і прибутку. Перше, що згадується, це всім знайомі лайки – «Like». Лайки ставлять, наприклад, до конкретних публікацій, зображень, фотографій і т. д., тобто лайки ставлять до всього, що подобається. Слідуюча поширена дія, це вступ в різні групи, практично в кожній соц. мережі є свої групи за інтересами, хобі і т. д., коротше на будь-який смак і колір. Також в мережі діляться різними цікавими записами на своїх сторінках.

Як заробити на Facebook?

Ось на цих діях і можна заробити в Facebook. Як? Дуже просто в цьому нам допоможуть спеціальні сервіси, основна суть роботи яких, отримання грошей з соціальних мереж за рахунок реклами і за рахунок посередництва між рекламодавцями і виконавцями різних завдань.

Сервіси по заробітку на facebook. Далі я наведу кілька таких сервісів, за допомогою яких у вас з’явиться можливість крім цікавого проведення часу в соц. мережі ще й заробити гроші:

1. SMMOK – цей сервіс на сьогоднішній день, один з кращих в плані заробітку в соціальній мережі фейсбук і не тільки. Сервіс охоплює практично всі соц. мережі Рунету, відрізняється простим і зручним інтерфейсом. Кожен день в сервісі присутня велика кількость оплачуваних завдань. Мінімальна сума для виведення грошей з системи 50руб. Тут ви маєте можливість, як заробити на Facebook, так і розкрутити свої групи.

Реєстрація

>Зробити це можна з допомогою, так званої внутрішньої валюти «Фишки», причому розкручувати свої групи ви зможете не тільки на Facebook, але і в Вконтактах. Навіщо розкручувати групи? В даний час дуже популярно для різних сайтів і компаній мати свої великі і популярні групи. Але розкрутка займає багато часу, тому простіше знайти вже готову і придбати її, і тут у вас є шанс продати свою групу або навіть кілька груп. Де знайти таких покупців, це не так складно, як здається на перший погляд, достатньо, наприклад, знайти покупців, зареєструвавшись в системі активної реклами WMmail . Після реєстрації зайдіть на форум сайту або в розділ «Беседка», там завжди можна знайти цікаві пропозиції, і не тільки по групах.

2. Системи активної реклами. Про один сервіс я вже писав, і додам ще одну це WMmail та SEOsprint. Крім того що на цих сервісах ви можете відшукати багато цікавих пропозицій, ви також можете як заробити на Facebook так і в інших соціальних мережах. Для цього достатньо зареєструватися в них.

WMmail:

Реєстрація

SEOsprint:

Реєстрація

Після перейдіть в розділ виконання завдань і введіть у форму пошуку завдань, як показано на скріншоті, слово Facebook:

Як бачите результат, видав нам оплачувані завдання, пов’язані з соц. мережею facebook, відразу видно вартість виконання і по назві можна здогадатися які дії потрібно виконати. Для більш докладного опису завдання просто натисніть по його назві. За такою методикою ви можете знайти оплачувані завдання і на інших соціальних мережах, ввівши в форму їх назву або посилання. На даних сервісах завжди повно різних завдань, за виконання яких можна заробити реальні гроші

Ще кілька проектів по заробітку на facebook. Нижче я додаю нові сервіси, з яких ви завжди, можете підібрати, щось для себе:

VKTarget:

Реєстрація

FreeLiked :

Реєстрація

Forumok:

Реєстрація

Prospero:

Реєстрація

SocialTools:

Реєстрація

Cashbox:

Реєстрація

Висновок. На всіх ресурсах крім сервісів активної реклами реєстрація дуже проста, здійснюється вона за допомогою авторизації через соц. мережі. Тому перед реєстрацією у вас повинні бути вже активовані акаунти. У більшості сервісів гроші виводяться через платіжну систему Webmoney. Відкрити рахунок в даній платіжній системі так само легко, як і реєстрація в даних проектах, докладно читайте та дивіться відео у цій статті – Реєстрація Webmoney.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам