Заробіток в соц. мережах

Заробіток на соціальних мережах

Заробіток на соціальних мережах або соціалках. Не секрет, що в даний час соціальні мережі віднімають у сучасної людини левову частку часу її життя. І тут цікаве питання, а можливо взагалі якимось способом перетворити витрачений дорогоцінний час в соціальних мережах, в зароблені гроші? Соціальні мережі отримали дуже велике поширення і майже кожен користувач мережі інтернет має власні сторінки в соціальних мережах.

Заробіток на соціальних мережах

Більшість з них має величезну кількість друзів, і їхні сторінки в соціалках користуються великою популярностью. Такі соціальні акаунти, можуть і повинні приносити не лише задоволення від спілкування але і хороші гроші. Як? Ось кілька способів заробітку в соціальний мережах:
Apishops.com – це сервіс створений спеціально для зарабітку в соціальних мережах. Створений недавно взамін сервісу Vklike. На цьому сервісі збираються адміністратори різних сторінок, популярних груп, а також форумів і блогів для того, щоб заробити гроші, розміщуючи рекламні текстові посилання на своїх сторінках у соціальних мережах.
Socialtools – ресурс пропонує вам заробити в соціальних мережах. Для роботи на даному ресурсі ви повинні бути зареєстровані в одній з соціальних мереж: Mail.ru, ВКонтакте, LiveInternet.ru, Livejornal.com, Diary.ru, FaceBook.com.
Форумок – приймає різні сторінки в Twitter, Facebook, ВКонтакте, Мій світ, сторінки форумів. Після реєстрації своїх акаунтів, ви можете виконувати різні платні завдання. Партнерська програма 30% комісії від доходів ваших партнерів.

Пару порад:

  • Обзавестися цікавою сторінкою з темою в якій ви дуже добре розбираєтеся.
  • Найголовніше при заробітку в соціальних мережах навчитися бути активними в спілкуванні.
  • Обзавестися великою кількістю друзів, і головне живих людей а не ботів!
  • Створіть у себе велику активну аудиторію, яка лайкає і часто залишає коментарі.

Madora 26.08.2016 14:25

Большой пост Занесу в закладки. Завтра с утра прочту

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам