Заробіток в соц. мережах

Заробіток на YouTube, Як заробити на YouTube?

Більшість користувачів відео хостингу youtube в якийсь момент задають собі питання, як заробляти на Youtube? У цій статті я детально дам відповідь на дане питання. До того ж, запевняю вас, що цілком і повністю у всіх авторів відео роликів, є хороша ймовірність заробити на відео-хостингу youtube.

Цей спосіб заробляння не такий простенький, як може здатися на перший погляд. Що б заробити, потрібно докласти багато часу і праці, але я вас запевняю, справа стоїть свого.

Як заробляти на Youtube?

Далі детально розберемося по кожному пункту, як заробити на Ютубі:

1. Спершу, потрібно придумати назву для власного каналу. Поставтеся до цієї справи серйозно, і вигадайте просте, а основне цікаве найменування. Таким чином, найменування каналу зобов’язане показувати суть ваших роликів.

Наприклад, Ви будете завантажувати відеоролик, присвячений різним приколам, коротше кажучи, припустимо, що ваш канал буде присвячений гумору. Тоді підбираємо йому відповідну для цього назву, наприклад “Smeshnoe Video Plus”.

2. Далі зннепогано  мати в розпорядженні унікальний матеріал, назвемо його відео-контент, для скачування на свій канал. Існують два варіанти для створення відеороликів для відео-хостингу youtube:

  • Перший метод: Записати відео ролик, користуючись відеокамерою або телефоном. Загалом-то, можливо, зняти абсолютно все, проте найважливіше, щоб відеоролик був цікавий, і в нашому випадку веселим. Це саме основне, чого треба досягти.
  • Другий метод: Цей метод стане в нагоді тим, у яких немає у себе камери або хорошого телефону, смартфона або іншого апарату для зйомки. Ви зможете зробити відео, монтуючи його, користуючись своїм персональним комп’ютером. А конкретно, цілком реально зробити відео уроки на будь-яку тему, в якій ви розбираєтеся.Такі відеоролики мають найбільший попит, і кожен день їх проглядають сотні і тисячі людей, а в окремих випадках і мільйони. У всякому разі, набагато легше відшукати ці відео уроки користуючись пошуком на Ютубі, ніж спробувати відшукати їх в Yandex або Google.

3. Дуже важливо! Коли будете знімати відео, або робити відео уроки використовуйте завжди голосовий супровід, тоді ваша робота буде набагато цікавіше для сприйняття, особливо якщо це відео уроки, погодьтеся, що слухати в відео уроці що потрібно робити, набагато краще, ніж дивитися на текстовий супровід.

4. До кожного розміщенего ролику, потрібно вигадати цікаве найменування, яке в свою чергу буде говорити про суть цього відео.Після цього, коли відео вже викладено на Ютуб і стало вже загальнодоступним для перегляду, то варто зайнятися збільшенням чисельності переглядів цього відео ролика, так як заробіток залежить від кількості переглядів цього відео відвідувачами.

Щоб чисельність переглядів піднімалося, потрібно займається рекламуванням власних відео. Для такого може підійти соц. мережі і особисті друзів у них. У всякому разі, Ви зможете представити своїм друзям подивитися це відео, і разом посміятися над ним, а ті в свою чергу розкажуть своїм знайомим, знайомі своїм і так далі. Такий підхід повинен дати хороший результат, але за умови, що відео дійсно цікаве і захоплююче.

Заробіток на YouTube

Далі, буде потрібно, домогтися постійного збільшення чисельності Ваших відео роликів і їх видів. Не можна не додати, що треба також нагромаджувати підписчиків до себе на канал, принаймні, кілька десятків підписчиків повинно бути. Це не дуже важко, в більшості випадків їх не важко набрати, підписуючись самим на будь-які інші канали, а ті в свою черга підпишуться на Ваш канал.

У майбутньому, коли у вас буде 300 і більше підписчиків , і на вашому каналі буде в наявності багато відео роликів, у вас буде можливість подати заявку на партнерку. Протягом двох тижнів заявка буде розглянута. Як тільки її схвалять, Ви будете мати можливість заробити на відео-хостингу youtube справжні грошові кошти, розміщуючи рекламу від Гугла на власному каналі. Цю рекламу Ви, ймовірно, вже бачили і раніше, вона розташована в нижній частині відеоролика.

Найважливіше досягти при цьому варіанті заробітку  найбільшої кількості переглядів відео, і закачувати, як можна частіше свіжих відео, і пам’ятайте шукати підписчиків для особистого каналу. І лише в цьому випадку у вас буде постійний пасивний заробіток в YouTube від реклами Google.

В тому випадку, якщо для вас цей варіант заробітку трохи складний або немає власних відеороликів, існують ще кілька простих способів заробити на youtube. Для цього існують спеціальні сервіси, докладно читайте в статті – Заробіток на Youtube з допомогою сервісів

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам