Заробіток в соц. мережах

Заробіток в Google+, як заробити на Google+?

Ні для кого не секрет, що зараз користувачі Інтернету активно пробують заробляти в соціальних мережах. Зараз існує безліч сервісів для такого заробітку. Але не скрізь можна отримати достойну плату за свою роботу. Тому питання залишається відкритим: в якому проекті можна заробити і при цьому не залишитися обдуреним? Сьогодні ми розглянемо різні сервіси, що дають можливість заробляти в соціальній мережі Google+.

Як заробити на Google+?

Швидше за все, ви не раз стикалися з тим, що багато людей заводять відразу кілька акаунтів у соціальній мережі. Як правило, реальний і живий акаунт тільки один, тоді навіщо решта – фейкові? Відповідь очевидна – для заробітку, суть якого складається з виконання різних завдань. У завдання входить – додавання в кола, друзі, репости, лайки. Заробіток не величезний, але на нього не потрібно витрачати багато часу, і також кількість зароблених коштів на них, безпосередньо залежить від кількості доступних завдань на сервісах, ось приклад скільки можна заробити:

Одна сторінка приносить у середньому 20 -40 рублів в день. Гроші невеликі, але, якщо таких аккаунтів зареєстровано 10 і більше, дохід вже становить 200 – 400 рублів на добу. Середній заробіток в день з однієї сторінки може бути різним і досягати до 50 рублів, що вже непогано.

З чого слід почати? Отже, ви все-таки вирішили почати заробляти на акаунтах Google+. Забудьте про те, що ця соціальна мережа не така цікава для спілкування, заробляти на ній якраз вигідно через відсутність сильної конкуренції – такої, як в інших соціальних мережах. В першу чергу зареєструйте кілька акаунтів. Уважно запишіть паролі, підберіть імена та ніки максимально зручними для вас, щоб не плутатися. Так як для багатьох завдань необхідні показники кількості друзів і постів, їх потрібно «накрутити». Для цього існує маса сервісів накрутки Google+, також ви можете накрутити ці показники прямо на тих ресурсах, на яких будете заробляти гроші.

При бажанні акаунти можна оживити постами, нотатками, щоб створити вигляд, що сторінка належить реальній людині і є оригіналом. Після того, як ви обзаведетеся достатньою кількістю підписчиків і кіл, можна приступати до заробітку і своїми очима спостерігати, як з’являються перші зароблені гроші. Нижче представлені дуже гарні і зручні майданчики для заробітку:

Форумок, відрізняється дуже великим числом високо оплачуваних завдань:

Реєстрація

Prospero, на цьому проекті дуже просто додати свої майданчики:

Реєстрація

Socialtools, дуже хороший і популярний сервіс:

Реєстрація

Кожен з цих сервісів має свої особливості, але спільне в них те, що виконана вами робота оплачується досить високо. Поступово механізм роботи на таких сервісах стане зрозумілим, і досягти результату не складе труднощів. Знадобиться кілька днів для того, щоб освоїти ази заробітку за допомогою Google+. А далі все у ваших руках, а точніше, в кліків миші і клавіатури.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам