Заробіток в соц. мережах

Заробіток в соціальних мережах

Заробіток в соціальних мережах [розміщення на своїх сторінках різної реклами партнерок, розміщуючи рекламу вступаючи в групи і т. д.] Ви багато сидите в соціальних мережах тоді цей вид заробітку для вас, якщо ваші сторінки ще й відвідувані то це вже половина роботи. Погодьтеся сидіти в однокласниках або в контактах, спілкуватися зі своїми друзями і при цьому отримувати ще й за це гроші, непогана перспектива. Але насправді щоб дійти до такого рівня потрібно трохи попрацювати. Найголовніше в цьому виді заробітку в інтернеті це ваше вміння спілкуватися плюс відвідуваність вашої сторінки. За що ж нам будуть платити? За багато чого, за розміщену вами рекламу у себе, будуть платити відсоток від проданого вами товару. все залежить на якому ресурсі ви будете працювати.

Заробіток в соціальних мережах

При більш легких способів ви будете виконувати такі дії, для яких не потрібно мати ніяких спеціальних навичок або здібностей, це:

  • Різні голосування;
  • Додавання в друзі;
  • Вступ у групи;
  • Перегляд Відео;
  • Лайки до фото і відеороликів;
  • Підписка на різні канали;
  • Коментарі до відеороликів, фото т.д.

За всі ці дії ви будете отримувати певну кількість грошей в залежності від складності і витраченого часу. Отже переходимо до кроку 3 і починаємо відразу з практики. Далі я описав про кожен ресурс щоб ви орієнтувалися хто чим займається, далі вже зареєструвавшись на цих сайтах почавши заробляти ви знайдете всю необхідну інформацію як розміщувати і як заробляти, так як від вас залежить і ваш заробіток тому вони допоможуть вам будь-яким питанням. Отже приступимо, та й ще вам потрібен відкрити рахунок (гаманець на Webmoney щоб ви мали можливість виводити гроші а також іноді номер вашого гаманця потрібен при реєстрації , якщо у вас є свої гаманці приступаємо до заробітку)

Далі я наведу веб сервіси, які працюють практично з усіма соціальними мережами:

1. Wmmail і Seosprint. Прекрасні умови для заробітку в інтернеті в соц. мережах, до того ж велика кількість додаткових методів заробляння, таких як читання листів або виконання завдань за гроші. Сервіси володіють колосальною відвідуваністю і різними пропозиціями щодо виконання завдань за гроші. Для пошуку завдань введіть в форму пошуку (URL-адресу сайту) оплачуваних завдань назву або посилання на соціальну мережу і вам буде запропоновано оплачувані завдання.

Приклад оплачуваних завдань після пошуку по посиланню odnoklassniki :

Реєстрація а сервісі Wmmail:

Реєстрація

Реєстрація а сервісі Seosprint:

Реєстрація

2. Forumok – даний сервіс дуже хороший тим, що має велике число високо оплачуваних платних завдань. Приймає різні сторінки Twitter, Facebook, ВКонтакте, Мій світ, сторінки форумів і практично всіх соціальних мереж. Після реєстрації своїх акаунтів, ви можете виконувати різні платні завдання. Партнерська програма 30% комісії від доходів ваших партнерів

Реєстрація

3. SMMOK – нещодавно з’явився веб-сервіс, який розпочинав діяльність з соціальною мережею ВКонтакте. На даний момент проект розвивається і включає в себе популярні Facebook, Twitter, Youtube.

Реєстрація

4. Prospero – проект, який підійде віковими категоріями. Приймає будь-які площадки, тому труднощів з їх додаванням майданчики для заробітку не повинно бути.

Реєстрація

5. Socialtools – ресурс пропонує вам заробити в соціальних мережах. Для роботи на даному ресурсі ви повинні бути зареєстровані в одній з соціальних мереж: Mail.ru, ВКонтакте, LiveInternet.ru, Livejornal.com, Diary.ru, FaceBook.com.

Реєстрація

6. CashBox – веб проект, на якому потрібно просто пройти реєстрацію і витрачати пару хвилин щодня, щоб заробити. У разі якщо виникнуть будь-які труднощі в процесі заробітку, почитайте на сайті “Інструкцію для виконавців”.

Реєстрація

7. FreeLiked – Звичайний веб сервіс, на якому необхідно переглядати відеоролики або ставити до них лайки.

Реєстрація

8. Userator – виконується вся робота за допомогою програми, яка доступна для завантаження на самому веб-ресурсі. Щоб уникнути труднощів, рекомендую ознайомиться з розміщеною на сайті “Інструкція по роботі”.

Реєстрація

9. Vkserfing – Сервіс для заробітку в соціальній мережі вконтакте. Докладно описано в цій статті Заробіток для користувачів ВК.

Реєстрація

10. Apishops.com – це сервіс, що створений спеціально для заробітку в соціальних мережах. Створений нещодавно натомість сервісу Vklike. На цьому сервісі збираються адміністратори різних сторінок, популярних груп, а також форумів і блогів для того, щоб заробити гроші.

Реєстрація

11. VKTarget

Реєстрація

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам