Новини

Rabotaonline.in.ua обновився

Сайт Rabotaonline.in.ua робить нову ставку на функціонал сервісу, ми не нові в даній ніші, ми тільки оновлюємо наш сайт. Мета сайту в показі і поширенні інформації про заробіток в інтернеті. У нас є велике бажання надавати кожен день нову інформацію, яка була б доступною і зрозумілою, наприклад, пошук нових партнерських програм з необхідними фільтрами, форум і т. д. І такий функціонал буде, зауважу... на цьому зупинок не буде, є ще багато цікавих задумок але на все потрібен час і гроші. У перший етап оновлення сайту буде оновлений сайт такий як він є, тобто всі старі статті залишаться на своїх місцях, після багатьох переносів тексти чимало потрусило, в них є багато помилок пов'язаних з мультиязичністю сайту, і з часом все буде виправлено. Також в перший етап оновлення буде змінений зовнішній вигляд, підтримка мобільних розширень і стане доступний форум по заробітку в інтернеті, де можна вільно обмінюватися своїм досвідом, задавати свої запитання та інше.

Під час другого етапу буде додано багатофункціональний каталог партнерських програм, особистий кабінет і власний рахунок. І це ще не все, але про інші оновленя після завершення оновлення і тестування. Стежте за новинами!

Про помилки, вони є і ми про них знаємо, багато посилань змінено, сторінки отримали нові адреса, сподіваємося на ваше розуміння і витримку. Будемо дуже вдячні, якщо ви повідомите нам про помилки на сторінках форуму, так ми швидше виправимо їх. Спасибі за увагу, удачі!

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам