Бізнес ідеї

Як заробляти гроші через інтернет? 20+ ідей для інтернет-бізнесу.

Багато хто з Вас запитують мене про те, як заробити гроші через інтернет. Легально. Тому сьогодні, я представляю Вам 21 бізнес-ідей заробітку на дому.
Магазин електронної комерції
Мабуть, самий класичний спосіб заробітку в мережі. Створення інтернет-магазину дешевше, ніж стаціонарного магазину, тому цей спосіб здається привабливим заробити через інтернет. Однак, перш ніж створювати магазин, будь ласка, зробіть аналіз ринку. Виберіть ту нішу, в якій ви будете мати невелику конкуренцію. Прикладом може бути магазин з продуктами з цілими секціями вітамінів для людей на будь-якій дієті.
Сервіс продаж
Чи знаєте ви, що можете створювати свої власні футболки, кружки або листівки і продавати їх в мережі, навіть якщо ви не маєте власного інтернет-магазину? Ви відкриваєте рахунок на платформі продажів, ви створюєте свої товари і починаєте продавати. Абсолютно безкоштовно. Дохід від продажу однієї штуки менше, ніж якщо б один раз замовили 1000 штук і продавали прямо, зі свого сайту, але при цьому рішенні не ви несете ніякого ризику і не потрібно нічого вкладати на старті. Скористайтеся платформами типу Аукро або OLX. Ви можете інвестувати в рекламу на Facebook або інші соц. мережі, щоб дістатися до більшого числа потенційних клієнтів.

20+ ідей для інтернет-бізнесу

Продаж власних виробів через інтернет
Для більшості жінок рукоділля-це лише хобі, що приносить нерегулярний і невеликий дохід. Якщо ви хочете реально заробляти, створити свій власний бренд, такий, за який клієнти захочуть платити трохи більше, і з нетерпінням чекатимуть нові колекції. Якщо ви знаєте англійську чи інші мови, виставте свої проекти на зарубіжних сайтах. Там клієнти готові платити більше за унікальні продукти.
Локальна електронна комерція
Мало місцевих магазинів мають свій власний сайт електронної комерції. Створіть унікальний у Вашому місті онлайн магазин, в якому місцеві торговці зможуть продавати свої товари і отримуйте комісію з кожного продажу.
Продаж фотографій
Маркетингові Агентства, використовують так звані стокові фотографії наявних у банках фото. Якщо ви хочете спробувати сили в цьому бізнесі, створіть свій фотобанк.
Залучайте клієнтів для інших компаній
Є два варіанти цієї роботи: телемаркетинг або партнерські програми. У першому випадку ви працюєте найчастіше з однією компанією, може навіть цілий робочий день або якусь його частину. Ви отримуєте від нього список контактів, і Ваша задача-телефонувати потенційним клієнтам, запрошувати їх на зустрічі, зацікавити в даній компанії або сервісі.
Другий варіант полягає в рекомендації на Вашому сайті або fanpage, продуктів або послуг інших компаній. Ви можете співпрацювати безпосередньо з деякими компаніями, або скористатися посередництвом різних сервісів.
Професійний блог
Якщо ви ведете тематичний блог у вас є кілька можливостей, щоб почати на ньому заробляти:

  • Реклама adWords (менш прибутково)
  • Програми партнерки
  • Статті та посилання, та ж SAPE
  • Власні інформаційні продукти: електронні книги, курси, підручники
  • Вебінари та майстер-класи в прямому ефірі
  • Продаж послуг, наприклад, часові консультації в темі, в якій ви фахівець

Онлайн-курси
Якщо ви є експертом в якійсь області, почніть ділитися своїми знаннями з іншими. Ви можете створювати онлайн-курси і продавати їх на своєму сайті або на спеціальному сервісі. Якщо володієте вільно англійською скористайтеся з іноземних сайтів, там оплата набагато більше.
Фрілансер
Є багато професій, які ви можете виконувати, не виходячи з дому: вебмастер, консультант, фотограф, копірайтер. Наприклад, заробіток на контенті, багато чого з цього описано тут, в цьому блозі, ну наприклад біржа контенту Адвего.
Веб-майстер, адміністратор сайту
Ви добре знаєте WordPress, Joomla, Prestashop або інші CMS-и? Почніть обробляти сторінки для клієнтів, які не мають на це часу. Ви можете публікувати контент для них, додавати фотографії, здійснювати оновлення і додавати плагіни. Знайти надійного субпідрядника, який допоможе Вам, якщо виникнуть технічні проблеми.
Ігри mobline і мобільні додатки
Створіть цікаву гру, і відправте гру безкоштовно в магазини Apple і Play. Вам не потрібно розбиратися в програмуванні. Щоб створити свою гру або додаток, будь ласка, використовуйте зі сторінок типу stencyl.com, apps.appypie.com, які дозволяють простим користувачам створювати професійні ігри. У більшості випадків вам навіть не потрібно мати постійної підписки, досить того, що ви придбаєте доступ на мінімальний термін. Вартість такої інвестиції набагато нижче, ніж наймання спеціалізованої компанії для реалізації проекту.
Віртуальна помічниця
Це робота дуже популярна серед американських BiznesMam. Віртуальна помічниця допомагає одному або декільком малим підприємцям в повсякденній роботі. Отримує корпоративні листи, посилає інформаційні бюлетені, ходить на побачення, зустрічі з клієнтами, виставляє рахунки-фактури і нагадує клієнтам про оплату, шукає інформацію в інтернеті, створює звіти та бази даних, готує презентації… Список завдань залежить виключно від Ваших домовленостей з клієнтами.
Заповнюйте платні анкети
Це не ідея, яка замінить весь робочий день, але може принести Вам невеликий регулярний дохід. Тут у блозі представлений огляд сайтів, які сам протестував. Читайте, щоб побачити, які реальні шанси на заробіток. Один з таких сервісів які працюють на українському ринку Opinion – рекомендую.
Фахівець із Social Media
Ти пропадаєш в соціальних мережах? Перетворіть свою пристрасть в бізнес. Ви можете анімувати профілі в соціальних мережах для клієнтів, навчити, як ефективно просувати бізнес в Соціальних Медіа.
Youtube
Тобі подобається виступати перед камерою? Почніть вести канал на Youtube. Так само, як зі звичайним блогом, виберіть нішу і публікуйте регулярно відео. Використовуйте ключові слова, залучайте фанатів. Популярні канали заробляють в основному на рекламі. Докладніше про те, як заробити і цифри ви знайдете тут в блозі.
Фахівець з SEM
Фахівець SEM (searchengine marketing) допомагає клієнтам у проведенні ефективних платних кампанії Google Adwords. Цю роботу ви можете виконувати як за наймом, так і в якості фрілансера.
Консультант SEO
На відміну від SEM, SEO, полягає в природному позиціонування веб-сайтів. Для багатьох клієнтів — це чорна магія, і вони з задоволенням будуть пропонувати роботу фахівця.
Відео для бізнесуІ в цій галузі, ви можете створити цікаві і професійні фільми, використовуючи такі інтернет-додатки: animoto.com, moovly.com, makewebvideo.com.
Викладач іноземної мови
Якщо у вас є відповідна освіта, ви можете стати викладачем в режимі онлайн. Підпишіться на будь-якому сайті з оголошеннями, щоб знайти клієнтів і вести уроки по скайпу.
Ви також можете працювати в зворотний бік. Знаючи іноземну мову, запропонувати іноземцям вивчення свого їхньою мовою.
Фітнес-тренер онлайн
Ви знаєте, що можете стати тренером фітнес, не виходячи з дому? Створіть оригінальну програму: вправи для мам на прогулянці з коляскою, фітнес на кухні… Створіть канал на youtube, залучайте фанів. Також ви можете пропонувати індивідуальні програми для клієнтів, мотивувати їх до регулярної роботи та перевіряти результати. Ви можете об’єднати свої зусилля з дієтологом і пропонувати пакет послуг для клієнтів.

Ідеї, пов’язані через слово BiznesMam:
Дієтолог онлайн
Не потрібно мати власний офіс в центрі міста, щоб почати цю діяльність. Досить добре мати керований блог експерта, щоб залучити клієнтів. Запропонуйте пакети, що включають індивідуальні консультації, індивідуальний раціон харчування і підтримку груп.
Стиліст
Допоможіть іншим жінкам знайти свій стиль. Давайте консультації онлайн, коментуйте їх образи, допоможіть зробити вибір під час віртуальних покупок в мережі. І в цьому випадку ви можете запропонувати пакети в різних цінових варіантах. А якщо жінки живуть у Вашому районі, ви можете організувати зустріч безпосередньо.

Якщо у вас є якісь додаткові ідеї як заробити через інтернет, пишіть в коментарях!

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам