Бізнес ідеї

Платна розсилка резюме, Бізнес-ідея

Досить захоплююча бізнес ідея, яка дасть можливість здійснити ще один заробіток в мережі інтернет – це платна розсилка резюме. Щодня, десятки тисяч користувачів перебувають у пошуку ідеального місця заробітку, яке деколи неможливо з легкістю відшукати, хоча б тому, що необхідно розіслати багато резюме. З цієї точки зору, ви володієте можливістю допомагати цим людям з розсилкою та брати за це скромну плату. Щоб довести до автоматизму процедуру розсилки, є можливість користуватися програмою «Соискатель» і з її допомогою надсилати миттєво до кілька сотень резюме в різноманітні кадрові агентства.

Платна розсилка резюме

Але на жаль, програма комерційна, її ціна дорівнює 15 доларам, однак коли ви будете мати можливість знайти принаймні два три клієнта, дана прога вже сама сама окупиться. Таким чином, суть заробляння простий, ви купуєте прогу і займаєтеся платною розсилкою, залишається лише розшукати покупців і рекомендувати їм застосування власних послуг.
Спочатку ви зможете запропонувати інтернет-послуги своїм друзям і знайомим, які хотіли б дістати відмінний заробіток. Далі, ви будете мати можливість проводити обробку користувачів, які розміщують резюме на різних веб сайтах, і виділяючи їхні контактні відомості надавати їм власні інтернет-послуги.
Більш масовим наданням послуг, ви будете мати можливість займатися при відкритті особистого проекту, і за допомогою веб інтерфейсу, проводити обробку замовлень клієнтів. Природно, що здійснити це не так легко, зате вам фактично нічого не потрібно буде виконувати, так як за вас буде працювати придбана вами прога.

Не потрібно проводити експерименти з вартістю за власні інтернет-послуги, встановіть невелику ціну в 150-300 руб, цього абсолютно досить, для отримання доходу.
Коли ви будете мати можливість відшукати принаймні 20 покупців, ваш заробіток вже буде від тисячі до півтори тисячі рублів, однак це при малих обсягах.
Коли здорово розкрутити і прорекламувати таку послугу, у вас повинно з’являтися безліч замовлень, щоб займатися даною справою більш серйозно і отримувати побільше максимального прибутку.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам