Інші способи заробітку

Як заробити в декреті. Робота вдома для мам.

Деякі молоді мами, не проти мати власний бізнес або хоча б маленький, проте – заробіток. Непогано, якщо за плечима друга половинка, яка забезпечує сім’ю, втім все одно хочеться чогось власного. Чим же ви можете зайнятися вдома, поєднуючи роботу і мамині обов’язки? Ви могли б спробувати заробити в інтернеті або також без застосування мережі інтернет.

Як заробити в декреті. Робота на дому для мам.

Пробуємо заробити в інтернеті.

Тут представлений короткий набір деяких видів додаткового заробітку, вони  заберуть у вас невелику кількість часу ніж зазвичай, тим більше що максимум часу краще таки приділяти своїм дітям, всі запропоновані далі шляхи заробітку безкоштовні, тобто вам не потрібно за ніщо платити або щось вкладати – це заробіток без вкладень:

— Якщо ви раніше ніколи, не пробували заробляти в інтернетіі і ви новачок в такій справі раджу вам прочитати цю статтю –  “Допомога новачкам”;

— Заробіток за допомогою платних опитуваннь,  докладніше описано в тут  – “Платні опитування”.  Все що для вас буде потрібно тут, зареєструватися прямо на майданчиках посередниках, вони будуть висилати для вас на вашу електронну пошту запрошення для проходження опитуваннь. Після проходження таких опитувань вам будуть зараховуватися за це на ваш рахунок грошові кошти. Як бачите тут все просто, простий заробіток для мам! Відповідаємо на опитування і отримуємо за це кошти. Також, не менш важливо памятати, що треба, час від часу перевіряти свою поштову скриньку, щоб не пропустити запрошення, так як на нього набирається певна кількість респондентів;

—Написання статей в інтернеті – копірайтинг. У цьому варіанті заробітку в інтернеті, ваш заробіток буде складатися з написання різних статей, відгуків, коментарів та іншого контенту (матеріалу).  Для цієї роботи, як і вище в платних опитуваннях,  існують спеціалізовані  сайти-біржі статей. У глобальній мережі є величезна кількість пропозицій по написанню текстів – статей для сайтів, рекламних блоків та іншого. Зовсім не потрібно бути професійним письменником або ж журналістом, важлива – грамотність ну і ваш життєвий досвід. Маленькі нариси про проблеми або радощі, які супроводжують в звичайному житті, бізнесі будуть цікаві і затребувані. Крім того, якщо ви володієте іноземним мовам, то зможете заробити на перекладі текстів. По суті, це схоже на роботу журналіста, але не на стандартних друкованих виданнях, а в глобальній мережі інтернет. Про це детально розписано в даних статтях “Віддалена робота”  та “Робота копірайтером”.

— Одним з варіантів заробітку для мам в декреті, може стати написання відгуків на будь-які теми: про продукти харчування, фільми, про різні дитячі засоби і так далі. Замість цього, щоб залишати відгуки або коментарі прямо на різних форумах безкоштовно, почніть заробляти на цьому гроші!

Можна відшукати сайти, які запрошують вас обмінюватися власної корисною інформацією. А головне не безкоштовно! Наприклад, інтернет-портал ділиться своїми доходами від реклами з авторами відгуків так: автору 50 рублів за кожну тисячу переглядів одного відгуку. Крім того існує сайт Otzovik , тут пропонують суму нарахувань від 30 до 300 рублів за тисячу переглядів одного відгуку.

Дохід автора залежатиме від числа переглядів його відгуків. І чим цікавіше цей продукт, або опис відгуку, тим більше переглядів. Добре тут, це сайти також вкладають гроші у власну розкрутку. Ось чому досить часто відгуки мають можливість знайти прямо на верхніх позиціях відомих пошуковиків.

Крім того, важливо, що такий тип заробітку потребуватиме уваги до себе 1 раз, лише при написанні відгуку. У майбутньому, Ваша участь не потрібна.

Про те, яким чином краще написати і непогано оформити часто зустрічається відгук Вам розкажуть самі сайти-роботодавці.

В цілому, мами, ще не слід очікувати від такої роботи в декреті значних заробітків, втім беручи до уваги невелику зайнятість теж зможе вважатися одним з варіантів робочого місця для мам в декреті.

— Написання контрольних або рефератів, дипломів. Для цієї роботи треба якесь поглиблення в матеріал. Наприклад якщо ви закінчили інститут, то, швидше за все можете згадати те, що вчили до цього і написати ті ж реферати. Робота такого плану зможе помітно розширити область ваших інтересів, виявити вигідних покупців, так яким способом в пошуках інформації потрібно спілкування на тематичних форумах чи конференціях. Мінус такої роботи полягає в тому, що вона частіше сезонна. Контрольні роботи плюс реферати як завжди необхідні студентам в термін сесії, в решту часу заказів залишається мало.


Робота на дому без застосування інтернету

В’язання плюс і інше рукоділля – чудовий вид заробітку для мам. В’язані пледи ковдри кожен раз користуються попитом. Яким способом і в’язані дитячі аспекти. У тому випадку коли ви професіональна вишивальниця, можете спробувати вишивати картини і також пропонувати їх на продаж.

Ще  користується непоганим попитом мило ручної роботи зроблене з натуральних компонентів. Спробуйте пропонувати ваші ароматні творіння іншим людям. Практично будь рукодільні хобі буде приносити дохід. Вишивання стрічками, бісер, розпис дерев’яних компонентів, дійсно чого завгодно!

Ви повинні організувати тему з пропозицією своїх послуг прямо на будь-якому форумі в тому числі на форумі потрібного міста! ), Дати власне оголошення в міські газети також пошукати покупців самостійно. Крім того можете відшукати фірму, яка буде прикупити у вас готові речі, а потім вже сама реалізовувати. Природно, доходи через однієї речі через фірму стануть менше, проте сумарно повинен би виходити більше. В ідеалі, звичайно, можливо поєднувати дані два типи реалізації.

Участь всередині рекламних акціях. Деякі корпорації, перш ніж запустити якусь нову рекламу, збирають так називана фокус-групу з можливих споживачів рекламованого продукту для того, щоб дізнатися її успішність. Ви проведете годину або півтора, обговорюючи новий рекламний каталог або ж відеоролик. Запрошення прямо на такого роду акції реально відшукати на форумах в мережі, в районних газетах. На жаль, такого роду робота рідко використовується в маленьких містах, адже маркетингові дослідження проводять завжди на мегаполісах.

Робота прямо вдома перукарем або візажистом. Коли ви – перукар або ж володієте мистецтвом візажу, манікюру, тоді ви повинні надавати ці послуги у себе вдома. Підстрижіть або накрасьте подруг безкоштовно а після сфотографуйте підсумки роботи. І попросіть подруг поширити інформацію про вас – це завжди спрацьовує безвідмовно! Також фото викладіть прямо на своїй сторінці в глобальній мережі інтернет (наприклад, на контакті, фейсбук, однокласники та інші) як приклад вашої послуги.

Виготовлення оригінальних тортів. У тому випадку коли ви – відмінний кулінар і любите пекти торти і прикрашати ці фактори, спробуйте робити оригінальні красиві торти на замовлення. Таких, яких ви не зустрінете в магазинчиках. Весільні торти з фігурками.

Є й також інші варіанти заробітку, які ви за наявності особливих знань маєте можливість проводити прямо на квартирі, не відлучаючись від дитини. На приклад, репетиторство яке спеціалізуються на різних предметах або професійні консультації за фахом.

Щоб мати хороший дохід, треба наполегливо працювати и за короткий час віддаленої роботи навряд чи можливо заробити собі ім’я. Будьте готові до багатьох невдач і розчарувань. І якщо ви будете наполегливо будете рухатись в якомусь одному напрямку, то, після декрету виходити вам на «стару» роботу можливо вже не захочеться.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам