Інші способи заробітку

Інструкція по майнингу на відеокарті з Wmzona

Глобальна мережа надає безліч способів заробити, якісь з них дуже прості, настільки, що отримати вигоду з них можуть навіть ті, хто не має ніякої спеціальності. Дана стаття розповість вам про новий функціонал сайту Wmzona, з допомогою якого можна заробити на своїй відеокарті (відеоплаті).

Майнинг на відеокарті з Wmzona

Суть роботи в тому, що ви повинні поставити особливу програму, з допомогою якої будуть оброблятися обсяги даних, що проходять через ваш комп’ютер і згодом заробляти за це гроші. Для завантаження цієї програми потрібно зареєструватися на порталі Wmzona, що дуже просто і абсолютно безкоштовно.

Реєстрація

Інструкція як майнити.

Коли пройдете реєстрацію на сайті потрібно перейти в розділ «Зарабатывать» і вибрати пункт «Майнинг»:

Як майнити?

На наступній сторінці потрібно ввести свій логін для того щоб авторизуватися в утиліті і відповідно завантажити утиліту. За допомогою натискання створюємо логін і нам буде надано унікальний номер, який потрібно буде ввести в утиліту:

Для того щоб завантажити утиліту потрібно прокрутити сторінку вниз і перейти до деталей:

На сторінці з детальним описом можна знайти утиліти для відеоплат ATI і Nvidia:

Прибуток буде нараховуватися автоматом, у разі якщо поле утиліти не буде спостерігатися подібна інформація, потрібно ознайомитися з налаштуваннями і задати певні параметри. Стежити за зміною балансу можна на сторінці «Майнинг»:

Яким вийти заробіток? Скільки можна заробити?

Визначити непросто, тому що все залежить від продуктивності вашої відеоплати. Адміни порталу стверджують, що дуже продуктивна відеоплата приносить 20-30 доларів за місяць , середня 10-20 доларів. Крім цього Wmzona може надати додатковий спосіб заробітку. Запрошуйте своїх знайомих в систему, і вам буде нараховуватися 10 % від їхнього доходу і по 5 % від доходу тих кого запросять ваші друзі. Періодично ви зможете обзаводитися безкоштовними рефералами, правда для такого потрібно буде отримувати дохід не менше 10 доларів за місяць. У тому випадку якщо на відеоплати не вийде отримати необхідний дохід .можна доповнити його використовуючи інші функції порталу.

У чому відмінність заробітку на відеоплати з Wmzona?

Різні способи які пропонують заробити на відеоплати, з часом зменшують прибуток юзерів, що примушує відмовитися від такого заробітку. З можливістю запрошувати рефералів на порталі Wmzona, ваш ризик буде на порядок менше, так як система працездатна з 2004 року, і до того ж в ній присутні інші методи отримання доходу.

Навіть у тому випадку, якщо реферал перестане заробляти на відеоплати,можна отримати дохід користуючись іншими видами роботи , наприклад, виконувати завдання або переглядати листи за які платять.

Весь дохід, зароблений на майнинге кріптовалюти за допомогою сайту Wmzona ,і дохід отриманий від інших методів заробітку, є можливість вивести в систему вебмані. Утиліта для майнінг від Wmzona буде незначно завантажувати ваш ноутбук або комп’ютер, а це означає, що одночасно з майнингом можна буде дивитися відео, запускати комп’ютерні ігри або працювати іншими методами.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам